Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Ziua buna fetele

nu ma mai scris de cateva zile, se pare ca nu gestionez ff bine timpul

acum scriu cu grasana la tzatza

sa va zic de asa zisa bona..a inceput de l;uni sa ma mai ajute si la mic menaj, dar doar ce ii convenea ei, ce nu implica efort fizic...

marti si ieri am lasat-o singura in casa cu grasana..si nu va vine sa credeti ce facea nebuna prin casa (cu ocazia asta ma felicit pt cele 8 camere amplasate de sot la insistentele nebunei din mine)....facea inspectie la sange oprin sertare, dulapuri...prin frigider..de unde se hranea mai rau ca oamenii strazii....si ce s-a gandit ea sa se dea pe maini cu crema fetei de corp..dupa care a inceput la planul 2 - bagatul in geanta: rimel, parfum, tampoane, o cutie de almette, o lumanare parfumata siiiiii...bomboanele grasanului

Consecinta:azi am dat-o afara cu detalierile de rigoare-raspunsul: edar ce saraceati cu chestiile pe care eu le-am mancat???sau pe care le-am luat??? ca doar mai aveati 2 rimeluri...............

Am zis ca nu aud bine si noroc cu sotul care era langa mine ca altfeeeel.......

cam atata despre operatiunea bone/ajutor in casa....

in restsuntem ok, avem 4,6 kg, 57cm, o grasana...

avem si noi ceva bubite/cojite..dar care se vor duce de la sine, deocamdata nu m-am agitat

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si Diana Gabriela
PRINTZUL
PRINTZESA

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Unii oameni sunt incredibili!!!!!!!! E revoltator! Si a mai avut nesimtirea sa-ti spuna ca nu saraceai........

Ai fost foarte inspirata cu montatul camerelor ! Bravo!

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

[quote]citat din mesajul lui Amalia

Gabriellag activeaza-ti PM si o sa-ti trimit contul si parola.

Activat!

Multumesc,

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Alexa...ai o bomboana de copil...are niste ochi frumosi de nu se poate...dna cu el in brate e bunica materna sau paterna??? de la ea pare sa aibe ochii. Sa iti traiasca!
Elilov...am ras de am lesinat cu soacra...asa ii trebuie, stie copilu' ce stie. Asa si al meu, gangureste si vb cu toata lumea, la soacra-mea ridica sprancenele intrebator, gen "ce doresti???" sau si mai bine, se incrunta direct. Ah...nu mai zic ca face ca toate animalele si isi pitigaie glasul de imi vine sa ii dau sa bea niste gaz...enervant de-a dreptul. Plus...ca se grabeste frate ce nu ai vazut, asa a facut si cand eram gravida...vb cu burta "hai mai baiete si tu mai repede..." si am nascut la 36, iar acum ii zice sa creasca mai repede sa poata vb cu el si sa iasa la plimbare cu el si...pe naiba sa o pieptene, de crede ea ca prinde copilu pe mana sa il indoape pana la loc comanda si sa mi-l capieze cu prosteala ei! E posibil sa ne mutam in Drumul Taberei, adicaelea la celalalt colt de Bucuresti, si scap de ea si de timidele ei vizite! Am zis!
Babyzapi...iubita mea ce are micutul tau...imi venea sa plang, imi inchipui cum il mananca fata si cum ar vrea sa se scarpine...offfff, se face el mare si scapa!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

flowers- mi se pare ca atat briana cat si julia semana cu tine! sa va traisca!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Saru'manusitzili, 'dea DD sanatate.Lumea zice ca seamana cu soata

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Alexutza_26...sunt socata de tupeu, dar deloc surprinsa de comportament!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Amalia , multam. Ai povestit foarte frumos o zi din viata voastra . Esti de un optimism iesit din comun. Oricat de greu este cu doi copii, dintre care unul la scoala(eu la toamna ma impusc ca sa scap pac pac) , tu tot vezi partea plina a paharului . Cred ca si la colici le gasesti o parte buna. Tine-o tot asa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

m-am mobilizat si am mai pus cateva poze....

http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/

Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Mai , ce calcule complicate faceti voi acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Leelo e soacra-mea...ea are ochii caprui...eu verzi...sotul, tata si bunica-mea albastrii toti....sa vedem daca se schimba si cum.....
Flowers radicali, ecuatii, impartiri muzicale....d'astea simple...
Alexutza m-ai socat..trebuie sa-mi vina si mie o bona...mama unei cunostinte....Nu ati batut-o p'aia deloc???...un bobarnac, un telefon la politie nimik??? Baga-i te rog numele si nr de mobil pe tot ODC sa ne ferim de ea...ca cine stie...eu o scuipam jur... ca nu poate sa ma dea in judecata ptr umezeala faciala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase de la "Nasterea unei stele", am de gand sa printez si raspunsurile si sa-i arat puiului, cand va creste, urarile voastre.

Isa, of saracutul pui mic, sper sa rezolvati cat mai repede, ce cumplit sa-l manance si sa nu se poata scarpina, mi-e tare milutza de el

Lacra, n-am inteles raspunsul m-am uitat pe site-ul pus si sunt 3 pozici cu un bebe, Darius. Eu intrebam daca are cont mamica lui Gabriel la un online wallet gen PayPal sau Moneybookers (ca la astea avem si noi cont si putem transfera) ca am fi vrut si noi sa-i trimitem niste banuti si am vazut ca sunt numai conturile bancare si e mai greu de trimis din afara, din cate stiu prin wire transfer nu e deloc rentabil (plateste expeditorul vreo 35 euro si mai plateste si destinatarul la banca lui tot cam asa) si e si complicat. Am mai trimis la o fetita tot asa si a fost foarte usor ca avea cont la Moneybookers si i-am transferat direct pe net.

Alexutza, m-ai socat cu bona aia. Ce greu mi se pare sa gasesti pe cineva in care sa poti avea incredere. Bine ca ai fost inspirata cu camerele. Ti-l trimit pe Flacuta sa stea cu 'grasana' si noi doua iesim la o bere fara alcool, ce zici, te coafeaza ideea, hi hi pe mine da

Amalia, ce frumos ai povestit. Asa mi-e drag si mie cum rade cand ne vede, tot asa da din manute si scoate niste sunete de veselie, zici ca nu mai poate de entuziasm

Flowers, m-ai distrat cu neuronii tai V-am admirat in poze, Julia iti seamana perfect, de Brianna inca nu-mi dau seama dar oricum sunteti toate niste frumoase!

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alexa ai un copil foaaarte frumos! Are niste ochi de te baga in boala!
Moooama ce tablita are el acolo...vreau si eu sa ma joc asa..

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput