LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)
Raspunsuri - Pagina 6
gabrittza spune:

EVA 

Sa fii sanatoasa printesa noastra si sa ii bucuri pe mami si pe tati in fiecare zi!

IONUT

Sa fii sanators,si sa cuceresti multe fetite cand vei fi mare![]()

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
stancutza spune:
Dragele mele, daca tot am intampinat Craciunul cu mucisori si Anul Nou cu burtica deranjata, trebuia sa mai apara ceva in preajma zilei de nastere, nu? Ca nu era cercul complet...
Tati are bronsita, ia augmentin de cateva zile. Iar Sofiuta a tusit ieri de cateva ori, fara tuse seaca, ci direct productiva. I-am dat Eurespal, de 3 ori cate 2,5ml. Am pus tel sa ma trezeasca la 1 jumate azi noapte sa vad daca e ok si, supriza, facuse caca in somn, avea nasul infundat - dar uscat - si temperatura 38,9. I-am dat Nurofen, dar se trezise de-a binelea, a adormit la loc la 3 si a dormit pana la ora ei obisnuita - 6.30. Tot avea febra 38,7, i-am pus un supoz cu Novocalmin si am fugit la dr.
Diagnostic: rinofaringita si traheobronsita. Avem 2 siropuri de tuse, aerosoli cu adrenalina, Vibrocil pt nasul infundat, si tratamentul normal pt febra.
Cu ocazia asta am constientizat faptul ca la 9 kg - in sfarsit, am ajuns si noi aici! - trebuie cu totul alte cantitati de medicamente decat ce ii dadeam eu...
Dar mi-am facut curaj si am venit la serviciu, am lasat-o cu bona si cu instructiuni. Ce nu te omoara te face mai puternic, incep sa ma obisnuiesc cu rutina tratamentelor, poate asta are si o parte buna...Sper ca de ziua ei sa fie vindecata, in forma si mai putin maraici ca azi (cred ca o doare gatul, cica e rosu).
Multa sanatate clopoteilor bolnaviori: Clara, Rares, Benji si nu mai retin, dar nu va suparati pe mine!
Si scuze pentru placinta, dar chiar vroiam sa ma descarc!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
gabrittza spune:

EVA 

Sa fii sanatoasa printesa noastra si sa ii bucuri pe mami si pe tati in fiecare zi!

IONUT

Sa fii sanators,si sa cuceresti multe fetite cand vei fi mare![]()

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
gattasalvaje spune:
Happy birthday to you,
Happy birthday to you
Happy birthday dear Eva
Happy birthday to you !

La multi ani si lui Ionut , sa cresti mare , sanatos si frumos !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
Nu puteam sa las sa treaca ziua fara sa o urez pe printesa sarbatorita astazi ![]()

LA MULTI ANI EVITA DRAGA !!!! 

SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI MULT NOROC IN VIATA !!!!
SA-TI FACI PARINTII FERICITI SI MANDRI DE FATA LOR, SA FITI CU TOTII, TOATA VIATA, LA FEL DE FERICITI CA PE 14. 01.2008, LA FEL DE FERICITI CA PE 14.01.2009
!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ioanact spune:
nermary multumim
, da seamana cu mine.
stancutza off..si voi? Ce se intampla de se imbolnavesc..?
Insanatosire grabnica..sa se faca bine pana la ziua ei..
Daca v-au placut pozele Printesei Ioana..va mai aratam cateva poze, azi cand am iesit afara, si ce a primit de la nasi, aici le puteti vedea.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
laura_dimitris spune:
Si acum, repede un mesaj pana sa mi se trezeasca mandra mea... ![]()
Cati, sorry pentru "cadoul" facut de mateias de ziua lui... Poate ar fi mai bine sa nu-i mai dai iaurt si lapte cu lactoza daca vezi ca diareea continua...
Ceska, zic si eu ca si roli...wow... 490 euro pe luna ???? Este foarte putin pentru "scorurile" prcticate in bucuresti... pai, la un apartamnet ca cel pe care l-ai descris tu.. in bucuresti se ia pe putin 800 de euro...
Am vorbit cu irinuka la telefon si rareselu este mai bine. Ea spera si crede ca maine ii vor da drumul.... Multa sanatate raresel scump!!!
Stancutza, offf micuta sofiuca...
multa sanatate. bine ca nu ati ajuns la antibiotic ca noi. si eleni a avut rinofaringita dar ea micuta a tusit si avea muci de-i cadeau in gura mai bine de 2 saptamani... De curiozitate... cat nurofen ti-a spus sa-i dai...? si cat eurespal ?
Si, special for madalina
si cati
ce m-au "urecheat " ca pun fotografii rar si putine ca numar...![]()
si fetelor ce au timp si placere sa mai rasfoiasca un album... ![]()
poze noi cu puii mei :
http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/?saved=1
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
gattasalvaje spune:
Uuuff Stancutza , se tin lant belelele de voi...sper sa treaca repede 
Ce s-a intamplat cu Rareselul Irinoukai ca n-am avut timp sa citesc din urma si-mi merge netul la serviciu ca un
?
Elle , acum am vazut pozele cu Bitzi la turta...mai , mai ce fetitza eleganta! Felicitari pentru alegerile de pe tava !
Monica , multa sanatate tie si Claritei !
Florina , sa stapanesti sanatoasa masinuta ! Si eu am dat apa la soareci in prima zi de munca ...inainte sa nasc imi ziceam ca voi sta acasa maxim 4 luni si am stat 10 si nu m-as fi intors la munca nici atunci , dar n-am avut incotro . Acum Sara sta cu mama , dar din primavara mama pleaca la Campulung si suntem in pom. Bona nu prea am incredere sa angajez , imi raman 2 variante ...s-o trimit pe Sara la Campulung desi nu stiu cum pot rezista sa n-o vad 5 zile ( ca in week-end mergem acolo ) sau s-o dau la gradi . Am auzit de o gradinita Accord care primesc bebei asa mici , sunt 2 educatoare la 7 copii si costa 13 mil. pe luna , in care sunt incluse mancarea si pampers-ii .Ce parere aveti ...ati auzit ceva de gradinita asta ?
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
alinaatudor spune:

Multumesc mult de urarile de ziua mea...va pup apasat..
Siiii....la multi ani Bitzi draga de tine..sa cresti mare si sanatoasa si sa iti bucuri parintii ...si am o vorba eu pt mami ..."Iaca asa cum ma vedeti nu ma dau pe 5 baieti:)![]()
"..stie ea de ce am zis asa...

O zi buna in continuare...
AAAA...si la multi ani si Ioanutz..nu te-am uitat..sa cresti mare si fortzos..:)

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
AM sunat-o pe irinouka dar nu imi raspunde...singurul sfgat al meu pe care il dau este sa faca tot posibilul sa il hidrateze pe rareselul..atat..in rest ..va trece...eu am avut noroc ca alaptam...si inca mult..si ea nu mananca nimik..iar lapetle mau o tinea hidratata...
pup toti puii bolnaviori..si ma rog sa va faceti bine repede..

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste