LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)
Raspunsuri - Pagina 5
danonique spune:
EMA cum mai stai cu greturile?De ce nu pui si la semnatura ca vine bebe 2?Si eu am asteptat cateva saptamani bune pana sa imi modific semnatura.Cat despre alaptat mie mi se parea ca produsele lactate pe care le mancam eu ii faceau colici lui Albert.
si sarcina usoara in continuare.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
28+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ceska777 spune:
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
La multi ani! EVA
La multi ani! IONUT
sa cresteti mari si sanatosi!
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ceska777 spune:
Roli,
asta e "avantajul" ca stati intr-o capitala. Nu stiu cum e prin provincie. Dar oricum nu se compara cu Parisul, nu?
Imi pare rau sa aud ca Irinouka e cu Rares in spital! Mai ales cand ma gandesc ca dr nostru a zis ca diareea era de la dinti, sa ii dau globuli si nu am de ce sa ii dau regim.....brrrrrrr!
Ca sunt pe faza : EVA, LA MULTI ANI!!!!!!!
Mai era ceva de zis dar a plecat Benji de langa mine........
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Si mai vroiam sa va intreb ceva: albastru de metil. Mama spune ca ne dadea in gat cand il aveam rosu. Imi daduse ideea sa ii dau si Clarei cu putin zahar cubic sa suga ca de bandijonat in gat nici vorba ca e prea mica. O fi ok ptr copii asa mici? Si as putea sa ii pun un pic de lamaie in ceai? I-am facut ceai de musetel si tei (am plantele uscate de pe plantatia bunicii Hai ca iar v-am ametit Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
Monica, pentru rosu in gat poti folosi cu succes felie de rosie pusa intr-o carpa/batista si infasurata pe gatul Clarei. sau Tantum verde(spray)
Mari
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
din ce am vazut pe site-uri si mie mi-a placut mai mult la KIDDYLAND
alte propuneri sau alte pareri?
Mari
odiseea
POZE DARIA
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui monicaa Danybv doamne prin ce ati trecut si voi! Va doresc multa sanatate..sa va puneti repede pe picioare. Irinuka imi pare tare rau ca s-a imbolvanit Rares. Multa sanatate si voua!Si mai vroiam sa va intreb ceva: albastru de metil. Mama spune ca ne dadea in gat cand il aveam rosu. Imi daduse ideea sa ii dau si Clarei cu putin zahar cubic sa suga ca de bandijonat in gat nici vorba ca e prea mica. O fi ok ptr copii asa mici? Si as putea sa ii pun un pic de lamaie in ceai? I-am facut ceai de musetel si tei (am plantele uscate de pe plantatia bunicii Hai ca iar v-am ametit Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
Eu i-am dat lui Bogdan frecvent albastru de metil pt gat plin de puroi. Si i-am dat de la un an .
- 2 picaturi puse in lingurita sau seringa de nurofen si turnate pe gat
Daca ii dai sa nu te sperii ca va face pipi ...albastru/ verzui.
Tinand cont ca mai aveti un strop pana la un an i-as da si ceai cu miere si lamaie dar fierbe mierea in el.
Tinctura de propolis Bogdan nu mi-a agreat-o, o voma instant.
Am mai incercat dupa un an pentru imunitate:
- polen
- Ribomunyl
-bronhovaxon
Evident nu toate odata ci una pe sezon, de-a lungul timpului.
Multa sanatate !
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
stancutza spune:
Helloo zuzici!
Acm am recuperat ce ati scris ieri si azi...cam tarziu, dar va zic pe urma de ce...
In primul rand, vreau si eu sa pup virtual obrajorii dulci ai Evei, sabatorita zilei, la care ma gandeam azi noapte cu drag pe cand ...dar sa nu anticipam :-) Bitzi iubita, sa fii mereu la fel de frumoasa si isteata precum esti acum, sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii!
Am la fel de multi pupici, cu urari de sanatate si fericire, si pentru ceilalti clopotei sarbatoriti ieri si azi: Alessia, Matei, Stefan, Patrick si Ionut!
Si nu in ultimul rand, un pupic maaare Alinei pentru ieri! Multa sanatate si impliniri alaturi de Stefiuta draga si de restul familiei!

Petrecere frumoasa, parinti si copilasi!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta alina da, se vede umflat si albicios .. cred ca in doua saptamani aveti si voi dinti .. ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Da, Elena, dar stiu ca primii dinti care tb sa iasa sunt cei de jos ..nici nu stiu care ii va iesi primii in cazul ei..
, sunt curioasa in 2 sapt-max 1 luna ce se va intampla..ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
nemary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Da, Elena, dar stiu ca primii dinti care tb sa iasa sunt cei de jos ..nici nu stiu care ii va iesi primii in cazul ei.. , sunt curioasa in 2 sapt-max 1 luna ce se va intampla..ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI PRINTESA IOANA LA 1 AN Asa cresc eu ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Ioana nu are nici un dintisor?
am vazut si pozele de la ziua ei, ce seamana cu tine

Mari
odiseea
POZE DARIA

Multa sanatate si voua!
Eva