LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)
Raspunsuri - Pagina 7
Ellenuta spune:
ceska, mari, gatta, alina, gabby, laurici multumesc de urari! sunteti niste dragute !
pentru toate
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta ceska, mari, gatta, alina, gabby, laurici multumesc de urari! sunteti niste dragute ! pentru toateElena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Si noi, si noi am trimis urari!
Laura, Eurespalul se da cate 6 ml de 3 ori pe zi, iar Nurofenul 4 ml, la nevoie. Eferalganul 4,5 ml, Panadolul cate 5. Vibrocil cate 2 picaturi in fiecare nara de 3 ori pe zi, iar daca o doare rau gatul, cate un puf de Tantum Verde.
Sper sa ii treaca repede, tratamentul dureaza 5 zile deci se presupune ca ii va trece in intervalul asta, daca nu, e posibil sa fie nevoie de antibiotic.
IoanaCt, se imbolnavesc pentru ca au sistemul imunitar fragil,mai mult sau mai putin...Eu una sper ca daca tot a facut atatea si-a mai facut si ea anticorpi, oare gresesc?
Gatta, mi se pare buna ideea cu cresa particulara daca tu asa te simti mai linistita, dar pretul mi se pare cam mare. La cresa lui madam Bahmuteanu, care e pe langa mine, programul complet cu masa e 11 mil pe luna. Sau era ultima oara cand am verificat eu site-ul...Deci tot cat o bona, doar ca include si mesele :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
.. milioane de scuze ..
multumim mult de urari, stancutza.
imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori. insanatosire rapida!
pupici multi si dulci sofiucai si lui mami!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje Florina , sa stapanesti sanatoasa masinuta ! Si eu am dat apa la soareci in prima zi de munca ...inainte sa nasc imi ziceam ca voi sta acasa maxim 4 luni si am stat 10 si nu m-as fi intors la munca nici atunci , dar n-am avut incotro . Acum Sara sta cu mama , dar din primavara mama pleaca la Campulung si suntem in pom. Bona nu prea am incredere sa angajez , imi raman 2 variante ...s-o trimit pe Sara la Campulung desi nu stiu cum pot rezista sa n-o vad 5 zile ( ca in week-end mergem acolo ) sau s-o dau la gradi . Am auzit de o gradinita Accord care primesc bebei asa mici , sunt 2 educatoare la 7 copii si costa 13 mil. pe luna , in care sunt incluse mancarea si pampers-ii .Ce parere aveti ...ati auzit ceva de gradinita asta ? Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Cred ca numele cresei e de fapt altul , nu
Daca de asta e vorba : http://www.acorns.ro/babyacorns_rom.htm
eu am auzit numai lucruri bune
Decat departe de mine eu l-as da fara sa clipesc la cresa
Dar si bona e o varianta
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
aurel_cris spune:

EVA 

IONUT

Sa cresteti mari,sa va bucurati parinti care va adora si sa fiti fericiti scumpi mei.
Zuzici eu am citit dar cu timpul pt scris stau prost caci mandra mea tot nesuferita
este,totusi ma bucur ca este sanatoasa.
Multa sanatate clopoteilor bolnavi.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
stancutza spune:
citat din mesajul lui Ellenuta .. milioane de scuze .. multumim mult de urari, stancutza. imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori. insanatosire rapida! pupici multi si dulci sofiucai si lui mami! Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
, nu m-am suparat Stancutza,
de
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Stancuta multa sanatate si pentru bolnaviorii tai 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
stancutza spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Stancuta multa sanatate si pentru bolnaviorii tai ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Multumesc, m-am cam saturat sa vad siropuri si hapuri peste tot...Tati se trateaza singur - bine, acum se simte si vinovat, asa ca nu mai cere atentie :-) Voi ati scapat cu totul de raceala si tratament? |
Stancutza,
de
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
nu, inca ne luptam toti cu tuse si muci

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
honey79 spune:
Inainte sa ies din casa, vreau sa urez si eu ...
"LA MULTI ANISORI!!!! scumpa Eva, alias Bitzulina. Sa cresti mare, sanatoasa, viata sa-ti fie lina si in cale sa-ti apara Fericirea,Implinirea,Realizarea,Iubirea,Intelepciunea.Ele sa-ti fie prietene de suflet.
Te pupic dulcic pe obrajorii tai scumpi,pe ochisorii tai ca doua margelute,in care poti citi curiozitate,inteligenta,puritate.
Sa cresti mare!!!
LA MULTI ANISORI !!! si tie, draga Ionut, plini de sanatate,impliniri,fericire.Sa ai parte de-o copilarie minunata, de-o adolescenta plina de realizari si-o viata plina de evenimente frumoase.
[Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali