Cel mai usor regim de slabire *3*
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
raportu de sambata dimineatsa: 55.5 kile!!!!
O floricica!! Dati -mi o juma de floricica!!!
In ritmu asta in 3-4 sapt ajung la greutatea dorita? e parfum!!
bine, banui ca efectul de la inceput e brusc, apoi e mai greu de slabit.
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ihotu72 spune:
Daca alaptez pot tine regimul?Stiu ca fructele fac colici.
Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani
http://s707.photobucket.com/albums/ww78/ihotu72/?action=view¤t=Alex013.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Eu tot atatea kg am
Evident inca nu am ajuns la sala , luni mergem (eu si prietenul meu).
Am vorbit aseara cu un prieten care este antrenor de fittness, azi maduc sa-mi iau programul pt. sala , mi-a zis si un regim pe care nu cred ca-l voi tine , mi se pare ca e cam pe muchie de cutit pt. ca eu cel putin nu-l pot tine toata viata.
El insa de vreo 5 ani sa zicem s-a apucat de sala si de mancat sanatos(sanatos pt. sala) , a ajuns de la conformatia de snur (realmente era snur) la un biceps de 46 si un spate de 1 m .
Ii admir determinarea.
Mi-a spus ca psihicul iti cere dulce , nu corpul. Si are dreptate , dar psihicul meu cateodata poate sa fie al naibii de sacaitor si incapatanat
Sunt curioasa sa incerc noul program , va dau raportul despre cum merge.
Pana sa ma apuc de sala insa , lucrurile stau tot asa , mereu m-am mentinut la aceeasi greutate , si acum la fel, nimic schimbat....ieri am mancat cat de cat ok , am fost la spital asa ca de dimineata am mancat repede aproape un ochi de ou , la spital niste Bruschette ca si bake rolls care au insa muuuulte calorii() , 2 rafaello , un iaurt cu putine cereale , seara un piept de pui la gratar cu sos de legume si cateva bucati de cartofi natur.
Azi dimineata o felie de paine cu finetti duo
Miercuri stiind ca merg la baschet am bagat in mine la ciocolata ca nesimtitaEvident nu s-a mai tinut baschetul , ca nu au venit ceilalti , asa ca eu si cel cu care ma duc de obieci ne-am dus acasa boscorodind ca eu am mancat atatea dulciuri si el mancase cartofi pai , cascaval pane , tort
Spor la treaba fetelor si urati-mi succes fara dulce
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
elenuca spune:
Raportez : 83,6 Sunt pe drumu cel bun, daaaar, moaaaaaaa cat mai am pana la cat mi-am propus... 65... e heeeee, cale lunga !
Ieri dupa 15 nu am mai papat nimic, adica aproape nimic, m-a ispitit sormea c o bombonica de ciocolata, pe la 16, dar de atunci pana la 9 azi dimineata n-am pus gura pe nimic. De azi incep si cu abdomenele, macar 30 pe zi sa fac si tot e ceva... mama ce dor imi e de aerobic, de innot, uf... .
p.s. oare merit si io o floricica, mica mica?
azi pregatim peste pe la 3 si apoi iar nimic pana diseara, sper sa nu ma mai ispiteasca nimeni pana maine.
va pup
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ihotu72 Daca alaptez pot tine regimul?Stiu ca fructele fac colici. Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani http://s707.photobucket.com/albums/ww78/ihotu72/?action=view¤t=Alex013.jpg |
buna. Io inca alaptez, dar fiica mea are 8 luni,iar la san mananca seara la culcare, noaptea cand se trezeshte, si uneori dimineatsa. Si nu stiu daca e relevanta legatura intre ce mananci si colici la cupil, la mine nu am vazut nicio leghatura, tot a urlat.... nu am incercat chestii grele, gen fasole, conopida, mazare, usturoi, varza, decat dupa ce a facut fata 4-5 luni, si treptat, daca imi facea rau mie, opream, ca si fetei ii facea.
elenuca, felicitari!! esti pe drumul cel bun!!
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
povestea nashterii
ihotu72 spune:
Multumesc pt raspuns.As vrea sa dau jos 5 kg,dar mi-e fricasa nu raman fara lapte si as vreau sa-l alaptez pana la un an.Acum mananca doar san.
http://s707.photobucket.com/albums/ww78/ihotu72/?action=view¤t=Alex013.jpg
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ihotu72 Multumesc pt raspuns.As vrea sa dau jos 5 kg,dar mi-e fricasa nu raman fara lapte si as vreau sa-l alaptez pana la un an.Acum mananca doar san. ![]() Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani http://s707.photobucket.com/albums/ww78/ihotu72/?action=view¤t=Alex013.jpg |
5 kile mai ai la nici 3 luni dupa nashtere?? aaa, pai stai calma, ca le dai jos fara sa tii cura . Cat timp alaptezi, le dai jos, doar sa nu faci excese (ca mine...)ca ingrasa. La mine alaptatul deja se duce, si acum am inceput sa ma ingras.
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
povestea nashterii
Musette79 spune:
Bine ai venit, ihotu!
La 2 luni jumate dupa nastere mai ai de dat jos numai 5 kg? Bravos! O sa le dai usor, mai ales ca alaptezi...Poti manca iaurturi, lapte cu fulgi, banane...ceva usor dupa 3 (daca crezi ca fructele ii fac colici).
Sa iti traiasca baietelul, multa sanatate!
elenuca bravos pt kg pierdut, uite ca incet si sigur merge treaba si iti faci si tu florarie . Nu te astepta la minuni cu efect yo-yo (5 kg pe saptamana), ritmul asta de 1 kg/sapt l-am avut cam toate (la inceput mai ales). Dar functioneaza, si fiecare mai mancam ba dulciuri, ba una alta, nu ne simteam niciuna restrictionate!
Madame, bravos si tie. Uite ca acuma ai 61, saptamana viitoare aproape 60 si maine poimaine te vedem la 59! Atunci faci kef!!
Eu si Adriana suntem una in ceafa celeilalte, cot la cot, acuma vad ca amandoua am coborat sub 70, io cel putin is tare bucuroasa, sunt convinsa ca si ea. Anu asta am 3 nunti importante si habar nu am cu ce ma imbrac, da intai sa probez toale sigur imi achizitionez o pereche de budigai din aia de elastic care sa stranga burtile! Un costumas sau o rokie in V, pana la genunchi, cum avea Adriana in poze de sarbatori...Pana la sfarsitul lui mai sper sa mai dau jos 3-4 kile, ar fi un vis sa ajung la 62 .
Azi am mancat numa paine cu ou (mi s-o facut pofta de aseara, dar n-am mancat nimic).. asa ca azi pe la 1 prajeam de zor. Si cum haplea nu s-o saturat, la 3 mi-am mai facut o tura Zizaster. Cred ca am balotat vreo 4-5 felii mai mici, mai medii...cu lapte. O banana si cam atat. Nu mai vreau sa vad 70 pe cantar, aia ii sigur!
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
silvana75 spune:
Umblu de zapacita pe aci sa gasesc un club care sa ma adopte si sa ma sustina sa slabesc si io 9 kg. De o saptamana m-am lasat de fumat, cel putin incerc sper sa si reusesc, si bag tot ce prind si cand prind, am pus 1 kg plus cele 2 kg puse de sarbatori s-au adunat 3 kg in plus de cand am terminat superdieta. Deci kg sunt 69, varsta e 33, inaltimea 1.67, greutatea target 60 kg, nu stiu solt, talie, bust urmeaza sa ma masor si revin luni in forma.
Sambata e zi de raport?
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
ihotu72 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
5 kile mai ai la nici 3 luni dupa nashtere?? aaa, pai stai calma, ca le dai jos fara sa tii cura . Cat timp alaptezi, le dai jos, doar sa nu faci excese (ca mine...)ca ingrasa. La mine alaptatul deja se duce, si acum am inceput sa ma ingras. o ![]() ![]() mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
![](pupic.gif)
Cleo ai o minunatie de fetita sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
![](pupic.gif)
http://s707.photobucket.com/albums/ww78/ihotu72/