Cel mai usor regim de slabire *3*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Am luat pe timpul sarcinii 10,5 kg.Am dat jos in prima saptamana 8 kg si problema e ca am luat inapoi 3.O sa renunt de tot la dulciuri si o sa mananc lactate,pasare,peste si fructe.Daca vad ca ii fac colici renunt la fructe.Am 67 kg acum si la sf saptamanii o sa spun daca am slabit.

Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani
http://s707.photobucket.com/albums/ww78/ihotu72/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Ihotu, cum ai reusit sa iei doar 10,5kg in sarcina? Ca eu am luat 23!!! Spor la slabit si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Eu 28 ...

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gata, am updatat totul, am impartit si florile, sper ca n-am facut nimanui vreo nedreptate . Trageti-ma de maneca daca observati ceva gresit, ca-s si eu cu capul in nori cateodata. Va pup pe fiecare si va felicit pentru perseverenta si pentru floricele. Suntem pe drumul cel bun, cu incredere, suport si atitudinea potrivita ajungem unde ne dorim, nu-i asa?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

io 17. Bine, ultimile 2 sapt am scazut inapoi 1 kil. De depresie ... am nascut in sapt 42 . Funny o fo, ca in sapt 36, cand m-am dus la dr si l-am anuntsat ca de acu nu mai lucrez, m-a cantarit, aveam +14kile si a zis: restul ce le iei, sunt ale tale!!
Si a avut dreptate

Asta cu luatul in greutate nu e relevant. Cunosc cazuri si cazuri. Daca acumulezi lichid, asta se duce repede dupa nastere, etc. O pers. obeza,i se recomanda sa ia 10kile in greutate ghreutate, pe cand 17-20kile recomandate ca unei pers. subponderale nu e o problema. Mai e si problema pers. scunde, care iau mai mult, preventiv- organismul face rezerve. Calculatoarele de greutate sunt conform indicelui corporal de dinainte.

si stiu mamica scunda, cu 2 cupii, si cu 43 kile la 4 luni dupa nashtere.

pe mine intrebati-ma daca m-am putut opri de mancat dupa nashtere. Nu am avut pofte toata sarcina! cand mi s-ar fi facut... in timpul alaptatului ma lua cu tremurat, cu leshin, cu greatsa... ce nu am stiut vreodata ca se poate. Inca banui ca in timpul sarcinii eram conshtienta ca tre sa mananc lactate- minim 500gr pe zi, multe fructe, salate etc. Dupa ce vine cupilul...uitam si de spate, si de mancare, si de dus, si de epilat....

gata
noapte buna!!

inca o zi reusita de cura. O suport din ce in ce mai bine - mi-am intrat in ritm, si nu mi se mai pare un efort deosebit.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

inca o zi reusita de cura. O suport din ce in ce mai bine - mi-am intrat in ritm, si nu mi se mai pare un efort deosebit.

vezi, stiam eu ca adaptarea la regim n-are cum sa fie prea grea! bravo, ma bucur mult ca incepe sa mearga de la sine si nu cu impus

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ipearina

Ihotu, cum ai reusit sa iei doar 10,5kg in sarcina? Ca eu am luat 23!!! Spor la slabit si tie!

Am avut o sarcina f grea.In primele 3 luni am slabit 4 kg pt ca nu mancam mai nimic si vomam tot timpul.Opream masina pe drum si voman,mergeam pe jos vomam,la serviciu la fel.La 20 de saptamani am facut un triplu test si a iesit pozitiv,l-am repetat si a iesit la fel.Am facut amniocenteza la MedLife si slava Domnului copilul nu a avut nimic,dar stresul si saptamanile de framantari si de plans cred ca nu m-au lasat sa ma ingras mai mult.

Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani
http://s707.photobucket.com/albums/ww78/ihotu72/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

uof, tare greu o fo. Bine ca o dat Dumnezeu mila si sanatate.

cat despre ce mancam, azi a fo o zi grea. tare grea. Tati a venit ba cu ciocolata la mine, ba cu eugenii, am mai comandat chinezarii si au ajuns la 16... dupa ele am dormit 1 ora, bine ca au fo picante rau si dupa aia am baut la apa...si inca beau apa.

Ceteam undeva un articol: ardeiu iute recomandat in cura de slabire (cica intrensifica arderile); oregano, busuioc (plante puternic antioxidante, mai mult prima). mai stiti alte condimente cu efecte benefice? care sa le folosim in bucataria noastra?

ma duc la un Misster Isssac si apoi la culcare. Noapte buna cupii!!

P.S. Kay, ai lipsit la raportul de weekendul asta!!!! ce mai faceti? cum se simte Sosonica?

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Gata , de maine ma duc la sala
Mi-am luat programul , iar la mancare mi-a propus o dieta fara hipoglucidica , dar m-am consultat eu cu un prieten de la diabet si nutritie care mi-a spus sa nu exagerez cu strictetea.
Asa ca de 2 ori pe sapatmana voi manca si paste/cartofi.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Nu stiti cat ma bucur ca v-am descoperit;sunt intr-o stare jalnica datorita "look-ului" meu si a sotului meu care din umflata si ursoaica si "maaama da ce mare esti", nu ma mai scoate;el zice in gluma chipurile ca sa ma stimuleze pe mine cica sa ma apuc de cura numai ca obtine exact efectul invers.

Sa va zic ceva despre mine:acum trei ani aratam binisor,eu cel putin eram multumita de mine;problema a aparut cand am avut ceva probleme cu sotul meu(din vina mea)si am intrat intr-o stare de depresie care a tinut mai bine de un an;casnicia mea era pe cale sa se duca,eu ma lasasem de servici,am ramas insarcinata si ma dilatam din ce in ce mai tare...
Cand am ramas prima data insarcinata aveam 80kg;cand m-am dus sa nasc aveam 89 kg,iar dupa ce am nascut fata la doua saptamani aveam 75kg pe care in cateva luni le-am pierdut si am ajuns iar la 81kg,cand am ramas din nou insarcinata(fata avea cinci luni).
La a doua sarcina mi-am facut de cap si am reusit sa ajung la materna cu 95kg;am nascut un baiat si in scurt timp am ajuns iar la 75kg,pe care le-am pierdut din nou dupa cateva luni.
Vreau sa va zic ca ambele sarcini au fost cu cezariana,si am reusit sa slabesc repede pentru ca mancam doar supe si gratare fara paine ,fara dulciuri,fast-food si alte minunatii;doar ca in momentul in care am inceput sa gust si de una si de alta am luat proportii foarte repede;
Acum fata are un an si opt luni iar baiatul opt luni,eu am :
165cm//103/102/113//86kgactuale//75kg(cand am inceput sa ma ingras vizibil)//65kg(stiu ca visez...dar imi doresc)

Voi sunteti ultima mea sansa ;faptul ca stau acasa de trei ani de zile cu copii ,zilnic fac acelasi lucru;am opt luni de zile de zile de cand n-am dormit o noapte intreaga,dupamasa nu mai zic;nu amnici o prietena in tara,nu ies din casa decat foarte rar,nu am chef sa ma aranjez,nu fac sport ,desi mi-am luat un aparat de abdomene abroket,la care mai mult lucreaza fiicamea...ce sa va mai zic......AM NEVOIE DE VOI;sa am cu cine sa ma iau sa am cui sa dau raportul,sa nu rada de mine cand zic ca m-am aucat de cura...nu stiu...voi sunteti ultima speranta...

Asadar ,in speranta ca ma veti primi printre voi ,de maine incep cu regimul vostru;daca am inteles bine,dimineata se poate manca orice,dupa pranz fructe si legume,multa apa iar seara nimic;daca am omis ceva va rog sa-mi spuneti.
Sper ca nu v-am plictisit cu mesajul meu si aveti rabdare sa-l cititi...simteam nevoia sa vorbesc...va pup

Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)

POZE NOI

Mergi la inceput