Cel mai usor regim de slabire *3*
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Musette79 No, la raport, momentul adevarului! Ieri am mancat un corn cu gem, ceva cartofi cu piept de pui si ceapa (razalite, facute la cuptor), asta pana la ora 2, fructe si un iaurt. Si ceva ciocolata, nu multa, tot pe la 2-3. Azi, surprinzator : 69,1 ![]() M-am si masurat: 97 bust - 79 talie - 103 sold In weekend promit ca nu mai calc asa stramb, sper sa ma mentin pe baricade ![]() ![]() |
lasa ca am mancat io azi. am cumparat gogosi. nu spun cate. Si nici cu ce umplute. Promit ca voi fi mai cuminte!!!
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Musette79 spune:
No, lasa cleo ca nu-i dracu' asa negru! Te cumintesti tu.
Eu am mancat azi un strudel cu mere, la pranz zarzavatu din supa micutei, plus un cartof fiert si ceva telemea, si acuma cioco (nu-mi place morcovii deloc, asa ca trebuia sa mananc ceva sa-mi treaca gustul zarzavat
).
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
MadameBovary spune:
Elenuca, gata, am receptionat, te trec in lista imediat!
Muse, eeeh, vezi, asa mai stam de vorba daca ai coborat sub 70 .
Vali, lasa, ca nu e rau. Vad ca la ultima masuratoarea aveai 52 deci tot e bine daca ai dat si n-ai luat, nu?
Ipearina, las' sa treaca raceala intai si pe urma fa-ti probleme pentru kilograme, e mai presanta asta.
Haideti ca va astept pe toate sa veniti la raport si maine seara cred ca ajung sa modific tabelul. Va astept cu vesti bune ca sa va dau multe
. Eu imi iau una pt ca dimineata aveam 61.1. Ehe, cand oi scadea eu sub 61... party ce dau!!
I never fake ... sarcasm
Musette79 spune:
Io capat flori, urale si ovatii? www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Fetelor va citesc mai ales de cand Cleo ne-a dat linkul la forumul nostru de mamici.
V-am citit si acum cateva saptamani, insa doar atat, nu m-am apucat sa tin nici o cura pana acum.
Am un bebe de 7 luni, inca alaptez seara si dimineata.
De luni voi merge la serviciu si ma gandesc ca este momentul propice sa incep si o dieta.
Aceasta pe care o tineti si voi mi se pare ok. Am de dat multe kilograme jos, cam 18...si sper ca in 6 luni sa le pot da.
Va mai citesc pana luni si sper sa imi fac curaj sa intru in competitie si sa va trimit si datele mele.
Va pup ! Si sunt "sunt cu ochii pe voi"!!!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Fetelor va citesc mai ales de cand Cleo ne-a dat linkul la forumul nostru de mamici. V-am citit si acum cateva saptamani, insa doar atat, nu m-am apucat sa tin nici o cura pana acum. Am un bebe de 7 luni, inca alaptez seara si dimineata. De luni voi merge la serviciu si ma gandesc ca este momentul propice sa incep si o dieta. Aceasta pe care o tineti si voi mi se pare ok. Am de dat multe kilograme jos, cam 18...si sper ca in 6 luni sa le pot da. Va mai citesc pana luni si sper sa imi fac curaj sa intru in competitie si sa va trimit si datele mele. Va pup ! Si sunt "sunt cu ochii pe voi"!!! ![]() Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
si cu ochii, dar te primim fizic oricand.
e un regim simplu, fara oprelishti: daca vrei ciococo, papi o bucatica de ciococo. Dar nu dupa ora 14, o lasi a 2a zi. Intre timp iti trrece pofta aia mare. Ideal ar fi dupa 14 sa papi doar fructe si apa, dupa 18 nimik. Daca defazezi pashii cu 2 ore sa zicem, la inceput, ca ai si job, si bebe mic, si astea sunt f. solicitante, nu cred ca e bai. Dar sa ti le respecti. Si treptat, sa iti scazi pragul orar, pana ajungi in ritmul nostru. Sau pana iti gasesti ritmul necesar organismului.
mult succes de luni cu jobul!!!
P.S. tati mananca ceva dulce in fatsa mea!!!!! si ma pune sa ma uit in gura lui cum mushca!!!
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Addicted spune:
Cleo io ti-l bat pe al tau si tu pe-al meu, deal? Nu0i problema daca mai dai pe laturi o seara, dar sa nu se intample decat o data pe saptamana, sau chiar mai putin
Aseara, la 12 noaptea, il apuca foamea pe al meu
Si da-i si pune masa, cu pretentii, nu orice. Io vedeam negru in fata ochilor de foame, ca nu mai mancasem de la ora 4. Dar am rezistat eroic, desi ma gandeam numai la mancare si la cat o sa bag in mine de dimineata. Insa cand m-am trezit, ia pofta de unde nu-i. M-am cantarit frumusel, am 66,3 - ma asteptam sa fi dat jos mai mult, pentru ca chiar am tinut o saptamana de zile ca la carte, dar cred ca rusii sunt de vina, ca's a doua zi in vizita.
Muse, Madame tineti-o tot asa, ca-i bine, bravo! Muse, deci asta chiar e regimul perfect, uite cum poti sa mananci tot ce iti poftesc ochii si stomacul si slabesti, tu o demonstrezi, cu cioco, strudel, alea alea si tot slabesti. Si eu pap ba seminte, ba bombonele, mai ales la lucru imi trebuie ceva sa rontai la calc. Madame, cand o sa ajungi la 61 - adica maine, zice globul meu
, o sa vrei sa ai 60, asa ca lasa party-ul pe 60, ca facem party impreuna, eu vreau ca vinerea viitoare sa ajung sub 65 neaparatly!!!
Adriana, pe unde esti? Tu taci si le faci, pun pariu ca o sa ai cel putin o floare la tabel azi.
Eu acum pap paine cu ou - french toast, cu frisca si capsuni, just for the record, frisca e fat free Eh, dar e 12 si mai am planificate doua mere si o banana pe mai incolo. cand ajung acasa vin si cu dimensiuni, ca dimineata n-am avut timp.
Muaaaaah si jos colaceii! ! ! !
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,8 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
MadameBovary spune:
Nicole, curaj! O sa vezi ca e usor si ca te adaptezi repede la el - sau el la tine . Te asteptam printre noi pentru si mai multa sustinere... si pentru inceput, uite un
si o
pentru tine ca vrei sa incerci sa slabesti! Cu putina ambitie... dai jos si 20 de kile daca vrei!
Xio, Adriana, voi pe unde umblati, ce mai mancati si cum mai stati?
Addicted, cum merg pregatirile pentru party-ul pentru varsta a treia? Mi-a scapat din vedere cand ai zis ca incepe.. luni parca. Haide... "succese" multe si sa ne auzim cu bine
.
Eu am pofta de floricele. O fi rau? E 9:20... da' n-au asa de multe calorii, pe cuvant de cercetas va zic, controlai eu eticheta si era de bine. Sa vedem cum evolueaza treaba
I never fake ... sarcasm
adrianaloy spune:
Gata, am aparut si io. Mai slabutza normal: am scazut sub 70kg- uraaaa- am scapat de buba de pe creierash.
So, masuratoare de dimineata: 69.7 kg, bust 94/talie 78/sold 109.
Toti blugii imi sunt largi, de abia astept sa intru in aia vechi pe care-i purtam pe la 62-64kg!
Eu am fost cuminte la capitolul mancare, nu am abuzat, dar fiindca m-au trosnit rusii zilele astea am avut pofte de dulce. Am incercat sa mi le potolesc cu ceva stafide si smochine sau am baut ceaiuri aromate fara zahar(mere cu scortisoara, ceai de portocale, etc)
Mi-ar place sa tin ritmul asta de 1kg/saptamana. Incet si sigur!
Musette- bravo, dragutza pentr kg pierdut. te urmaresc indeaproape- vezi sa nu franezi brusc
Addicted-succes la evenimentul cu seniorii. Sper sa fie usor cu ei-cateodata trebuie sa te porti muuult mai atent decat cu copiii.
Vad ca topicul nostru isi gaseste din ce in ce mai multi fani- bun venit fetelor noi.
Weekend placut tuturor.