Cel mai usor regim de slabire *3*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

cleo s-ar putea sa ne referi la acelasi site, si eu ma uitam informativ sa vad...apoi eu din luna a 6-a eram peste

http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/calculator_greutate_sarcina.php

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Hello ! Ma primiti si pe mine?

Elenuca 37// 1,75// 100//100//110//am inceput sarcina cu 71//acum am 85 si vreau sa ajung la 65.

De maine aplic si eu regulile voastre ! apa cat mai multa, dimineata max 2 felii de paine cafea, branza, la pranz supa sau o portie de ceva gatit, nimic dupa 18- iar ca sa fie si mai drastic la mine, nimic dupa 17, uite asa ! Asa sa-mi ajute Dumnezeu !

Pup colegele mele de odisee Cleo si Socrate, si un salut special lui Kay, am urmarit povestea Soniei inca de la inceput si am fost si sunt alaturi de tine.Va doresc in continuare putere pentru a spera si a merge mai departe ! Ai toata stima mea !.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Pup fetele!

Elena, sper sa fie totul bine si sa ne arati si noua poza de la eco
Addicted, succes cu seara de bridge. Hai, ca nu o fi asa de rau pana la urma! O sa vezi ca ti-ai facut griji degeaba!

Fetele noi, welcome in the club.

Elenuca, acele 100/100/110 ce reprezinta exact, ca nu-mi dau seama? Inteleg varsta si intaltimea precum si faptul ca acum ai 85...aia sunt cm bust-talie-sold? Ca sa stiu exact ce trec.

Socrate, te asteptam si pe tine sa vii cu detaliile si oficializam totul .

Mie mi-au trecut poftele, m-am linistit. Da' test de sarcina tot fac acum dupa menstruatie ca imi cam da de gandit in privinta cantitatii... a venit tare putin fata de cat venea inainte, chiar daca a durat cam la fel ca si durata. Citisem eu pe undeva ca asa ar arata menstruatia peste sarcina si ma cam un pic cu capul de tot ce prind .

Fetelor cu bebei mici, incetisor se rezolva totul, ei sa fie sanatosi, ca ajungeti voi si la kilogramele dorite!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Salutare si bun venit fetelor noi: elenuca, socrate, mmiha Mult succes si stati alaturi de noi.
Cleo dar ce faceti, amandoi mergeti la stomatolog? Al meu nu m-ajuta deloc, el e cu poftele la miezul noptii, cu dulciurile. Si e o chestie ciudata la el: trebuie sa manance inainte sa doarma, pentru ca altfel se trezeste, ca somnambulii, si cotrobaie prin frigider ca un soricel. Nici n-aveti idee de cate ori mi-am pus deoparte pentru dimineata cina sau vreo prajitura si a doua zi dimineata, ia-o de unde nu-i. Asa ca ii pun de mancare si imi iau campii, ma duc la baie, mai pun o masca, imi gasesc ceva de facut numai cu el sa nu fiu.
Multzam de incurajari! Madame, nu e o zi, ca o saptamana stau babutele, o sa imi smulg parul din cap cu ele, dar azi m-am mai linistit o leaca, sunt in faza de "ce-o fi, o fi" Bre, tu ma cam ingrijorezi, cum adica faci test de sarcina? Ti-a venit la timp? Si eu sunt de azi cu musafiri, am mancat dulciuri de dimineata, dar doar atunci. Si la mine e mai light si mi se intampla asta la cateva luni. Anunta-ne ce si cum, dar eu zic ca nu-i nimic, stai linistita. Nu mai sta asa de mult pe "curiozitati perverse"
Elenuta ai grija de tine, stai la caldurica, transpira raceala, bea ceiuturi. Multa sanatate tie si bobocelului

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,8 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa.

de rigoare - nu e calorica!!
Addicted, da, mergem impreuna. Altfel le amanam pana la.... Tati mai avea 1 masea de minte de scos, pt ca se cariaza repede, le-a scos pe alea cariate, dar si pe asta ultima, care era intreaga. Inca. Io merg cat de des pot, pt tartru, si periaj profesional. Costa ceva, dar cum am dintii ba incalecati, ba cracanati, se aduna, si mai bine prevenim. Si asha am o decalficiere cica, si din cauza asta la nivel subgingival apar carii, si mai rau, se crapa dantura. Si nu mananc prea fierbinte, nici inghetsata (o las sa se dezghetze...), nu mushc morcovi gutui etc. Mama natura e de vina.

sa va zic cat arata cantarul in dimineatsa asta?? 55!!!!! Nu imi vine sa cred! sa dau cu el de pamant, poate s-a stricat la cap si face pe simpaticul. Dar si m-am trezit cu o sete... acu is cu sticla de apa alaturi.

voiam sa zic bine ai venit, elenuca! Io am invitat toate fetele de pe forumu de mamici, aici; desi m-am trezit cu neshte HUOOO de la unele mamici care ma considera slaba . Mai slaba decat ele, dar nu mai slaba decat alte datsi. Le-am explicat ca asta e un regim usor, neinvaziv, care poate fi inceput treptat, mai intai iei ultima masa la 18, dupa un timp se scade la 17, apoi la ora 16, ca in final, dupa ora 14 sa poti sa mananci cat mai putin - si mai mult fructe.

Voi Ce mai gatiti?

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Bun venit fetelor noi!

Elenuta23 multa sanatate, ai grija de tine!

MadameBovary, eu tot la 46kg...stagnare, dar cel mai probabil pentru ca nu am fost tocmai cuminte si am mancat si seara cateodata...

Nici nu m-am apucat de sport...inca mai astept inspiratia

Weee-end placut si cu progrese la cantar!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Pup fetele!

Elenuca, acele 100/100/110 ce reprezinta exact, ca nu-mi dau seama? Inteleg varsta si intaltimea precum si faptul ca acum ai 85...aia sunt cm bust-talie-sold? Ca sa stiu exact ce trec.

MadameBovary-am urmat tiparul de pe prima pagina bust, talie, sold.

Txs de primire!
Ma duc sa mai beau niste apa, am o pofta de ceva dulceeeeee, uf !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_pa spune:

dupa o saptamana super aglomerata la servici iata ca revin cu rezultatul obtinut de dimineata= 52 kg desi am mancat si dupa 6:(((((
va urez sa depasiti cu brio incercarile culinare din weekend!
si eu am aceeasi problema cu al meu sot care umbla si ma imbie numai cu alimente "interzise".

va pup,
vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Hop si eu la raport. Am exact 58,600kg (initial 59). Am reusit sa ajung la 58, am reinceput sa mananc mai bine pt ca am luat multe pastile si iar am pus; de azi incep si antibioticul, fir-ar sa fie, ca am luat infectia de la copil, tusesc ca naiba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

No, la raport, momentul adevarului!

Ieri am mancat un corn cu gem, ceva cartofi cu piept de pui si ceapa (razalite, facute la cuptor), asta pana la ora 2, fructe si un iaurt. Si ceva ciocolata, nu multa, tot pe la 2-3.

Azi, surprinzator : 69,1
M-am si masurat: 97 bust - 79 talie - 103 sold

In weekend promit ca nu mai calc asa stramb, sper sa ma mentin pe baricade

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput