Cel mai usor regim de slabire *3*
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mmiihhaa spune:
Madame,eu am 85 kg!!!!!!!Tot atatea cat aveam in luna a noua...Fetita mea are 9 luni 1/2 si inca o alaptez de asta mi-e cam teama sa tin cure de slabire,sa nu se diminueze cant de lapte.Stiu ca e si o scuza dar...Mi-e teama ca nu voi mai ajunge la greutatea initiala(64 kg-1.75m)...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mmiihhaa spune:
Am uitat sa-ti spun...am inceput sa fac sport...TAE BO cu Andreea Raicu-am un dvd.Sper sa dea rezultate ca nici nu mananc prea mult dar seara trebuie sa mananc pt fetita ma trezeste noaptea si vrea laptic...si daca nu mananc nu am...si tot asa...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mmiihhaa Madame,eu am 85 kg!!!!!!!Tot atatea cat aveam in luna a noua...Fetita mea are 9 luni 1/2 si inca o alaptez de asta mi-e cam teama sa tin cure de slabire,sa nu se diminueze cant de lapte.Stiu ca e si o scuza dar...Mi-e teama ca nu voi mai ajunge la greutatea initiala(64 kg-1.75m)... mramona |
DRAGA MEA , te amagesti singura aasa am fost si eu anu trecut
![](icon_smile_big.gif)
avea piticu 8 luni si zic sa ma cantaresc iar cand am vazut k am 111kg
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
adica dimineata papam fructe cu piticul meu, lui i le pasiram si mie imi faceam salata de fructe, portia era o banana, o portocala, mar, putina lamaie si cam atat care venea impartita la 2 jumate mie jumate lui
![](icon_smile_big.gif)
apoi la amiaza papam o farfurie cu supika sau o portie de ceva
si seara la fel o portie de ceva
am eliminat complect rontaielile din timpul zilei care sunt coonvinsa ca toata lumea are aceste ticuri si lichide multe multe constand doar in apa
![](icon_smile_big.gif)
in o luna jumate am ajuns la 95 si apoi timp de un an am ajuns la 93 fara sa mai tin cont de cantitate.
iar lapte aveam fffff mult
iti dorescmult mult succes si putere sa te abtii
![](pupic.gif)
Elena si
![](bonjovi.gif)
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
mmiihhaa spune:
Multumesc de sfat,o sa incerc si eu ca ma uit in oglinda si-mi vine sa o iau la fugaM-am si lasat brusc de fumat cand am ramas insarcinata si asta cred ca m-a afectat.
O sa vedeti ce silueta o sa am...Doamne da-mi vointa!!!!!
elenuta23 spune:
sper sa nu mai fac gresala de a papa dupa ce nasc, eu dupa ce am nascut m-am ingrasat , cred ca v-am mai zis
cred ca ma racesc din nou, insa am o temere legata de racelile astea mai ales sa nu afecteze bebele din burtica
noi usntem tare fericiti si bine , astept sa am 8 saptamani sa vad daca imi va fi rau din nou, sper ca nu
legat de papica incerc sa tin pasul cu voi si sa am abtin , ca altfel ma fac cat un munte
va doresc o zi placuta si sa auzim numai de bine
Elena si Dragos Stefan
cleo78 spune:
citat din mesajul lui ipearina "aseara la 10-11 m-a apucat faoamea. Zic lui tati, si ca ash manca o banana. tati m-a calmat, ca e 11, ca pica greu, sa pap o mandarina." Cleo, vad ca are cine sa te sustina. Cum ma sustine sotzul meu: pe la 10-11 seara il apuca pofta de cascaval, sau ciocolata sau carnati etc si zice "adu-mi si mie cutare" sau "fa-mi si mie cutare". ![]() ![]() Cat despre alaptat... Nu stiu daca se slabeste in perioada alaptarii, la mine nu a functionat, desi am alaptat aproape un an jumate; abia dupa ce am inceput sa ma uit la ce mananc si sa fac miscare de 2-3 ori pe saptamana, am inceput sa slabesc. |
aseara am avut noroc cu sotu
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Musette79 spune:
Lume noua, lume noua!!
socrate aici suntem, cot la cot pe baricade! Bine ai venit si la treaba!
mramona, si eu si Cleo alaptam, si nu e o tragedie sa nu mananci dupa 6, daca e sa ai lapte ai (si eu cred totusi ca consumam ceva calorii ca sa fabricam laptic, oricum eu am avut zile in care nu mancam mai nimic, un sandwich, acolo si lapte am avut tot timpul).
ipearina "dreseaza-ti" sotul, sa te sustina...roaga-l sa te ajute, ca esti pofticioasa si sa nu mai manance seara in dormitor fata de tine. Si eu l-am rugat pe al meu si ma ajuta, al lui cleo vad ca la fel.
Azi mi-o revenit inima la loc, adica imi arata sub 70 bestia (69,8). In cm nu cred ca am mai scazut. Acuma cred ca incepe greul cu adevarat, pana acuma am slabit liniar si fara efort.
Addicted nu te stresa degeaba, ca o sa iasa super bine, o sa fie babele "thrilled". Iesi mai des la aer, miscarea si aerul curat fac minuni la stres. Poate te rasplateste si cantarul cu un mic "cadouas".
Madame vad ca esti pe val! Bravos! 2 cm in talie si sold...
Si nu tre sa pui 100 kile sa faci un botzoflete, vreo 12 erau de ajuns, dar deh, "unii" isi dau arama pe fata in sarcina si mananca ca purceii, de placere...
elena tare ma bucur ca ne scrii, sa pare ca tu tii mai bine regimul ca noi care ar trebui sa-l tinem . Si eu zic ca daca mananci rational, cand si cat iti trebe, n-o sa pui mult si nu ramai cu gasca de kile dupa tine, ca "je".
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
cleo78 spune:
citat din mesajul lui elenuta23 sper sa nu mai fac gresala de a papa dupa ce nasc, eu dupa ce am nascut m-am ingrasat , cred ca v-am mai zis ![]() cred ca ma racesc din nou, insa am o temere legata de racelile astea mai ales sa nu afecteze bebele din burtica ![]() noi usntem tare fericiti si bine , astept sa am 8 saptamani sa vad daca imi va fi rau din nou, sper ca nu legat de papica incerc sa tin pasul cu voi si sa am abtin , ca altfel ma fac cat un munte ![]() va doresc o zi placuta si sa auzim numai de bine ![]() Elena si ![]() Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero |
elenuca, in sarcina rezistentsa organismului scade, ca are de luptat mai mult, tre sa fii mai precauta cu virusatii din jur. Chiar multe citrice, - o masa de citrice nu ti-ar strica, ceaiurile traditionale cu lamiie si miere prind bine. Nu e voie sa te prinda raceala.
despre greutate, daca mananci cumpatat, o sarcina cu +12kile e ideal. Tre dublat cantitatile dar numai la fructe si lactate. Era un site, daca il gasesc - vi-l dau, care funtie de masa corporale (raportul dintre inaltime si greutate), recomanda un interval de evolutie a sarcinii, pe saptamani, ca sa iti dai seama repede cand iei in greutate peste necesar. La mine a fo in ultima luna. Mi-a zis si dr: de acu, ce kg mananci, sunt ale tale! mama lui, si a avut dreptate, inca le am!!!
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
povestea nashterii
elenuta23 spune:
cleo chiar ar fi bun siteu daac l-ai gasi
stiu ca nu e bine sa ma racesc insa sper ghinionul meu am racit sper sa nu imi afecteze sarcina, dr ginecolog mi-a zis sa am grija sa nu fac febra mai mare de 38 , acum ce o vrea Doamen Doamne
sper sa fie bine
ms mult fetelor pt sfaturi
Elena si Dragos Stefan
cleo78 spune:
citat din mesajul lui elenuta23 cleo chiar ar fi bun siteu daac l-ai gasi ![]() stiu ca nu e bine sa ma racesc insa sper ghinionul meu am racit ![]() ![]() ![]() sper sa fie bine ms mult fetelor pt sfaturi ![]() Elena si ![]() Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero |
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
povestea nashterii