Cel mai usor regim de slabire *3*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

valiii, eu sunt nascuta pe 25.03

addicted, eu in SUA am dat 4 jos si aici 1. da aici mananc aiurea, ma culc aiurea, ma trezesc la pranz... colegu mananca creme de cioco amestecate cu cereale in fata mea, etc. acolo era simplu, tocmai ca sunt atat de multe, nu m-am putut hotari pe care sa le cumpar, asa ca am renuntat si m-am reorientat spre good old vegies.

hai va pup, mult, mult, mult

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Eu stagnez la 69,5. Asa ca petale in minus, mintenash o ureke de porc.

Cleo, Elena, sotul meu e din 9 mai .
Eu 04.11.79, scorpie in toata regula

Addicted, cand scapi de batranele cu bridgeul? Sa nu uiti de raport, ca suntem cu okii pe tine!

Kay, si eu fac la fel, daca is prea multe nu-mi mai trebe nimic.

Vali, felicitari!! Vad ca esti perseverenta Eu m-am cam lasat pe tanjala si nu e bine. Acuma daca pleaca sotu o saptamana la ski (porcu') raman acasa si mananc ce vreau (eu pt mine nu gatesc, va dati seama)

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

io 21.02.1978. Nu m-am cantarit azi. Sambata -adica miine. Dar sa stiti ca nu mai e evolutia aia uimitoare, de 1kg pe sapt., ca am mai sarit calul. Daca ma mentin, si tot e bine.

Ma duc sa mai bag neshte abdomene, neshte biciclete, etc. Chestii de burtici. Miine aduceti-mi aminte si sa ma masor. Nu am facut mare lucru sport in ultimul timp, dar cele cateva abdomene din ultimile 2sapt sper ca isi vor spune cuvantul.

felicitari, Kay, pt totalul de 5kg. Poate ca in Sua aveai un program mai bine stabilit, si delimitat. Daca ti-ai putea tine ritmul... nu neap[arat la fel de specaculos, dar macar descendent. Cred ca poa aparea si perioada de platou...platou cu fructe!! . Acasa - ai doar tentatii. Io imi impun modul de viatsa dupa piticanie, ora 14: piure fe legume la fata, mami papa ciorbitsa; dupa masa ei de la ora 18 - zic ca nu mai bag nik in gura. Si deseori uneori reusesc.
Numai 'colocatarul' -alias titularul de contract, mai vine cu tot felul de porcarioare, in jur, nu va explicitez ce, si ii zic: pune deoparte, ca pap miine. Nu imi iese intodeauna.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

hello !
Am ajuns la 82, tare mandra sunt de mine. Credeti ca am facut vreun abdomen?nuuuuuu spre rusinea mea, intotdeauna intervine ceva- vax asta e pretextul sa nu pun osu' la treaba. De doua zile am inceput sa ies la plimbare cu fiemea si merg cu caruciorul in pas alert.. o fi de la asta, plus faptul ca nu mananc nimic dupa 17. Imi doresc ca pana saptamana viitoare sa ajung la 79, sper sa reusesc. O sa fie cam greu ca azi vine mama pe la noi si gateste asaaaa de biiiiiine... Uf ! Trebuie sa fac fata ispitei, incurajati-ma !

va

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

data mea de nastere 15 aprilie.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Elenuca rezista,rezista nu te lasa tentata;BRAVO pentru kg dat jos;tine-o tot asa;eu una desi nu "prea"m-am abatut de la regim ma mentin la 86 kg,dar pana luni nu dau rezultatul oficial
Cred ca sunt prima anul asta care mai imbatraneste cu un an ;sunt nascuta pe 3 februarie 1982,ma indrept direct spre 30 ani,offf
Sa va zic ce-am mancat eu ieri:
un iaurt danone de baut(350g)
o juma de punga pufuleti fara sare(adica nu cu multa sare ,ca sare au)
un rulou maricel de piept de pui umplut cu cascaval si ciuperci si garnitura doua linguri de orez arabesc cu ciuperci
astea pana la 0ra 14.00
apoi pe la patru am mancat o portocala si n-am rezistat la chipsurile pe care sotul meu "binevoitor" le-a adus cu o seara inainte si am mancat si eu un castronel mic in care papa copilasii(macar,bine ca n-am mancat atunci seara ca era mai rau,nu?)
pe la 18.00 am mai rontait o juma de morcov ca le-am dat la aia mici sa pape si trebuia sa pap si eu ceva[:
si bineinteles am facut si un pic de gimnastica si 50 abdomene,de tremura carnea pe mine si am o febra musculara de abia stau in picioare.

Astazi am inceput iar cu gimnastica si 90 de abdomene(incep sa ma obisnuiesc)
un colt de paine cu pateu si cateva coji de paine cu pateu ramase de la copii+juma de punga pufuleti
si acum,respectiv ora 13.00 deja am rontait restul de orez arabesc cu ciuperci ramas de ieri(jumatate de bol);

Pe la 15.00 ma duc cu baiatul la doctorita ca ma lupt cu o racela de la inceputul anului care iar a revenit si mai mananc ceva cand ma intorc si sper sa raman cu atat.

Va pup si spor la slabit!

Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Vin si eu cu "raportul": am 57,700kg. Nu stiu cum de am slabit pt ca am mancat haotic, n-am tinut cont de ora si tot timpul pe fuga. Am copilul bolnav in continuare si m-am tot plimbat pe la medici, m-am stresat, poate ca asta e motivul pt care am slabit putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Rianna te bat, pai tu esti cea mai mica dintre noi si tot tu te plangi ca imbatranesti? Io's pe 14 august 81. Bravo pt. ca faci sport, nu te lasa!
Vali_pa petale?
Io nu va zic cat am, astept pana maine dimineata, ca sper la o minune. Adica e de bine, dar vreau si mai mult. Acum 5 min m-am trezit si mi-a trebuit un red bull, ca nu mai puteam. Beau cam un sfert din el, nu pe tot.
Haideti, fetelor, la raport!

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,3 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetele,

Vreau si eu sa ma alatur voua in lupta cu kg. Poate asa ma ambitionez si eu. Am 63 kg si vreau sa ajung la 55 kg.
Am luat in sarcina 22 kg, deci ajunsesem la 76 kg, dar tot mai am de dat 8 kg. Eu alaptez acum si cred ca e mai greu cu slabitul.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetelor, v-am citit dar sunt pe fuga acum. Intru dupa-amiaza sa trec si datele de nastere (buna idee!!).
Here, bine ai venit! de incurajare la inceput si te asteptam si cu restul detaliilor ca sa te trec si pe tine in lista.

mare si revin, i promise!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput