Cel mai usor regim de slabire *3*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Raportez si eu - 2 kg

MadameB, nu uita sa schimbi kg de inceput din 69 in 70

zi nastere: 1 octombrie '75

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Addicted, paine se cheama sunflower seed bread si o cumpar de la Aldi, mie imi place tare mult plus ca e slaba in calorii. Posibil sa ne stim de la Monty dar asta a fost long long time ago, am renuntat ca nu mi se potrivea ca dealtfel multe alte diete la care am renuntat ca cica nu se potriveau

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

woooooooooooow Silvana, you go girl! Adica 2 kg intr-o saptamana? Felicitari ! Da, sa tot fi fost 5 ani de atunci, hehe, fost-ai lele.. Eu am tinut Monti vreo cateva luni, dar ma omora cautatul in magazine dupa produse care sa se conformeze regimului plus gatitul, chiar n-aveam timp de altceva. Pana la urma tot cu dieta asta am slabit aproape 25 de kg. Si vad ca si la tine da rezultate, tine-o tot asa!
Hera bine-ai venit si succes!
Madame nici o graba, ai din ce in ce mai mult de lucru la tabelas, ca se mareste gasca. Daca vrei, cand deschidem urmatorul capitol, hai sa facem cumva sa ne putem modifica singure datele, ca sa nu iti furam prea mult din timpul liber pt. asta. Un user special la care sa stim parola de ex. Sau poate aveti voi alte idei.
Adriana, kay, MsLara? Ce "face" fetele?
Eu sunt in pauza de masa, mananc un ou pe paine prajita si cu ceai, ma duc mintenas inapoi la lucru si cand vin ma duc la sala. Byee

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,3 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gataaaaa, am pus datele de nastere. Arata asa dragut ! Asa imi place sa le bibilesc si sa le aranjez! Cum vreti voi, pe mine nu ma deranjeaza sa modific sau sa updatez, ba chiar imi face placere. Si incerc sa intru macar sa modific daca nu sa si postez cand nu am stare sau timp. Nu va las eu tocmai acum cand se extinde gasca!!

Addicted, bine te-am regasit dupa zilele de bridge! Deci pana la urma nu-i chiar asa de haos cu tanti de varsta a treia, nu? Vezi, ti-am zis noi ca o sa iasa bine si ca o sa te descurci!

Silvana, n-am uitat de tine, am schimbat de la 69 la 70. Sa inteleg ca acum ai ajuns la 68??

Ipearina, cum ziceam si mai demult... bebe sa fie sanatos si pe urma ai timp si de dat jos kilogramele, nu e intrecere!

Elenuca, BRAVO pentru 82!!

Kay, hai si tu, sari cu datele sa te avem si pe tine aici. Nu ziceai tu ca vrei sa fii dama fina si vrei in tabel? Jump, jump! Ca acum e mai usor ... minus 5 kg! Tu si cu rosioarele tale!!

Bravo fetelor care s-au apucat si de sport. Cleo, bun tae bo-ul, ah? Ti-am zis ca pe mine m-a terminat cand m-am apucat de el, iti trebuie ceva conditie fizica pentru a rezista la intreg ciclul de exercitii .

Va mai scriu, da' acum tre sa ma duc... urgenta cu odorul care vrea neaparat la pishu .
Va acesc mult si revin mai incolo!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Raportez azi
dimi un sandwish
pranz- piept pui, piure, salata varza
seara - nimic

Eu sunt nascuta pe 19.09.1980.

Ma cantares maine si scriu ce am realizat.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Nicole, te-am trecut si pe tine pe lista cu datele de nastere. Fecioara, ah? Macar nu sunt singura de aici - vezi ca avem si topic cu fecioarele la "priteni dintotdeauna" .
Feteleeeee, haideti, ca azi e zi de cantarire, de masuratori, veniti cu vesti bune ca am luat un snop de flori mari si frumoase si de-abia astept sa vi le impart

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare gasca

ma buucr ca va placut ideea cu data nasteri

eu is cea mai batrana 23 mai 1982

raportez si eu ca am cu 300 g mai putin decat saptamana trecuta

hera bine ai venit

fetelor felicitari pt kg minus , multe mutle pt voi

madam inco o idee, cel mai bine ar fi sa ne treci in ordinea lunilor ca asa va fi mai usor sa vedem cine ii sarbatorit in luna acecea

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

sa va spun si eu ceva

am fost al control , am 6 spatamani, avem 6 mm si e fff bine sarcina

asa sunt de fericita

o sa va pun poze cu ecografia

va doresc un week placut, noi mergem la tara maine, abia astept ...yuhuuuuuu

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Elenutaaaaa, maret pentru tine! Chiar ma gandeam ce mai faci si cum te mai simti. Ehe, iote ca slabesti si gravida fiind. Bravo!
6 mm, ah? Ce mai, maine-poimaine ii faci petrecerea de majorat . De-abia astept sa vad pozeeeee!!

Iar cu datele de nastere... eu le-am pus in ordinea alfabetica a membrilor, da' le pun in ordinea lunilor daca vreti. Oricum, in fiecare luna in care avem cate un sarbatorit - sau mai multi - o sa trec la inceput de lista. Maaare, sa se stie si sa se vada!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Silvana, n-am uitat de tine, am schimbat de la 69 la 70. Sa inteleg ca acum ai ajuns la 68??

I never fake ... sarcasm

Da, azi dimineata aveam 68 kg.

Addicted, astea 2 kg s-au dus repede pentru ca au fost puse intr-un timp record (1 saptamana, poate 2) de cand m-am lasat de fumat si bagam la greu tot ce-mi iesea in cale, sa vedem cum merge saptamana viitoare ...

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput