Cel mai usor regim de slabire *3*
Raspunsuri - Pagina 15

silvana75 spune:
ha ha imi place din tabelu cu datele de nastere ... bey da' io sunt zbuciumata rau
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

elenuta23 spune:
madam buna ideea ta
Elena 6 + si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Deianira spune:
Si eu, si eu .
M-am tot gandit eu cum sa fac sa slabesc si am ajuns aici, dupa ce am renuntat la sucuri, paine si mancat dulciuri in prostie.
Deocamdata programul meu e dereglat total pentru ca invat noaptea cel mai bine, asa ca ma culc pe la 4 si ma trezesc pe la 11. Saptamana asta am mancat dupa ce am venit de la lucru, la ora 17 adica in fiecare zi carne de pui si salata. Dimineata, sau ma rog, inainte de lucru, mananc cereale sau iar salata si oua fierte sau ce gasesc, astfel incat sa nu imi fie foame si sa rezist pana vin de la lucru.
Beau mult ceai, aproximativ 1 litru pe zi si mai bag si ceva apa. Mai greu a fost in primele zile cand imi venea sa rod si laptopul de foame :-)). M-am consolat cu mere . Si tot timpul mananc mere daca e o ora nepotrivita si ma doare stomacul (si beau si multa apa ca sa il pacalesc
).
Eu am mai facut asta si in trecut, dar nu aveam ambitie sa tin dieta asa strict pe o perioada lunga de timp. M-am gandit ca venind aici, ne incurajam reciproc.
Si m-am mai gandit, sa imi acord o zi pe saptamana in care sa manc normal, sa dau iama si la prostii daca mi-e pofta, dar atat, o zi! Voi ce ziceti? E de bine, e de rau?
Am 1,70 si 57 de kilograme, cel mai bine arat si ma simt la 52. Plus ca la mine, orice kilogram fata de "normalul" meu se vede foarte urat pe burta si la fata (am un critic in casa - mummy :-))).
Ma mai motiveaza si o pereche veche de blugi la care imi dau suncile pe afara si o rochita pe care o vreau la banchet, dar in momentul actual o pot lua pe mine doar daca nu respir :-)), deci trebuie sa fac ceva.
Mi-am mai propus sa merg la inot (am gratuit de la facultate) si la sala (daca o sa am bani).
Am citit odata ca atunci cand suntem la dieta nu e bine sa ne cantarim mai des de o data/saptamana pentru ca e greu sa vedem schimbari de la o zi la alta si ne demoralizam.
So... can I join the club?

MadameBovary spune:
Deianira, sigur ca poti sa ni te alaturi, te primim cu drag! Pentru inceput, e bine daca exista doar o zi in care sa iti permiti sa mananci orice ... dar prin asta inteleg ca sa mananci orice prostioara la orice ora, pentru ca regimul nostru nu te constrange sa nu mananci ciocolata sau vreun produs de patiserie sau de fast-food, atata timp cat te mai si opresti, cat o faci in limite normale si cel mai de preferat pana in pranz. DECI, poti sa iti rezervi deocamdata o zi / saptamana cand sa mananci si seara, dar cel mai bine e ca ziua aia sa se duca pe parcurs si sa ramana in vigoare doar regulile de baza pe care le gasesti pe prima pagina.
La 1.70 cat ai tu .. 57 de kg cred ca sunt foarte ok, dar depinde si cum te simti si cum se aseaza. Eu, spre ex, am aceeasi inaltime si vreau 58, acolo ma simteam foarte ok - nici sa se vada ditamai burta si ditamai fundul, dar nici sa nu mai am nicio forma si niciun sold .
Aici sigur o sa gasesti sustinere si suport... pentru oficializare: datele pe care le gasesti pe prima pagina ca sa te trec in lista (mai nou si plus data nasterii . Asa ca ... uite si pentru tine o
frumoasa de bun-venit si te asteptam cu povesti!
I never fake ... sarcasm

Deianira spune:
Buuuuuuuuuun .
Deci... Deianira/21/170/85-68-95/57/57/52.
Nascuta pe 28 decembrie '87.
Madame, iti dai seama ca ziua aia libera n-am de gand sa o petrec non-stop in McShit si in alte din-astea, dar daca imi va fi pofta de o gogoasa, prefer sa o mananc in acea zi, decat sa bag toata ziua .
Cu kilogramele e adevarat, conteaza si cum se aseaza. La mine, astea in plus se pun pe burta si arat de parca as fi gravida . Si pe fata - cand ma ingras am pe umeri o chestie rotunda cu ochi, nas si gura :-)).
Hmmm...masuratoarea pe care am scris-o am facut-o marti, dar parca nu m-as cantari sambata asta, prefer sa astept sambata viitoare. (Am inteles bine ca sambata e zi de raport?)

adrianaloy spune:
Bine v-am regasit, fetelor. vad ca s-a strans gasca mare de grasunici! cate suntem pana acum? vreo 20?
Addicted- sper ca ai scapat cu bine de babette si nu ti-au mancat urechile. Ne tii in suspans cu kg? cred c-a sa ne lovesti cu 2 kg la cati pasi zisei ca faci pe zi.
Elenuta- felicitari pentru bebe minuscul(6mm), sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina usoara si fara kg in exces.
Kay, tu in cat timp ai slabit cele 5kg? ca m-am cam speriat cand am citit...scuze am citit un pic pe diagonala ca 2 zile n-am fost prin zona s-a scris juma de capitol. Sport la slabit si sanatate multa Soniei.
Madame, care-i targetul tau pana la urma:58 sau 60? ca vad ca te apropii- va rog sa bagati ceva artificii - mesaj mare
cand cineva isi atinge greutatea dorita, please- ca sa stie tot omu,
sa bem in cinstea ei
,etc.
Musette- te simti amenintata?sunt acolo si eu 69 si ceva maruntis...
Ok- acu raportul oficial: 69.3 kg(am dat jos juma de kil= 1 pound), iar masurile...incep sa scada: in special sanii si nu vreau!
bust 93/talie 78/sold 109.
Ziua de nastere: 12 iunie '74...

cleo78 spune:
m-am cantarit. Si masurat. Nicio evolutie...
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

MadameBovary spune:
Deia, vinerea e ziua de cantarire, insa fetele care sunt prin State sau in alte parti mai dau raportul si sambata (la noi). Eu oricum updatez tabelul cam sambata seara deci ai timp sa vezi cam care-i treaba. O sa te trec asa si saptamana viitoare o sa vedem ce mai e nou si ce ai reusit sa dai jos. Apropo, acum TU esti oficial cea mai mica dintre noi... pana acum eu si Kay ne bateam pe pozitia asta .
WELCOME!
Adriana, bine te-am recitit si pe tine! La mine targetul intr-o prima faza este 60... apoi, daca se poate cu acelasi regim, si 58. 57-58 asa e scopul suprem. Vedem cum se intampla lucrurile, deocamdata m-am intepenit la 61 de cateva zile incoace.
Cleo, lasa, nu-i nimic daca e la fel. Gandeste-o pe partea cealalta, macar n-ai mai luat in greutate
I never fake ... sarcasm

Deianira spune:
Neata la pranz .
Asta e programul meu de sesiune, ma culc dimineata si ma trezesc la pranz. Scriu la licenta deci sunt super stresata asa ca nici sa manc nu pot - iuhu :-)). Mi-am inceput ziua cu o ciocolata calda + cappucino (le fac amestecate intr-o cana foarte mare).
Cea mai mica, hi hi :-)).
Adrianaloy, asa m-am gandit si eu, ca s-ar putea pe la 54 de kg sa mi se duca toate cele si daca e ok acolo ma opresc, chiar daca scopul suprem e 52.
Kay, esti cu fix un an mai mare decat o prietena foarte apropiata de-a mea.
Madame, tnx de primire, abia astept sa ma cantaresc vineri, deja se vede ca s-a dus din burtica .
Va pup si va doresc o zi faina!

kay spune:
bey, v-am vazut. da nu pot sa react mai mult de atat. eu beut serios azi noapte, oboseala mare acu. da m-am scos cu prestat la greu, s-au dus caloriile.
ma duc sa imi schimb perfuzia cu cafea........
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."