Cel mai usor regim de slabire *3*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Nici eu nu putut prestat mai mult ca abia trezit, nu cafelutz inca.
Daaaar am intrat sa va raportez, s-a implinit minunea: 65 de kg, in sfarsit!!!!
Pupici si revin diseara

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,3 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Felicitari pentru kg pierdute si bun venit la "incepatoare"!

...Eu nu ma prezint prea bine, adica stagnez de o luna. Nu pentru ca regimul nu ar fi bun ci pt ca eu nu sunt prea consecventa. "Scuzele" de saptamana asta sunt ca au venit rusii, am fost stresata si am alergat intre spital (mama s-a operat, luni merge acasa ), casa si serviciu. Ceea ce s-a tradus la mine cu mancat normal dar la ore cam tarzii si cu prea multe dulciuri.
...Vorba lui Musette merit o ureche de porc!

Daca pana vinerea viitoare nu scad sub 46 MadameBovary te rog sa-mi pui un , asa, de impulsionare.

Elenuta23 felicitari pentru prima "intalnire" cu bebe!

Si data nasterii: 17.08.1977, sa primesc felicitari la vara.

si un week-end excelent la toate!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu am fost purcica aseara, pe motiv ca sunt inaintea rusilor si pofta de dulce e mareeeee am papat 3 biscuiti cu cioco si pentru ca n-o fost suficient am bagat si un sendvici, iar azi dimineata cantaru imi arata cu 500 gr mai mult nu-i bai ca azi prestez si treburi casnici la greu si scot parleala

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Buna fetelor,eu intru rar ca nu ma lasa pteroristul meu mic.Am reusit sa slabesc 300g abia.Nu radeti,dar am poftit la biscuiti pepito.Promit sa fiu mai constiincioasa.

Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani
http://community.webshots.com/album/569665354fINcHu?vhost=community
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132183

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Ohoo ce gasca ne tragem!!

Bravos Addicted, Adriana..care ati slabit! Eu stagnez la 69,5 da am motiv, ca am o pofta de mancare de numa, e si urat afara, nici sa ies nu am chef. Nu mananc dupa 6, dar mananc

Va tot citesc in speranta ca imi revine ambitia sa mai reduc painea si ciocolata...Ca asa nu se mai poate

O seara superba, va pup!!

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Salut fetele si inaintez si eu cererea catre mai marii clubului:

Subsemnata, in varsta de 31 de ani (04.11.1977), inaltime 1.53, bust 100, talie 100, sold 111 si posesoarea a 65 kg solicit inscrierea in Clubul Jos Colaceii incepand de azi 24 ian, cu scopul declarat de a ajunge in prima faza la 58 kg iar in final la 49/50 kg.

Sper sa-mi acceptati cererea!

Promit sa nu fac clubul de ras si sa iau numai floricele la apel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ela, welcome si tie! de bun-venit! Te-am si inscris in lista, ti-am adaugat si ziua de nastere, esti in rand cu lumea acum . Te primim cu bratele deschise si cu incurajari cat casa!

Fetele care se mai stiu ca mai tre sa dea raportul, sariti, ca eu m-am pierdut pe drum. V-am luat la rand pe cele care ati postat de vineri incoace si am modificat, am impartit flori si toate cele... in afara de Xio care stiu ca nu ne-a zis cum o mai duce, de restul nu mai sunt asa de sigura. Aaah, si inca un lucru... o sa scormonesc dupa voi in capitolul trecut sa va trec si data la care ati inceput regimul ca sa stim ce si cum si cum a mers evolutia.
Hai ca mi-am facut de treaba, ma duc sa rascolesc de la primul capitol

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Ela, welcome si tie! de bun-venit! Te-am si inscris in lista, ti-am adaugat si ziua de nastere, esti in rand cu lumea acum . Te primim cu bratele deschise si cu incurajari cat casa!

Fetele care se mai stiu ca mai tre sa dea raportul, sariti, ca eu m-am pierdut pe drum. V-am luat la rand pe cele care ati postat de vineri incoace si am modificat, am impartit flori si toate cele... in afara de Xio care stiu ca nu ne-a zis cum o mai duce, de restul nu mai sunt asa de sigura. Aaah, si inca un lucru... o sa scormonesc dupa voi in capitolul trecut sa va trec si data la care ati inceput regimul ca sa stim ce si cum si cum a mers evolutia.
Hai ca mi-am facut de treaba, ma duc sa rascolesc de la primul capitol

I never fake ... sarcasm

iti multumim pt munca deosebita depusa la tastat si aranjat. Pacat c anu consuma prea multe calorii . Io imi propusesem la calc. sa stau fara scaun, undeva in pozitia ca pe scaun, dar farra el, poa asha consum mai multe calorii, si imi incordez fundu

azi am fo f. neascultatoare. Nu va pot povesti cate am mancat si la ce ore, dar va imaginati.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Moaaa, deci o sa fac ditamai primul post daca tot ne mai vin idei . Dar uite ce dragut arataaaa !!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Vreau sa intru si eu in club ca mi s-a facut rau cind am vazut cit am pus pe mine in ultimele 2 luni:(.

Deci, asa stau: 1.75/65kg...target 59 kg. Ehehe....astea sint visuri, dar nu ma doare sa visez:).

Lenesa sint, nu fac mai nica sport, decit treburi gospodaresti, dar astea nu necesita efort fizic f. mare, timp de mers la sala ioc, deci nu imi ramine decit dieta, care si asta e a dracului de grea ca imi plac carbohidratii la nebunie si imi mai place sa si mai fac cite o papita noua si bunuta.

Ar trebui sa il pun si barbat-miu la dieta si sa ne luam la intrecere...cine slabeste cel mai putin pe saptamina, spala cele 3 bai la sf. de saptamina. Acu' sa vad daca il pot convinge:)).

Deci o sa incep de luni cu forte noi ca azi sintem invitati la masa la prinz si nu pot sa refuz bunatati.

Mergi la inceput