Cel mai usor regim de slabire *3*
Raspunsuri - Pagina 17

iuliana spune:
Asa, am uitat sa spun ca sint in floarea adolescentei...33 anisori batuti pe muchie, 34 in iulie pe douazecisishepte. Eheeee, 57 kg scria pe mine acu'15 ani:)....ce vremuri!!!!
Cu celelalte masuratori vin mai tirziu ca ma duc sa ma fac bela, sharmanta si rachitoare acu'.

MadameBovary spune:
Iuliana, cu cea mai mare placere, bine ai venit! si pentru tine, ca asa cere codul
. Te astept cu detalii ca sa intri in listute
I never fake ... sarcasm

silvana75 spune:
MadameB, pentru tabele, arata super si am mai descoperit ceva ce imi place, tabelu cu calorii
Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Ela_silvia spune:
MadameBovary, dar cata promptitudine! Se pare ca formalitatile au fost facute, mai ramane sa fac si eu partea mea - adica sa incep sa slabesc ! Floare la ureche
Noapte buna tuturor si un week-end fara calorii!

Nicole1980 spune:
Addicted = oau 65kg..ce vise la mine deocamdata. Felicitari. Tot inainte
Madame Bovary – eu am inceput regimul pe 19 ianuarie 2009. Ma duc sa ma cantaresc. La dimensiuni nu are rost acum , ca nu cred ca am ceva modificari dupa doar 5 zile… nu ?
Aaaa vad ca ai scris déjà cand am inceput. Multumesc
Am 76, yupiiiii. Si sunt fericita ca azi mi-a zis sotul ca “ai mai slabit”. Stiu ca nu se cunoaste 1 kg, insa ma bucur tare mult ca mi-a zis si ma ambitioneaza sa continui.
Va pup!
Primesc o nu ?
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

alot spune:
Hello fetelor,
Tare frumos suna ce faceti voi aici. Am citit putin, m-am uitat pe prima pagina sa vad cum se evolueaza in regimul asta.
Totusi inainte sa ma alatur si eu, as vrea niste sfaturi.
La mine treaba sta asa: am exact 17 zile sa dau jos 7 sau 8 kg. Dar nu prea imi dau seama daca e realista ideea mea.Zic asta pt ca pana acum mancam tare dezechilibrat (studentia asta), asa ca nu stiu daca s-ar prinde coprul meu ca e regim si nu lipsa de timp sau altele.
Ce sa zic, din toate incercarile mele de regim de pana acum, mi-am dat seama ca mi-e destul de greu sa slabesc.
Pe langa regimul asta m-am gandit sa fac si o cura de dezintoxicare cu argila ( tot de pe forum am luat-o).Sper sa ajute.Cel putin regleaza tranzitul intestinal si "curata" putin.
Stiu ca ar trebui sa fac si putina miscare, dar aici va fi cam greu.Lenea e lene evident dar aici mai si ploua si rar prind timp de alergat. Mai am niste filmulete cu tae bo si gimnastica, dar iarasi, lenea.
Ce parere aveti? O sa ajung eu la -7 kg pana pe 12 februarie? Se poate?
Am uitat sa zic, acum am cam 72 kg la 1.61m inaltime.Maine ma cantaresc sa stiu exact greutatea.
Mi-ar prinde bine si niste sfaturi, ce sa mananc, cum sa combin si ce sa combin ca alimente...
Mersi mult si spor la slabit.

Deianira spune:
Alot, ce vrei tu e in primul rand cam nerealist si in al doilea rand cam nesanatos. Nerealist, pentru ca ar insemna sa piezi cam un kilogram la doua zile dupa calculele mele, ceea ce ma face sa iti zic si de ce mi se pare mie nesanatos - e prea mult dintr-o data, treci de la o extrema la alta, plus ca de la slabit/ingrasat apar vergeturi (pielea se rupe) - dungile alea albe sau rosii.
Eu am avut un moment in anul I de facultate cand dupa primul examen picat, am slabit brusc cateva kilograme in cateva zile. Toata m-am umplut de vergeturi. Ma micsoram vazand cu ochii si efectiv nu aveam control asupra fenomenului, nu puteam sa mananc din cauza stresului, decat obligat fortat, ceea ce iar nu e ok.
Partea dura e ca nici haine nu aveam si toata lumea ma intreba de unde am furat hainele de pe mine, asa prost imi stateau :-)). Toata chestia a durat vreo luna, pana cand am dat din nou examenul si mi-am revenit si fara sa exagerez cu mancarea, revenind la obiceiurile mele, am luat in greutate la fel de brusc, am recuperat absolut fiecare gram => alte minunate vergeturi.
Sa nu te superi ca intreb, dar care e urgenta sa slabesti asa? Anyway, regimul asta e bine de adoptat pe termen lung, daca il ti 16 zile si revii la obiceiurile tale alimentare, iei din nou in greutate.
Nicole, felicitari pentru slabit .
Si bun venit, membrelor noi .
In seara asta am pacatuit cu un cornulet facut de mama si cu doua guri de ton pe la 12 noaptea, dar desfasor activitati intense de scris licenta & teme pentru faculta asa ca sper sa gasesc intelegere pentru ca ma asteapta ore bune in fata laptopului.

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alot Hello fetelor, Tare frumos suna ce faceti voi aici. Am citit putin, m-am uitat pe prima pagina sa vad cum se evolueaza in regimul asta. Totusi inainte sa ma alatur si eu, as vrea niste sfaturi. La mine treaba sta asa: am exact 17 zile sa dau jos 7 sau 8 kg. Dar nu prea imi dau seama daca e realista ideea mea.Zic asta pt ca pana acum mancam tare dezechilibrat (studentia asta), asa ca nu stiu daca s-ar prinde coprul meu ca e regim si nu lipsa de timp sau altele. Ce sa zic, din toate incercarile mele de regim de pana acum, mi-am dat seama ca mi-e destul de greu sa slabesc. Pe langa regimul asta m-am gandit sa fac si o cura de dezintoxicare cu argila ( tot de pe forum am luat-o).Sper sa ajute.Cel putin regleaza tranzitul intestinal si "curata" putin. Stiu ca ar trebui sa fac si putina miscare, dar aici va fi cam greu.Lenea e lene evident dar aici mai si ploua si rar prind timp de alergat. Mai am niste filmulete cu tae bo si gimnastica, dar iarasi, lenea ![]() Ce parere aveti? O sa ajung eu la -7 kg pana pe 12 februarie? Se poate? Am uitat sa zic, acum am cam 72 kg la 1.61m inaltime.Maine ma cantaresc sa stiu exact greutatea. Mi-ar prinde bine si niste sfaturi, ce sa mananc, cum sa combin si ce sa combin ca alimente... Mersi mult si spor la slabit. Ana Talia |
buna alot.
zic ca ceea ce vrei nu este realizabil in conditiile date de tine. Sau doar pe durata scurta, ca risti efectul yo-yo si sa te ingrasi mai mult decat ai acum.
si sa iti argumentez de ce: in nici 3 sapt sa dai jos 7 kg=> cam 3 kg slabit/sapt. Asta inseamna sa pierzi sau sa arzi 3kg pe sapt (nu uita, 1kg =7000 calorii).
Prima sapt vei reusi sa zicem cam 2kg, cu acea cura de argila, care iti curatsa intestinele, excesul de acolo, toxinele, etc.
Regimul care il tinem noi, dupa ora 14 - sa mananci fructe si atat- te mai ajuta cu 1kg.
Sa zicem ca iti ies 3-4 kg pierdute pana pe 12 febr. E ceva la inaltimea ta! Dar daca vrei mai mult in timp scurt - inseamna infometare. Si sport daca faci,pt inca 4 kg arse = 28 mii calorii consumate. Scuza ma, din tot ceea ce stiu despre sport, cel mai mare consumator de calorii e urcatul scarilor, 500calorii pe juma de ora. Deci tre sa urci 28 ore. Continuu. Si tae bo consuma, dar cam 400-500 pe ora. Deci sa faci 56 ore de tae bo continuu.

benefiicile sportului - nu sunt slabirea imediata minunata si miraculoasa; daca ar fi asha minunat, ar merge fetele 1 luna la sala, zi de zi, si apoi ar scapa de alea 7kile care le visezi tu. Ci ramai cu o musculatura si o constructie armonioasa, nu cu pielea atarnand inestetic, ca la mamaia, si sa te simti bine.
si nu uita, muschiul e mai greu ca slanina! P{oate scazi al volum, dar la cantar e mult mai putin vizibil.
A, ne zici si noua cura de argila? Sau sa ne dai un link?
Daca ai citit la noi, pe prima pagina, regimul care il tinem este unu simplu, si nu se bazeaza pe ce sa mananc, cum sa combin si ce sa combin ca alimente... . Ai incurcat borcanele, asta trebuia sa vezi pe la alte grupuri de discutii, cred. Noi mancam orice. Pana la o anumita ora. Slabim incet, sigur, asta nefiind un regim propriu zis, ci un mod de viatsa, si are efect pe termen indelungat si fara riscul la intrerupere sa ne ingrashgam, sau sa ne omoram organismul/ficatul/stomacul/pancreasul/alte glande endocrine sau ce mai avem pe acolo.
o

mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

rianna_stef spune:
Bun venit noilor fete si spor la slabit!
S-a intamplat si la mine minunea si azi dimineata cantarul imi arata cu un kg mai putin;daca nu va suparati,as vrea sa nu modificati in tabel inca pana la urmatoarea masuratoare ,ca sa am si eu un rezultat mai vizibil si sa intru in rand cu lumea;
Sa va zic meniul meu de ieri:
dimineata :3 felii de paine +6 felii subtiri de salam+6 felii subtiri cascaval
pranz: o jumatate piept de pui la gratar cu doi cartofi mici fierti si o rosie
dupa ora 14.00 :o portocala si un mar
dupa ora 16.00:NIMIC
Si vreau sa mai zic ca sunt foarte incantata ca am reusit ieri dimineata sa fac 40 abdomene intr-o singura serie(pana acum faceam serii de 20)
Azi noapte Andrei m-a cam tinut treaza ca e racit si ma cam rodea stomacul,mai ales ca am facut snitele ieri,dar pana azi dimineata m-am abtinut si nu am mancat nimic.
Astazi voi sari peste abdomene ca nu vreau sa ma vada consoarta sa rada de mine(eu nu am spus la nimeni ca tin regim;ca de cate ori am spus,de atatea ori m-am lasat,asa ca nu mai zic la nimeni;doar voi stiti)
Vroiam sa va mai intreb ceva:eu in meniu n-am mai trecut cafeaua care o beau dimineata si cele 4-5 tigari pe zi;stiu ca nu e bine,dar e singurul meu moment de relaxare;credeti ca incetineste slabirea?
Acestea fiind spuse va doresc o duminica placuta si aveti grija la ce mancati.
Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)
POZE NOI

cleo78 spune:
rianna, daca te simti bine cu o cafea, de ce nu?
si un pahar de vin, daca iti da energie dupa aia si bagi 100 de abdomene .
Si io ma feresc de 'titularul de contract'. Nu fac abdomene de fatsa de el, ca face glume, si ma simt io aiurea. Si asha nu am incredere prea mare in ele, si fiecare glumitsa ma descurajeaza.
despre cantaru care arata 1 kg minus, io las sa vaz asta de 2-3 ori. In zile diferite, bineinteles. Apoi ma bucur
a, si am mai descoperit ceva: daca stau pe cantar int-run picior, arata 1kg minus!!!
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii