Cel mai usor regim de slabire *3*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ana, fetele ti-au explicat foarte bine cam cum sta treaba in cazul tau. Daca te apucai de la inceputul anului poate mai aveai sanse, dar asa e cam greu si risti sa produci dezechilibre mari in organism. Noi te primim cu bratele deschise alaturi de noi daca doresti sa tii regimul asta, dar nu-ti garantam ca dai jos 8 kg pana pe 12 februarie. Uite, Musette a dat jos 7 kg in 2 luni si era oarecum in aceeasi situatie ca si tine. Nu facem miracole aici . Dupa cum foarte bine zicea Cleo, asta e mai mult un stil de viata decat o cura miraculoasa.

Nicole, Rianna, apai daca fiecare are minus 1 kg, primiti amandoua floricele . Rianna, de ce nu vrei sa modific in tabel? Ca asa e... cantarirea saptamanala, trecem acolo reusitele si esecurile, iar la tine e de bine, cu floricele, cu laude, cu muzica ... . Ce-i rau in asta?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

N-am zis ca e rau ,dar eu am inceput cura dupa ce ati facut voi masuratorile si ziceam sa fiu si eu in rand cu voi;oricum nu ma deranjeaza daca modifici,ziceam doar sa se faca si la mine saptamana sa vad ce randament am

Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Alot, si eu zic ca nu e realizabil ce doresti tu! Si sa presupunem ca 3 zile nu mananci nimic, organismul tau ar percepe asta ca pe o agresiune si instinctul de conservare ar impiedica pierderea rapida a greutatii!
Asa, daca adopti o strategie pe termen lung, tu ii dai mai putina energie si el incet, incet incepe sa consume din rezerve ca sa acopere nevoile!
Eu zic ca ai primit sfaturi foarte bune de la fete!

PS Multumesc fetelor de primirea calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Rianna, pai tu crezi ca noi am dat 5 kg jos in prima saptamana? Neaah.. tot cate un kil, ca si tine. Bravo. Nici eu nu inteleg de ce nu vrei sa ai floricica - te incurajeaza sau te culci pe lauri, ca si mine?
Cleo esti mortala cu statul la calculator fara scaun si cantaritul intr-un picior.
Alot, asa cum ti-au zis si fetele mai sus, asa iti zic si eu: scopul tau e nerealist si nesanatos. Daca ai un eveniment foarte important si vrei sa slabesti asa de mult, nu inteleg de ce nu esti dispusa sa faci si sport pentru asta. Pentru ca stii ca altfel va fi aproape imposibil. Iti recomand dieta disociata pe zile pt. a slabi repede, insa eu nu sunt de acord cu ea pentru ca vei pune inapoi kg cat ai clipi. Depinde de tine ce alegi. Speta: o prietena de-a mea s-a pregatit pentru un concurs de frumusete, avea de dat jos 5 kg intr-o luna. Era deja slaba, dupa parerea mea, dar deh, la concursuri de genul trebuie sa arati snur. A mancat numai salata de varza si mere vreo 2 saptamani de zile; am invitat-o sa iasa cu noi la o cafea pe terasa intr-o dimineata si, fumatoare fiind toate, am bagat cate 2-3 tigari, nu mai tin minte cate, dar n-au fost multe. I-a venit rau, aproape sa lesine si a trebuit sa o punem in taxi si sa mergem la spital cu ea. Doctorul i-a spus sa nu mai faca asta in viata ei, pentru ca putea sa faca stop cardiac pe loc. Urmatoarele zile ma duceam la ea acasa si o fortam sa manance de fata cu mine, ca sa isi revina. I-a venit mintea la cap si s-a apucat de sport. Alerga f. mult, facea 1.000 de abdomene zilnic si a reusit pana la urma sa slabeasca la timp. Avea un abdomen mai ceva ca instructoarele de fitness. N-a castigat, din pacate, dar am invatat, si ea, si eu, o lectie: ca dietele astea cu infometarea sunt cele mai periculoase si tot sportul e pe primul loc cand vine vorba de slabit.
Nu stiu ce parere aveti voi, fetelor, despre alte regimuri, dar eu ma simt ca si cum as cunoaste secretul vietii vesnice Adica vad persoane in jurul meu, la tv, pe forumuri, care se chinuie sa slabeasca si nu reusesc. Si eu stiu secretul, care merge incet, dar garantat si fara prea multe batai de cap.
Madame tabelul arata cum nu se poate mai frumos si organizat, nici nu stii cat de recunoscatoare iti suntem ca iti sacrifici din timp pt noi multi multi! Vin si eu cu o propunere: pentru ca ne adunam din ce in ce mai multe si o sa iti fie mai greu de acum incolo, hai sa le amendam pe absentele nemotivate care nu se prezinta la raport doua saptamani.
Muse ti-a plecat schiorul? L-ai impachetat, tot tot? Faci party?
Eu am scapat de babalaci si babalace, au plecat astazi. Aseara a fost decernarea premiilor si un moshulica a castigat 78.000 de dolari. Ce fericit era, n-aveti idee. Am vrut sa ma dau pe langa el, sa il ajut sa scape de bani, dar n-am avut loc de babuta Acum asteptam impresii despre organizare, ca cica sa vedem daca mai vor sa vina si la anu' Sper sa nu!!! A fost cea mai mare realizare din viata mea profesionala, a iesit bine, dar chiar nu mai vreau sa trec prin asta inca o data. Iar acum am 4 zile de vacanta bine-meritate, in care sper sa nu ma dau pe brazda si sa mananc iar ca o.. purcica. Vine prietena mea cea mai buna pt. 3 zile si ma apuc sa gatesc acum ciorbita de perisoare, rulada aperitiv si cred ca fac si un tort de mere, pe care o sa il duc diseara, avem un mini-chef la servici, sa sarbatorim. Sper sa imi iasa tortul, ca n-am mai facut niciodata. Promit ca mananc numai salata

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,3 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Addicted, felicitari pentru reusita si ai grija la tortu ala de mere
Cleo, esti mortala cu statu la comp fara scaun dar e o idee grozava pana la urma

Al meu cantar arata azi dimineata 69 kg dau vina pe rusii ca is umflata ca un balon.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna!va suparati daca ma bag si eu in seama!!!sau mai bine zis pot sa ma alatur si eu voua?am inceput un regim din data de 5.01.2009 cu 82 kg!! si a trecut 3 saptamani de atunci si acum sunt la 77.2! ca si regim fac si eu acelasi lucru!nu tu carbogazoase, grasimi, dulciuri, doar chestii de regim!iar dupa ora 6- 7 mananc doar portocale sau grefruit!asta cand vin de la sala!fac tae bo de 3 ori pe saptamana si vreau sa ma apuc si de aerobic marti si joi!dar asta mai vedem!a inceput deja sa-mi fie dor de o cioco, o praji dar...ma abtin dar greu!aaaa... si de un Pepsi binenteles!

eu va pup si daca tre sa va dau ceva date va rog sa-mi spuneti ce anume!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alot spune:

Fetelor . Multumesc de raspunsuri.
Speram eu totusi ca nu suna asa nerealist.Sigur nu vreau o dereglare mai mare decat cea pe care o am deja.Am vazut ca voi incercati sa faceti mai mult un stil de viata din regimul asta... eu ma gandeam sa il tin mai "intensiv" (nu paine, nu ciocolata si altele).
Ce sa zic, incerc, ce o iesi... e bun dat jos .
Iar la intrebarea mea despre alimente, nu erau borcane incurcate, ceream doar sugestii de meniu light si satios.M-am hotarat cat de cat totusi. La partea a doua a zilei, o sa mananc ananas ( excelent detoxifiant) si mere in caz ca ma satur de ananas.In prima parte a zilei o sa mananc in principal legume la steemer, carne doar de cateva ori (vita si peste),Multe shaekuri proaspete (gen gazpacho) perlute de branza cu iaurt, fulgi de grau integral cu lapte...din astea( tot ce se poate cu 0% grasimi).
OK, nu o sa fie chiar 7-8 kg pierdute dar raman la tinta asta si incerc sa fac cat mai multe sa ajung aproape de reusita.
Asa ca ma alatur voua, mai ales pentru motivatie .
O sa mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alot spune:

Tot eu
Addicted, am citit povestea prietenei tale... sper sincer ca nu am lasat o asa impresie din ce am scris.Am ales sa va scriu voua tocmai pentru ca mi s-a parut logic si de folos ceea ce faceti.Chiar daca eu as vrea cam multe kg date jos, sa zicem ca cele 7 ar fi o maxima frumoasa , dar vreau sa ajung pe acolo linistit.
Si o sa fac si miscare (azi am fost sa alerg), doar ca nu o sa fie in fiecare zi din pacate.

in alta ordine de idei...
Aici aveti discutia despre argila.Pe mine ma ajuta tare mult o astfel de cura. Mi se duc cearcanele, am muuult mai multa energie si ma simt mult mai usoara, mi se pare chiar ca am burta mai plata.

TTFN,

Mergi la inceput

Silvana saru'mana, nu ca tu ai fi mai prejos cu cele 2 kg
Alot, eu cel putin incerc sa il fac un regim de viata pentru ca ma cunosc, am fost toata viata mea la cura si cum dadeam jos cateva kg, cum ma si dadeam pe brazda. Nici acum nu pot spune ca sunt mai breaza, dar cel putin stiu ca pot manca dimineata ce vreau eu. Ar fi trebuit sa am cel mult 60 de kg acum, pentru ca am inceput in octombrie, dar asta e, nici 5 kg nu-s de colo. Iti recomand carne de vita, nu ca pestele n-ar fi sanatos, insa tu incerci sa slabesti mai repede, iar carnea de viata este foarte buna, contine fibra multa si corpul iti consuma mai multe calorii digerand-o decat are carnea in sine. Shake-urile si cerealele integrale lasa-le numai pe dimineata, pentru ca au aport energetic mare. Succes si sa ne tii la curent!
Ma duc sa bucataresc

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Alot, eu iti impartaseam din experiente. Chiar daca nu sunt model de viata, mai degraba un Stan Patitul, incerc tot timpul sa le dau sfaturi celor din jur - un fel de rade ciob de oala sparta ar zice unii. Sunt foarte multe adolescente care nu sunt constiente de urmarile unui regim drastic si se infometeaza. Asa am fost si noi la un moment dat in viata, cand am vazut ca incep sa se adune colaceii, nu? Tu insa ai capul pe umeri, dovada stilul sanatos pe care ti l-ai ales sa urmezi. Daca ploua la tine, alearga pe loc in casa! Daca ai ODC, downloadeaza Tae Bo Billy Blanks - nu iti trebuie mai mult de o jumatate de ora, n-ai sa rezisiti la inceput, iti spun eu, insa ai sa arzi caloriile cat ai zice peste.
Hai ca de teorie sunt buna, stiu
Melly felicitari pentru vointa si rezultate si bine ai venit! Pai de la tine ne trebuie target-ul, dimensiuni - bust, talie si sold si data nasterii. Cred ca n-am omis ceva.. Iar daca ai pofta de cioco sau praji, mananca linistita dimineata. Daca vrei sa mergi la sala 5 zile, o sa poftesti la dulciuri, stii bine, corpul are nevoie de energie. Asa ca o bucatica de ciocolata nu strica din cand in cand. Nu te priva de mancarea pe care o doresti, ci pastreaza-ti-o pentru dimineata, foarte simplu! Hai ca mi s-a facut si mie "pofta" de un tae-bo, sper sa am timp astazi. Muah

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput