Cel mai usor regim de slabire *3*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

No bravos, si Kay si Adriana!! Eu azi am revenit la 69,5..cu toate ca si ieri m-o apucat pofta de dulce si la 6 fara 15 (cu okiu pe ceas) mancam napolitane Danut. Naiba sa le ia!!

La masuri is tot acolo, ca simt si pe haine, dar tot oscilez, o sa scap si de faza asta sper. Saptamana viitoare raman singura acasa cu micuta, asa ca nu mai tre sa gatesc pt sot nimic. Mi-ati facut pofta cu salata de varza, Adriana...Mi-oi lua si eu sa rod ca iepurii.

Addicted, da stiu ca ai facut ceva pasi, nu mi-a venit sa cred!! Ar trebui sa se vada la cantar... De al meu sot nici nu pot face misto macar, ca magaru si daca mananca ciocolata noaptea, a 2-a zi dimineata dupa cafea are fix 73. Pe cuvant ca ma enerveaza.

Aici e vreme de primavara, poate am scazut la cantar ca am inceput sa ies afara la impins carutu si mai ard o calorie, doua...

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Addicted

Trecerea alimentelor din gura in stomac dureaza 7 secunde. Parul omenesc poate suporta o greutate de 3 kg. Penisul unui barbat,are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, dela mana. Osul dela sold este mai tare decat cimentul. . Inima unei femei bate mai repede decat a unui barbat. Exista in jur de 3 mii de milioane de bacterii in fiecare din laba piciorului tau. Femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii. Pielea corpului omenesc cantareste de doua ori mai mult decat creierul. Corpul tau utilizeaza 300 de muschi, numai pentru a se mentine in echilibru, cand sta in picioare. Daca saliva ta nu poate dizolva un anumit aliment, nu-l poate savura. Femeile au terminat, deja, de citit acest mesaj. Barbatii continua sa-si masoare degetul mare

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,3 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

super tare

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

buna fetelor.

Ieri am mancat :

dimi o felie paine, cascaval, sunca
pranz - piept pui si salata varza
seara - o fsie piept pui

azi:

dimi - tot un sandwish
pranz- ficatei si salata varza
seara o feliuta de branza

Eu am inceput serviciul, mananc acolo pe la 13-14 si cand ajung acasa pe la 19, ca nu am ce face.
Voi incerca sa sa mananc doar fructe seara, insa ma cam doare stomacul.

Vestea buna e ca am slabit si eu cam 700 g, cred c maine sigur ajung la un kg pierdut. Astept pana la raportare sa vad, adica maine...

Va pup si dati-mi idei de ce sa mananc, cum si cand...

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am venit de la Tae bo. Super tare!! nu am reusit sa fac decat cam 75% din exercitii. Si sa nu credeti ca si alea f.corecte....
o sa repet unele abdomene, care mi s-au parut ok pt spate: stat intins si pedalat din picioare, la 15 grade, picioare la 45, picioare la 90, forfecari, mishcari scurte si dese, mishcari ample si rare, cat de multe. Si din picioare - fandari laterale.

nicole, despre mancat, poti sa mai mananci un iaurt la serviciu, ianitne de a pleca. Cura asta e sa nu mai mananci mancare dupa ora 14. E f. greu asta din prima, poti sa incepi treptat sa mananci ultima masa solida la 19, apoi la 18, apoi la 17 etc pana iti gasesti pragul de suporabilitate. Daca tu mai mult de ora 16, ultima masa, nu poti scadea, e bine si asha. Pana atunci, poti sa incerci, sa zicem un iaurt si un sandvish cu carne, la munca, inainte de a pleca. Si gata - seara apa. Oricum esti pe drumul cel bun!!

io nu am mai respectat regimul strict. Adica am mami gustat cate ceva dupa amiaza, o bucata de piept de pui de la tati, ieri cerealele cu fructe ale fetei, care i-au ramas (cam 60ml), o cana cu lapte fierbinte acum...

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

cleo acum vad ce coincidenta la data de nastere a puiutilor nostri sunt nascuti pe 9 mai insa al meu 2007 si fetita ta 2008 facem party impreuna

Mergi la inceput

chiar mai fetelor , m-am tot gandit daca suntem prietene de suferinta in lupta cu kg ar fi frumos sa stim si cand ne sarbatorim zilele de nastere, nu??????
ar fi frumos pe prima pagina sa avem fiecare trecut data nasteri

sa ne felicitam

astept sugestiile voastre

va ic dulce dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Tocmai am venit de la sala, ce bine ma simt! Tot stress-ul parca mi-a disparut ca prin minune! Cleo vad ca si tu fusesi la tae-bo, de care faci? Ai zis ca dupa un dvd al lui Andreea Raicu, dar nu inteleg, mergi la sala si va pun dvd-ul? Eu faceam acasa, Billy Blanks mi se pare cel mai tare.
Muse draga, pai daca pleaca colocatarul, poti sa mananci ce vrea inimioara ta! Acum stiu ca o sa iti fie dor, dar na, fa-ti si tu de cap pe-acasa, danseaza, fa o baita relaxanta etc. Sa stii ca la mine o zi de lucru cam asa e, un du-te vino continuu, azi am facut numai 13.000 de pasi, dar am si plecat mai devreme. Chiar ma "admiram" in oglinda mai devreme si am vazut ca la picioare si fund arat chiar ok, cu burta e problema, sunt chiar diforma! Si asta pentru ca desi merg mult zilnic, nu imi mentin postura cum ar trebui.
Silvana noi cred ca ne stim de acum 4-5 ani de la Montignac, pare-mi-se. Cum e painea de floarea-soarelui, ca vad ca iti place mult. Mie imi place rye, dar de obicei mananc sourdough, ca e printre singurele feluri de paine care nu e dulce, aici parca mananca astia cozonac, nu alta.
Kay aplauze si bis! pentru kilogramul dat jos. Sincer, nu stiu cum de ti se pare tie ca e mai usor sa slabesti decat in Ro, cu toate ispitele la tot pasul. E chestie de vointa, bineinteles, dar subsemnata nu se abtine sa nu incerce toate inventiile americanesti, ceva de genul: adica cum, sa mor proasta si sa nu stiu cum e prajitura aia? Si uite-asa s-au pus kilogramele pe mine..
Madame, dumneavoastra pe unde esti? Tu esti la scoala sau lucrezi?
Eu azi am papat somon la grill, o bucata cat jumatate de palma si broccoli. Iar cu 10 min inainte de 6 o banana si o felie de orez expandat.
Noapte buna, gagici!

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,3 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Bre fetelor, am uitat sa va povestesc. Cat am dat eu la bicicleta azi, m-am uitat la o emisiune pe youtube, se numeste Supersize versus Superskinny. O persoana subnutrita este confruntata cu una obeza si in decurs de 5 zile, fiecare trebuie sa manance ce ar manca celalalt in mod normal. Idee stupida, dupa parerea mea, dar nah, cine sunt eu sa comentez. Ei si producatoarea emisiunii testeaza intre timp diete si metode de slabit pe ea insasi. In fiecare emisiune incearca cate ceva, iar la cea care m-am uitat eu incerca dieta fotomodelelor: mere si nimic mai mult. In fiecare zi! Ei, si intreband-o pe o fotomodeala cum de isi pastreaza ele silueta, tipa i-a raspuns ca majoritatea iau laxative puternice tot timpul. Si ca i-a fost dat sa vada fete care faceau, ahem, stiti voi ce, pe ele! Si ca toaletele din spatele scenelor erau pline.. Citez raspunsul producatoarei: "So much for a beauty queen". De-a dreptul dezgustator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

tae bo fac la sala. E prima data cand fac.
Pana cu 3-4 ani, mai mergeam la aerobic - si multe mishcari se suprapun, difera ritmul, atitudinea, modul de abordare. O sa mai merg la tae bo, macar 1 data pe sapt, dar si acasa o sa fac exercitii - unele cardio, ca abdomenele.

despre laxative - sunt cam dure pt organism. Din ce citisem, parca, pers. mai grasute in general au probleme cu tranzitul. Sau implicatia e invers: pers.cu tranzit greu, se ingrasa mai repede. Laxativul e brutal, dar 1 data pe an, cred ca ajuta la curatsarea colonului, care se intoxica, se incarca cu desheuri etc. Mult mai sanatos e sa incepi o cura de slabire cu una de dezintoxicare, ca tot e la moda, si care e pe baza de fructe/legume si care au efect asemanator,1-2-3 zile, dar mult mai LIGHT, sa zicem, mai ne-invaziv.
Mai greu e pt pers. grasute de ani de zile, deoarece organismul s-a obishnuit asha, la greutatea mare, si curele invazive slabesc pt o perioada scurta, si apoi organismul incearca sa puna inapoi , sa ajunga la echilibrul anterior.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_pa spune:

Se pare ca sunt prima cu rezultatele de la cantarit: 51.1 kg deci primesc doar petale.
Cu ziua de nastere de acord 26.03.80.
Si cam atat ca sunt la birou si ma streseaza telefoanele:)
weekend bogat in distractie si sarac in calorii!

Mergi la inceput