LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)
Raspunsuri - Pagina 9
creata2008 spune:
'Neata pe la pranz!
Am pus-o la somn pe Mariuca... iupiiii! Acum scriu repede un mesaj si ma duc sa gatesc ceva bun.
Stancuta, credeam ca esti suparata pe mine, dar cred ca erai doar varza de oboseala!
Important e ca una sau toate dintre masurile pe care le-ai luat functioneaza si reusesti sa te odihnesti. Mai ales ca ai si job ziua. Si trebuie sa ai capul limpede.
Mie nu mi-as ridica statuie, ca nu m-am prins decat la 5.30 dimineata, dupa cateva nopti la rand nedormite... dar, vorba ta, bine ca mi-am dat seama. Ca deja ajunsesem zombie. Eu nu stiu cum ai facut fata la 1,5 luni... sincer iti spun.
Ramona, promit ca voi vedea pozele cu Razvanici cand termin mancarea, ca sa stau linistita la vizionare.
Doniro, link-ul tau cu poze nu mi-a mers, poti sa mi-l mai dai o data, te rog?
Ema, ai vazut anuntul cu reducerea la studio?
Pana pe 31 martie, faci o burtica frumusica, si va puteti duce toti 4. Cat despre tablouri... are Dani pe pereti unele cu masti venetiene. Sunt absolut superbe! Ca idee. Iar astea cu fotografii personale, sunt dementiale. Ca si noi aveam casa cu peretii goi si albi. Dar sper ca, incet-incet, sa o accesorizam, cum ai spus tu.
Mariuca si-a spart buza de sus mai devreme. Sub ochii amandurora. Ma rog, Dani in birou, eu la toaleta, cu usa deschisa, sa vad ce face, dintr-o parte. A coborat bine, cu mainile, apoi picioarele, dar la sfarsit, cand mai avea putin, s-a dezechilibrat si a cazut cu buza de gresie. A curs sange, ne-am cam speriat, dar i s-a oprit repede sangerarea. Nici macar nu i s-a umflat, dar am tras o mica spaima. Ma gandeam sa nu fie un dinte. 
Acum fug la bucatarie... sunt in zona!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danybv spune:
Buna fetele 
La Multi Ani !! pentru clopoteii : Mara , Daria , Nicole 
la multe lunite pentru Iulia , Maia
sa fiti sanatosi , sa cresteti mari si frumosi
cynthia , ellenuta , ramonab , stancutza , ginnette , ioanact multumim
si celorlalte fete care ne-au transmis urari cu ocazia zilei de nastere a Mariei
ellenuta am vazut pozele de la turta , mai doborat cu tinuta Evei si cu tortul foarte frumos tot , mi-a placut la nebunie .
ramonab foarte frumoase pozele , cadourile sa le foloseasca sanatos si iubit Razvanel cel frumos .Mi-a placut cum ati decorat casa , se vede ca v-ati simtit bine .
Ioanact am vazut pozele cu mica ta printesa , frumos .
stancutza ma bucur din sulfet ca ai reusit sa rezolvi situatie cu bebelusa si ai putut sa dormi , felicitari
pentru reusita .
Asa cum v-am zis si ieri la noi nu a fost petrecere , a fost doar o masa in familie adica cu socrii si atat la sfarsitul careia s-a servit tortul .Nasii nu au putut sa vina fiindca ei locuiesc la AB .
Noi nu am pus lucruri pe tava fiindca nu tinem acest obicei .
Spre seara au fost niste prietene cu copilasii lor la noi , Maria s-a simtit minunat in preajma lor , a ras , s-a jucat , a sarit pe pat cu ei si tipa cat o tineau plamanii
a fost frumos .
In rest noi suntem un pic mai bine , desi copii fac niste crize da tuse seara de numa numa , azi noapte la ora 1 Maria a vomat rau de tot , jet de lapte a iesit din ea , azi merg iar la dr cu ea si cu Andrei sa vedem ce medicamente ne mai da iar .
Va doresc o saptamana usoara celor care sunteti la munca
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Ellenuta spune:
ema tati vroia s-o cheleasca dar a renuntat la idee .. ne-am ciondanit pe tema asta .. acum doar o sa-i dau o forma .. mi-e mila de zulufeii pe care ii face dupa urechiuse ..
cretzule uff
mairuca sa-i treaca buba!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
Ramo, tot acasa mi-e speranta sa vad slide-ul; pe blog nu se incarca (tot' buffering' este).
Am admirat-o pe Mariuca-vorbareata; off, imi pare rau de accident; de unde a cazut, de pe scara, cumva?
Despre tuns, eu am zis c-o tund 1 (nu 0), la vara, sa fie cald; desi, vorba Nataliei, dak e sa aibe 7 fire, n-o sa am ce sa-i fac.
Stancutza, ce bine c-ai reusit sa te odihnesti; la noi este la fel, dar nici nu ma mai 'obosesc' sa fac ceva; am incercat si ceva papa, solid, la ora 6:30 dupa-amiaza, si calgel - gandindu-ma c-ar fi de la dinti, si lasata sa planga (max 5', ca altfel,se trezeste si nu mai adoarme 2h). Aceeasi situatie!
Asta este, poate pana la 2 ani, o sa doarma shnur, toata noaptea.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
danonique spune:
Buna ziua!Multumesc tuturor ptr raspunsurile in legatura cu tunsul parului.Stiu ca peste tot se spune ca nu are nici o legatura tunsul 0 cu indesirea parului dar parca nu as vrea sa imi para rau mai tarziu.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
27+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ramonab spune:
Gabrittza nu te supara pe noi.Noi ieri enumeram copiii care implineau 1 an.Pe asta erau concentrate meseajele.
sa iti treaca supararea.
Cum te mai simti? Cum mai e cu sotul tau?V-ati impacat?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 'Neata pe la pranz! Stancuta, credeam ca esti suparata pe mine, dar cred ca erai doar varza de oboseala! Important e ca una sau toate dintre masurile pe care le-ai luat functioneaza si reusesti sa te odihnesti. Mai ales ca ai si job ziua. Si trebuie sa ai capul limpede.Mie nu mi-as ridica statuie, ca nu m-am prins decat la 5.30 dimineata, dupa cateva nopti la rand nedormite... dar, vorba ta, bine ca mi-am dat seama. Ca deja ajunsesem zombie. Eu nu stiu cum ai facut fata la 1,5 luni... sincer iti spun. |
Eu, suparata? De unde aceasta impresie??? Am vorbit urat cumva? :-) Cred totusi ca nu am fost chiar asa "varza", incat sa uit ce m-a invatat mama in primii 7 ani :-)))))
Nu stiu nici eu cum am rezistat :-) timpul trece repede. Si, daca cumva a fost de la puchineata aia de dinte, e posibil sa ne mai astepte si alte perioade mai dificile...
Imi pare rau de bubita Mariucai cretuline si vesele, se pare ca nu e f grava totusi si se face ea bine repede.
Fetele, voi lasati copiii sa intre in baie / toaleta? Eu nu pot! Am niste pitici pe creier, cum ca acolo nu trebuie sa ajunga deloc. O data a impins usa de la baie, s-a furisat inauntru si se ducea fix la peria de toaleta...bleah! Cred ca si mopul ar fi gustos pt ea, de aia nu il vede decat cand face tanti curatenie :-)))) Pana nu trece de etapa asta cu linsul, nu vreau sa o las acolo.
Si inca ceva: mai exista vreun clopotel care NU este interesat de plushuri? Sofiei nu ii plac deloc, cel mult incearca s ale scoata ochii si pe urma le abandoneaza. O fi normal? In schimb daca o las sa se joace cu haine e f rabdatoare, le muta din dreapta in stanga de n ori, d ema plictisesc eu. Ce i s-o fi parand asa interesant sa faca gramajoare, nu stiu :-)))))))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
laura_dimitris spune:
Buna zuzulici !
Din pacate eu stau tare prost cu timpul caci am de lucru la birou. Nu am intrat nici in week-end la calculator asa ca.... de joia trecuta nu am mai citit nimic pe aici...
Am intrat doar sa urez si eu la multi ani sarbatorititlor de ieri si de astazi:
DAVIDOSU'PUFOSU
laura pe el si bataiata lui mami lui ca nu intra pe aici mai des sa ne mai dea vesti despre ei!!!
MARIA BUCURIA 
DAVID 
IOANA 
DARIUTZA 
Alina, cum ii mai este fetitei ??
MARA BIANCA 
Am reusit sa vad fotografiile de la petrecerea EVITEI si....

Ce fetita frumoasa!!! Iar tu mami ellle ai fost superba!!!! Ce machiaj, ce coafat... ?! se vede clar ca ai slabit! Arati bestial iar bitzilina este copia ta fidela! Estre o frumoasa si o
cu muuuult drag!!!
Am vazut si poze - mai vechi cred - in care ne arata ce "gospodina harnicutza este ea...
Imi pare rau ca altceva nu am reusit sa vad dar ii voi admira eu cu drag pe fiecare clopotel in parte atunci cand voi avea mai mult timp !!!
Din ultuimele postari pe care am reusit sa le citesc...
laura buba lui mariuca - cretulina!!!Bine ca nu s-a lovit la dintisor!!!
fetele online acum Roxanici, danonique, ramona, danibv, si bineintels elle ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
beinazutza spune:
ziua buna zuzici!
IOANA,MARA BIANCA,DARIA MIHAELA,NICOLE ARIANA,DAVID ALEXANDRU,DAVID,MIHNEA

SANATATE,FERICIRE SI NOROC
FETELOR AJUTATI-MA , AM BAUT ZEAMA DE VARZA SI SIMT CA POCNESC. CRED CA AM BAUT MAI MULT DE 500 ML ZEAMA DE VARZA SI CAM ATATA APA. DECI NU MAI POT SIMT CA POCNESC. NU RADETI!
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Eu, suparata? De unde aceasta impresie??? Am vorbit urat cumva? :-) Cred totusi ca nu am fost chiar asa "varza", incat sa uit ce m-a invatat mama in primii 7 ani :-))))) Nu stiu nici eu cum am rezistat :-) timpul trece repede. Si, daca cumva a fost de la puchineata aia de dinte, e posibil sa ne mai astepte si alte perioade mai dificile... Imi pare rau de bubita Mariucai cretuline si vesele, se pare ca nu e f grava totusi si se face ea bine repede. Fetele, voi lasati copiii sa intre in baie / toaleta? Eu nu pot! Am niste pitici pe creier, cum ca acolo nu trebuie sa ajunga deloc. O data a impins usa de la baie, s-a furisat inauntru si se ducea fix la peria de toaleta...bleah! Cred ca si mopul ar fi gustos pt ea, de aia nu il vede decat cand face tanti curatenie :-)))) Pana nu trece de etapa asta cu linsul, nu vreau sa o las acolo. Si inca ceva: mai exista vreun clopotel care NU este interesat de plushuri? Sofiei nu ii plac deloc, cel mult incearca s ale scoata ochii si pe urma le abandoneaza. O fi normal? In schimb daca o las sa se joace cu haine e f rabdatoare, le muta din dreapta in stanga de n ori, d ema plictisesc eu. Ce i s-o fi parand asa interesant sa faca gramajoare, nu stiu :-))))))) Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
la fel si eleni a mea!
nu ca incearca sa le scoata ochii ci, pur si simplu, nu le baga in seama, le ignora!!!
Din toate plusurile pe care le are ( in general de la dimitris ca m-am invatat minte si nu cumpar si mai si sugerez rudelor ca plusurile nu sunt bine primite
cat despre "misunat" prin casa.... eu o las numai pe covoarele din camera si doar sa fie cineva langa ea... In baie - no way !!!! Mi-este tare frica sa nu cada si sa se izbeasca in vreun colt de mobila. Trebuie neaparat sa iau niste aparatori d'alea de plastic/cauciuc ca sunt tare stresata sa nu-si scoata ochii sau sa se loveasca la cap....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni