LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

David Alexandru ,Maria ,David ,Mihnea ,Ioana ,Mara Bianca ,Daria Mihaela,Nicole Ariana Sa fiti sanatosi , sa cresteti mari, frumosi, norocosi si voiosi!

Am vazut :
Montajul lui Razvanici - super dragut!
Floricica Eva - eleganta si hotarata...hihihi ce mam distrat de ce-a luat de pa tava...mi-a adus aminte de Ana mea care a luat aur, cardul visa si margele...cam pe acelasi calapod fetele noastre Elle
Filmuletul cu Aj fericit si razacios
Pozele Ceskai cu apartamentul cel nou si luminos - sa fie intr-un ceas bun mutarea!
Voinicul de Victor al Roxanei frumos foc in costum de firma(Doniro) si frumoasa lui surioara...iar de mami...n-am cuvinte, cum poti fi mami asa de slaba?
Maria bucuria vesela si fericita ca intotdeauna
Ioana pe care a facut-o mami printesa.
Mariuca care spune mama si face taitai de-ti vine sa o papi!

E si despre tunsul parului (Danonique) - e o prostie tunsul la 0 in nadejdea ca va a vea copilul parul des. Atatia foliculi pilosi cati ti-a dat natura, atatia ai! indiferent cat te tunzi 0. Exemplu viu : eu n-am fost tunsa never la 0 si am parul des, fina mea a fost traumatizata toata copilaria cu tunsul chilug "sa aiba fata parul des" si are un fir ca lanita, 2 fire pe trei carari - vorba ei

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi la noi se "practica" obiceiul asta cu alesul depe tava.Dar o sa ii pregatesc eu una asa de curioasa.

Ma bucur ca v-au placut pozicile.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Bravo Sofiei ca o lasa si pe mami sa se odiheasca si bravo si mamei care a stiut ce sa faca cu ea.

Naty mi-ai amintit si celalalt filmulet cu Mariuca pe care l-am vazut: cum facea ea pa pa cu manuta.Senchiu, ca eu is am ametita azi.

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

MARA BIANCA, DARIA MIHAELA,NICOLE ARIANA, multa sanatate, noroc si bucurie in viata!La multi ani!

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

MARA

DARIA

NICOLE

La multi ani, frumoasele scumpe! Sa fiti sanatoase, norocoase, sa fiti inconjurate numai de bucurii si fericire!

IULIA, MAIA

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! AMR 1 LUNA!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Roxi, poti sa vezi slide si pe blogul meu, numai ca nu se vede asa de clar ca pe you tube.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

la multe lunite si la multi ani Iulia si Maya!
Venim si noi in feb repede din urma sa coMpletam valul de aniversari

Shose va pup, mami esti frumi in co tinuare, in pic mai slaba imi pari doar si nu ti ar sta rAu sa te mai implinesti. Pup frumoasele

Maya esti o frumusete de revista, nu mai vazusem poze cu tine de cand erai bebe mic

Roli ce baietidulci si! Sunt cu ochii pe voi datoriga dif mj i de varsta dintre scumpicii tai, hihi

Anca soare o sa i ercam si noi lapticul junior in curand. Super ca ramane cu mama ta piciul!

Creata nu am vazut tablourile cu colaje dar imi imaginez siceva de genul asta vreU si eu, deco personalizat. O sa studiez si poate colaborez cu sotul tau si in sfarsit pun si eu ceva pe prreti. ca de in am de cand ne am mutat tot neaccrsorizata mi a ramas casa

Si poze vreau, hehe poate aranjam un shooting cu toata fam cand o sa am budtica mare

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

NataliaS multumesc pt urare si ca ne-ai vizionat pozele.
ramonab si aici se practica acest obicei..dar noi nu l-am facut, dupa parerea mea nu e ortodox, motul se i-a la botez atat..dar fiecare face cum crede..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle vrei sa tunzi fata? Asa frumos ii sta cu perisorul lungut!

Stankuta ce bine ca a ineput sa se odihneasca mai bine /sofia ! Si pe noi ne si chinuit dintii noptile cu saptamani inainte sa iasa

Abia astpt sa vad poze de la aniversari pe laptop ca pe tel mai mult la chinui
noi acAsa ne gandim sa organizam o mica petrecere cu prieteni de si lui milan

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Neata la pranz...la multi ani tuturor celor ce fac un anisor azi...
va pupam....

Am intrat si cu un scop...va rog mult sa imi spuneti daca acum, la un an, trebuie sa facem vaccinul uremator: Infanrix penta sau Pentaxim..impreuna cu Priorix...voi ce vacc ati facut?

Ma scuzati daca subiectul a mai fost dezbatut..imi cer mii de scuze dar nu am gasit corespondenta pe aceasta tema

Va pup...

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput