LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Am clopotei de felicitat LA IMPLINIREA UNUI ANISOR!

Deci Printesicilor:

IOANA
MARA BIANCA
DARIA MIHAELA
NICOLE ARIANA

Si Cavalerilor:

DAVID ALEXANDRU
DAVID
MIHNEA

Le urez multa sanatate, sa creasca mari si veseli, si cuminti, sa isi bucure parintii!

Am vazut in w/e poze multe, e greu dar incerc sa imi amintesc:

Eva draga de ea, imbracata frumos ca un fotomodel , o dulceata de fetita, care a ales ce trebuie ca sa ii fie bine in viata :-) Mami Elle, felicitari pt petrecerea asa bine organizata, eu recunosc ca nu am atata energie, vom face ceva restrans in familie. Tu ai aratat superb, si cu cativa ani mai tanara, se vede ce implinita esti...ce mai, niste frumoase amandoua, “telle mere telle fille”!

Doniro, Victor e superb, un baietel de revista, iar Daria mi se pare ca a crescut foarte mult!

AncaSoare, l-am vazut si pe bubulinul tau, sunteti toti trei niste frumosi, iar petrecerea a iesit foarte bine!

Roli, ce frumos e Andrei, e copia ta fidela! S-au distrat piticeii la sanius, si ce bine sta Andrei pe sanie!

DanyBv, am vazut cateva poze cu Maria, sa va traiasca bucuria de fetita #61514; cred ca e o incantare sa o ai prin preajma!

Ema, am vazut un Milan frumos ca de obicei, dar, supriza, aproape-aproape sa fie copia lui tati in una din poze, nu-i asa ca a inceput sa semene si cu el? Nu pot sa dau acum link, dar poate de acasa...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata! ca am uitat!

Am uitat sa zic ca am vazut si filmultele cu Mariuca cum zice mama si inca unul da nu mai stiu cu ce era

Elle mi-ai luat-o inainte. E omida, balansoarul acela.
POZE LA SEMNATURA-Razvanici la 1 an.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Am apucat sa ma uit la poze si am vazut:

- doi strengari cu ochi albastrii , Marc si Andrei - distractie, nu gluma!

- noua locuinta a Ceskai- mi-a placut tare mult; a propos de "fofilarea" sotului de la muncile casnice: cum au spus fetele: cand nu vrea sa faca ceva, nu face nici tu, sa vezi ce se-ntampla; oricuj, faptul ca te ocupi de Benji este mult mai obositor decat oricare job (din proprie experineta)

- 'costumatia' de sarbatoare a Pipetzicii, tare frumoasa! O adevarata domnisoara.

- petrecerea Evei - intr-adevar superba, mai ales personaajul principal ; si, fata stie ce vrea, in viata!

- pe Ioana, aranjata de sarbatoare

- pe Victoras (al tizei mele) si Stefan (de Florina) - strengari adevarati!

- pe Maria - chiar o 'bucurie ' de fetita

Din pacate, nu pot sa-l vad pe Razvi (nu pot intra pe youtube); dar diseara, intru special, pt asta. Am inteles (din ce-au spus fetele) ca ai facut o retrospectiva, de la,nastere pana acum; super ideea! si eu as vrea sa-i fac asa ceva, dar trebuie sa ma duc la un stuido foto (poate la Dani al Siviei )

Mai vreau sa-i spun Miutzei: eu cand am zis ca-i bucalata, nu m-am gandit ca e grasa; am ramas cu impresia ca te-a deranjat, c-am spus ca-i bucalata.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza merci beaucoup!! si sa stii ca machiajul si coafura au facut minuni ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Si acum cateva raspunsuri:

Gatta, probabil hidronefroza Sofiei e cauzata de un defect jonctional, adica o "sugrumare" pe undeva pe-acolo. Dar cica asta nu se evidentiaza la radiografie, ci la ecografie. Prin martie o sa-i facem una, sper sa aflam mai multe atunci.

Cretz, in jurul vrastei de un an este prag de crestere, asa-i. Bine ca ai stiut ce sa faci, eu nu stiam ca lapticul formula, pe masura ce cresc numerele, e mai hranitor si mai satios, credeam invers - ca atunci cand sunt mici au nevoie de ceva mai concentrat, si cand cresc de ceva mai light, calaptele de vaca asa :-)

Fetele, ma simtiti cumva "din glas" ca sunt mai odihnita? Da, asa e, de 4 nopti dormim aproape snur!!!!! Posibile explicatii?
1. a iesit dintisorul nr 7, inicisv lateral jos. Dar eu refuz sa cred ca bobita aia de orez e fost prilejul unei luni jumatate de treziri repetate si urlete noaptea!
2. am introdus si o masura de cereale in laptele de seara. insa acum nu il mai bea pe tot, deci nu stiu daca e asta;
3 cel mai probabil, dupa mine: seara nu am mai tinut-o la titi / in brate pana adormea, ci am depus-o in pat inainte sa adoarma. Asta, conform teoriei din cartea trimisa de Lala: un copil se va trezi in timpul noptii pentru a regasi senzatia placuta din momentul adormirii: titi / brate / leganat etc.

Deci, am reinvatat-o sa adoarma singura...a mers si ziua, culmea, aproape fara proteste. O fi crescut fata mea brusc????

Cam atat...cred.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

bravooooo sofiuca!! ce fericita e mami si mult mai odihnita! imi pare bine ca doarme snur printesa mica, Doamne ajuta s-o tina obiceiul!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ce bine c-ai pus si poze, Ramo, pentru cei din 'epoca de piatra' ca mine.

Asa am putut sa-l admir si eu, pe micul print; ce incantat este de cadouri - si ce cadouri frumoase a primit.
Iar pozele in care apareti amandoi... fara cuvinte

Ce-a ales de pe tava?

Am ramas datoare cu urari:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, SA CRESTETI MARI SI SA-I BUCURATI PE PARINTI:

IOANA
MARA BIANCA
DARIA MIHAELA
NICOLE ARIANA

DAVID ALEXANDRU
DAVID
MIHNEA

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Neatza..
Tare buna e , multumesc cynthia si Ellenuta.
darene iti multumesc pt urare.
emabucuresti.
stancuta multumesc mult.
cynthia nasii nu au putut sa vina..si chiar daca veneau, tot nu o puneam sa aleaga de pe tava, dealtfel si motul..stiu ca si danybv tot asa au procedat, fara mot..
ellenuta ma bucur ca ti-a placut rochita, am cautat sa fie o rochita speciala..
ramonab multumesc..da, a fost si bun tortul.Am vazut pozele inainte sa trimiti mesajul, foarte frumoase si voi ati avut tort frumos....gen HAPPY BIRTHDAY, am vrut sa fac si eu, dar nu am mai facut...

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

cynthia, stankuta, Elle, creata, miutza va pup mult, am citit mesajele ce imi erau adresate
Dar eu azi stau mai prost cu scrisul ca nu am laptop
Nu pot depe tel cand scriu sa selectez sa dau link si mi de inchife
Des pagina de unde scriu raspuns
dar perseverez ina citi si vedeapoze de la aniversari
Am fost si noi
La doua zile de nasterede un anisor in weekend
Printre care si dulcicul de david alexandru allui carmen

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ginnette multumesc pt urare..

Apropo de urare..urez si eu sarbatoritilor de azi:
LA MULTI ANI, MARA, DARIA, NICOLE!
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI!
IULIA, MAIA mai aveti 1 luna si faceti si voi ANISORUL..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput