LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici chiar ma intrebam eu pe unde umbli mataluta .. ici inzeciti!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Daria
Mara
Nicole
Iulia
Maia

Acum am terminat si eu de vizionat poze de la aniversarile clopoteilor.Sunt superbi,am admirat tinutele,torturile,atmosfera calda ce se simtea privindu-i.
Mamicilorpt organizare

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

'Neata pe la pranz!

Stancuta, credeam ca esti suparata pe mine, dar cred ca erai doar varza de oboseala! Important e ca una sau toate dintre masurile pe care le-ai luat functioneaza si reusesti sa te odihnesti. Mai ales ca ai si job ziua. Si trebuie sa ai capul limpede.

Mie nu mi-as ridica statuie, ca nu m-am prins decat la 5.30 dimineata, dupa cateva nopti la rand nedormite... dar, vorba ta, bine ca mi-am dat seama. Ca deja ajunsesem zombie. Eu nu stiu cum ai facut fata la 1,5 luni... sincer iti spun.

Eu, suparata? De unde aceasta impresie??? Am vorbit urat cumva? :-) Cred totusi ca nu am fost chiar asa "varza", incat sa uit ce m-a invatat mama in primii 7 ani :-)))))

Nu stiu nici eu cum am rezistat :-) timpul trece repede. Si, daca cumva a fost de la puchineata aia de dinte, e posibil sa ne mai astepte si alte perioade mai dificile...

Imi pare rau de bubita Mariucai cretuline si vesele, se pare ca nu e f grava totusi si se face ea bine repede.

Fetele, voi lasati copiii sa intre in baie / toaleta? Eu nu pot! Am niste pitici pe creier, cum ca acolo nu trebuie sa ajunga deloc. O data a impins usa de la baie, s-a furisat inauntru si se ducea fix la peria de toaleta...bleah! Cred ca si mopul ar fi gustos pt ea, de aia nu il vede decat cand face tanti curatenie :-)))) Pana nu trece de etapa asta cu linsul, nu vreau sa o las acolo.

Si inca ceva: mai exista vreun clopotel care NU este interesat de plushuri? Sofiei nu ii plac deloc, cel mult incearca s ale scoata ochii si pe urma le abandoneaza. O fi normal? In schimb daca o las sa se joace cu haine e f rabdatoare, le muta din dreapta in stanga de n ori, d ema plictisesc eu. Ce i s-o fi parand asa interesant sa faca gramajoare, nu stiu :-)))))))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

noi noi..excat asa...plusurile nu ii plac...doar jucariile tari..din plastic..si hainele..mele..ale ei..toate..le scoate si le baga in dulap/cos/cutii...
e super haioasa...

mai fetelkor..voi nu aveti impresia ca stati de vorba cu niste copii mari..eu de la un timp in coace am senzatia ca stefy ma intelege..de fapt nu e o senzatie..chiar asa e..ma intelege..o iubesc de mor...
ufff..iar nu pot sa stau mult sa va citesc..dar mai trga cu ochiu..azi sunt clandestin..caci va urmaresc de la munca:)

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Laura, back to you.
Te-am 'vazut' dar am zis ca esti ocupata, ca lunea

Ca a venit vorba de plushuri, Adela are un iepurash (de la 4 luni) cu care doarme si caruia i-a supt urechile si s-au facut asa, tzepoase, de zici ca l-am dat cu gel.

In rest, mai prezinta interes, ursul gigant de la ziua ei -e bun de escaladat - si un miriapod - ca, se urca pe el si-l trage de cap.
Si ii mai place fotoliul-broscuta, ca tzopaie pe el.

Resul, se uita la ele (sa nu iau vreuna, probabil ) si trece mai departe.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

noi noi..excat asa...plusurile nu ii plac...doar jucariile tari..din plastic..si hainele..mele..ale ei..toate..le scoate si le baga in dulap/cos/cutii...
e super haioasa...

mai fetelkor..voi nu aveti impresia ca stati de vorba cu niste copii mari..eu de la un timp in coace am senzatia ca stefy ma intelege..de fapt nu e o senzatie..chiar asa e..ma intelege..o iubesc de mor...
ufff..iar nu pot sa stau mult sa va citesc..dar mai trga cu ochiu..azi sunt clandestin..caci va urmaresc de la munca:)

Alina si Stefania

Ingerasul creste

Inteleg, chiar foarte bine; la mine, ex cel mai clar este urcatul scarii; stie ca n-are voie, si pune piciorul pe prima treapta si se uita la mine/ sau la bucatarie, cand e doar cu mama. Si asteapta, fie sa-i zica "n-ai voie" fie sa se duca la ea. Dak se duce spre ea, prinde viteza, in sus, pe scara; dak striga la ea, mai sta, cateva secunde (poate se razgandeste mama), dupa care, dak striga iar, coboara, dak nu, mai urca o treapta.

Ti-am mai admirat ingerasul!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ginette...multumesc asemenea..tortul pe care l-ati avut a fost demential..imi aduce aminte de o broasca testoasa pe acre am primit-o eu drept tort..era super buna...va pup...
ce faina e casuta..ca are si scari..desi e pericol mare..asa-i?!

noi deocamdata mergem sustinute..adik..de mana..se tine ea..dar nu lma lasa..ferite-ar sfantu...o mai oblig eu sa mearga singura..dar ma cauta cu priviorea...si se impiedica evident..oricum facem progrese mari de la zi la zi..plus ca..mor de ea seara..can imi adcue cartea cu animale..sa ii fac ca toate orataniile..asta e povestea ei de seara:))

Va pup iar.,...

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

si eu repede, repede, pana nu se trezeste Daria.
am vazut pozele de la turta Evei, superbe, mami semeni atat de mult cu sora ta, ca initial am crezut ca esti tu. Eva frumoasa si zambareata ca intotdeauna iar tortul suberb. cred ca a fost si tare gustos. Unde l-ai comandat, Elle?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salut zuzele frumoase si clopoteii minunati.

Cer scuze pentru ieri. Am intrat am pus link-ul si ...am disparut in ceata.

Aveam de gand sa urez LA MULTI ANISORI si MULTE LUNITE !!! tuturor clopoteilor sarbatoriti ieri si in zilele precedente.

LA MULTI ANI SI MULTE LUNITE !!!! si clopoteilor sarbatoriti astazi!!!!

Fie ca viata sa va fie lina, vesela si plina de-mpliniri. Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si voiosi.

Anunt ca am vazut si pozici frumoase si filmulete cu niste mici nazdravani,frumosi de-ti vine sa-i papi dintr-o-nghititura.

Despre noi, nu prea multe. Crestem, devenim tot mai curiosi, ne bagam manutele prin toate sertarele, pe rafturile cu carti sau dvd-uri... le... rearanjam. Andrew a decis ca cel mai potrivit loc pentru ele e pe...podea.

In rest, ne jucam, descoperim, facem si noi bye-bye si bravo, vorbim intr-una despre orisice. Ne place sa ne auzim.

Ne pregatim intens pentru implinirea varstei de 1 anisor. Ma rog... mami mai mult, cu... perfectionarea facutului tortului.

Ohter than that.... o noua veste: mami e studenta. Dap. Fianlly am facut pasul asta si m-am inscris la colegiu.
So..ce n-aveam inainte timp...acum chiar n-o sa mai am deloc. Casa, job, copil, sot, scoala. Sper doar sa am puterea sa le pot face pe toate.

Si...ca de incheiere..... va aratam..."What NASA didn't show you!"...aici:
http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=NASA.flv

[Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Nu demult am venit si noi de afara.Nu am stat decat o ora ca e foarte frig.Zice ca sunt -7 grade.

Cu plusurile nu are nici Razvan prea multa treaba.Ii plac atunci pe loc cand i le dai da nu dureaza nici 2 minute.Si el se joaca doar cu jucarii de plastic.De fapt singura cu care se joaca v-am aratat-o eu intr-o poza.
In baie nici Razvan nu are acces decat cand ii fac baie.

Despre partea cu intelesul, mare dreptate ai Alina, si eu am cu cine vorbi deja.Pacat ca nu imi si raspunde .Dar cand ii zic hai la mama, vine, cand ii zic sa imi dea ceva, imi da, daca ii zic ca nu-i voie cutare lucru, nu-l face (pe moment, ca ma testeaza.Peste cateva secunde tot acolo se duce unde nu e voie, si se uita la mine intai sa vada ce zic, si daca ii zic ca nu-i voie, pleaca, dar revine, si tot asa pana se plictiseste).Roxi, iti suna cunoscut?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Honey, m-ai pacalit.Eu cand am vazut titlul filmuletului, am luat-o foarte in serios si ma gandeam la ceva ce a fost cu aterizarea pe luna si nu ne-au aratat pana acum.Si cand colo, il vad pe AJ astronaut.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput