LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Honey, m-ai pacalit.Eu cand am vazut titlul filmuletului, am luat-o foarte in serios si ma gandeam la ceva ce a fost cu aterizarea pe luna si nu ne-au aratat pana acum.Si cand colo, il vad pe AJ astronaut.

Pai da,Ramona.
Nu v-au aratat ca si Andrew a fost pe luna.

[Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am mai vazut poze de la petrecerea lui Razvi, ce de cadouri a primit el, am vazut si pe Maria(Danibv) de care bunicii sunt tare mandrii, e si normal cu o asa nepoata numai zambete, l-am mai vazut si pe Aj cum se alerga cu dulcea lui mamica prin casa, pe Mariuca, Adela si Stefi.

Stancuta, ma bucur sa citesc ca s-a mai linistit Sofia si va simtiti deja mai bine. pupici si multa sanatate.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

am mai vazut poze de la petrecerea lui Razvi, ce de cadouri a primit el, am vazut si pe Maria(Danibv) de care bunicii sunt tare mandrii, e si normal cu o asa nepoata numai zambete, l-am mai vazut si pe Aj cum se alerga cu dulcea lui mamica prin casa, pe Mariuca, Adela si Stefi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Pe ale noastre nu le-ai vazut?

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Nu demult am venit si noi de afara.Nu am stat decat o ora ca e foarte frig.Zice ca sunt -7 grade.

Cu plusurile nu are nici Razvan prea multa treaba.Ii plac atunci pe loc cand i le dai da nu dureaza nici 2 minute.Si el se joaca doar cu jucarii de plastic.De fapt singura cu care se joaca v-am aratat-o eu intr-o poza.
In baie nici Razvan nu are acces decat cand ii fac baie.

Despre partea cu intelesul, mare dreptate ai Alina, si eu am cu cine vorbi deja.Pacat ca nu imi si raspunde .Dar cand ii zic hai la mama, vine, cand ii zic sa imi dea ceva, imi da, daca ii zic ca nu-i voie cutare lucru, nu-l face (pe moment, ca ma testeaza.Peste cateva secunde tot acolo se duce unde nu e voie, si se uita la mine intai sa vada ce zic, si daca ii zic ca nu-i voie, pleaca, dar revine, si tot asa pana se plictiseste).[b]Roxi, iti suna cunoscut?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR[/b] (slideshow)

Na, sa mai zici ca nu sunt "frati"

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Salut zuzele frumoase si clopoteii minunati.

Si...ca de incheiere..... va aratam..."What NASA didn't show you!"...aici:
http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=NASA.flv

[Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Pai, ce pot sa vad ceva,la mine "la tzara"?!
Tot de-acasa, diseara.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MARA BIANCA
DARIA MIHAELA
NICOLE ARIANA
Am un copil super marait,ma zapacit zilele astea iar noptile au fost de zile mari.Asa ca va spun in fuga ca am vazut pozicile Mariei,Ioanei si Razvanel de la party,sunt tare scumpi si frumosi.Am mai vazut si filmuletele Mariucai,AJ tare dragalasi mai sunt,mori de dragul lor.
Si mai vroiam sa zic ceva dar cu asa simfonie uit tot,ma duc sa pap putin ca nici pramjul nu-l luasi.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Andrei se joaca mult cu plusuri .
Ca si frati-su are patul plin de prieteni plusati cu care se joaca si vorbeste inainte de fiecare somn.
Acum cred ca are vreo 8 in pat, mai aduna, mai arunca jos din ei in functie de dispozitie.

Iar in top sunt masinute: mai precis roti/ cauciucuri de la masinute de colectie pe care le roade de zor.
In ultimile 2 zile i-am scos din gura doua cauciucuri.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Alinatudor la 1 an se face Infanrix penta si Priorix dar nu inpreuna, ci la diferenta de 1, 2luni.

Stancuta felicitari pentru realizarea de a o determina pe Sofia sa adoarma singura. Asta e inceputul unei perioade foarte frumoase in care veti dormi cu totii linistiti pana dimineata.
Cat despre formula de lapte, asa e, e mai satioasa nr.3.
Si eu am pitici cu intratul la baie ca si al meu se duce glont la peria de spalat WC-ul si se tine de WC sa se ridice in picioare, sau chiar baga mana in WC. Si mai am pitici si cu mersul pe holul unde intram cu pantofii de afara.

Am vazut poze cu Ioana, o printesa foarte frumoasa si eleganta si cu Razvanici pe care imi vine sa-l pap in poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2398041210102497651LYqHDF si cu mama lui care e foarte frumoasa si ingrijita. Apropos, cand ai timp de tine? Bravo tie! Eu sunt cam delasatoare, ca timp poate as gasi, da's asa obo ca nu mai imi vine...

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ema zici ca esti cu ochii pe noi, stai sa vezi ce urmeaza...bucura-te acum din plin de timpul liber pe care-l ai, chiar daca nu-ti dai seama ca-l ai...sa vezi cand aceleasi 24 ore trebuie sa le aloci pt. 2, dar mai mult pt. Milan pe care va trebui sa-l faci sa inteleaga ca nu e no.2

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Am ajuns acasa, si surpriza, Sofia doarmea...si mai doarme inca, dar nu se stie pt cat timp, asa ca vreau repede sa spun ca am mai vazut acum niste pozici:

Adeluta, o Craciunita superba, mi s-a parut f schimbata, dar cu acelasi chipusor frumos dintotdeauna!
Ioana, printesa in toata regula, chiar daca mai foloseste inca suzi :-) dar de ziua ei a fost toata o bombonica roz
Stefiuta, cu niste ochi extraordinari, foarte serioasa si putin suparata pe mami ca a inghesuit-o in fotoliul de masina :-) ea vrea in ala maaare!
Razvi, un cavaler jucaus, care a primit cadouri mai mari decat el - imi place la nebunie balansoarul ala omida! Mami, nici 20 de ani nu arati!!!!
Daria de Nemary - nu am vazut poze, pt ca pe linkul d ela semnatura vad doar unele mai vechi, dar ama vazut-o pe curajoasa mica mergand singurica in picioare. O sa i-o arat si Sofiei, sa i-o dau de exemplu, poate-poate?
AJ, cel mai mic si dulce astronaut, ce-i pasa lui ca e pe Luna? Zambea fericit si se juca as acum ii sta bine unui bebe!
Bianca a Cristinei, ce frumoasa e micuta, un adevarat inger...chiar daca marait :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput