Pepenasi de iulie-august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Pus pampers si la noi e agitatie mare...ma trec toate apele pana reusesc, dar ma distrez de nu mai pot!! Ma minunez pe zi ce trece cate figuri noi de gimnastica face Mara...
A trecut de la ramushca la pozitia scorpion cu un picior in sus arcuit, face rustogoliri fara intrerupere...de fapt cand vrea sa ajunga undeva se rostogoleste de pe spate pe burta rapid de 5-6 ori la rand, isi mai ajusteaza directia si...pac-e cu mana pe tastatura, pe telecomanda, aparat foto, telefon etc (butoane sa fie!!!)

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multe lunite: Ioana, Denisa, Eduard, Andrei, Toma! Sa fiti sanatosi!

Aniversare frumoasa Xenia!

Vic nu trebuie stins. Intra el intr-o super reactie cu iaurtul si le umfla. Poti pune si esente, evident, aia e doar reteta bruta. Insa ce n-as face e sa pun zahar in compozitie, pt ca ies teribil de dulci cand le mai si tavalesti apoi prin zahar. Ai un pitic extrem de valabil, sa stii...mancarea facuta din legume/fructe congelate, nu se congeleaza!

Eu am niste recipiente de 50ml/fiecare. Si stochez in alea cartof dulce, ca mereu imi iese mai mult. Dar niciodata nu i-am dat decat a doua zi, nu mai tarziu! Prefer sa i le fac proaspete, chiar e simplu, le arunc in steamer, le blenduiesc cu nitica apa de-a lor si voila, piure bun si caldut!

Misha ce fel de tuse e? Uscata/expectoranta? Cat de des tuseste? Spune si tu detalii, pliz. Sanatate multa, oricum!

Sursu suuuuper. Sa te destrabalezi pt noi toate, singura la cumparaturi in Viena!:)

Am vazut Sara minunata si sportiva si eleganta si simpatica foc; am vazut Filipanschi cel superb, cu super familia lui fericita si comentariile beton; vazut Ilinca si Matei, frumosi, veseli si petrecareti si mami fericita!

O zi frumoasa!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

De pe la capitolul trecut:
Anka,asa am zis si eu,ii dau legume cat vrea ea.Uneori papa doar cateva lingurite,uneori papa tot bolul.Depinde de combinatie.Si ii ofer dupa si lapte.Ca am facut greseala sa-i dau fructe daca refuza legumele,si s-a invatat fata si nu mai manca decat 2-3 lingurite si se apuca sa urle,ca sa-i dau fructe.Asa ca am inlocuit cu lapte si parca manca mai ok.

Ella sper ca e mai bine Alex .Fetele ti-au dat sfaturi bune!

Am vazut si eu pozici cu:Sara,Casian,Ilinca,Aida,Alexandra(maitreyi),Daria Ecaterina si Xenia. tot mai frumosi!

Ankuta si Timi bea putin lapte.Noaptea 120-150 ml,dimineata 70-100 ml,dupa mesele diversificate,in completare in jur de 10-90 ml,si seara 150 ml.

Cura:ma tin,cum ma tin...parca incep sa ma obisnuiesc,nu ma deranjeaza foamea,ci poftele,care parca si ele trec.Faza e ca mai trisez.Adica ieri de exemplu mi-am facut o salata dar am adaugat si un pic de ton .Mno...om vedea rezultatul.Si eu nu m-am cntarit nici cand m-am apucat de cura,si nu ma cantaresc nici pe parcurs.Ideea e ca vrea sa fiu multumita cum arat si cum ma simt,si cand ajung la punctul ala,mai vedem cum ma mentin.Dupa cum ma simt,am de dat jos cam 5-7 kg.

Nati esti o frumoasa .Si chiar incepe sa semene cu tine Matei

De ieri ii fac branzica din lapte de vaca.Nu iese asa de fina ca din lapte praf,asa ca tre sa bag la blender cu restu,ca altfel tot molfaie asta mica ca oare ce i-am dat.

Mai revin ca tot n-am ajuns la zi.
Va pup

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

La multi ani Xenia!

ILE, chestia cu scremutul si tusitul nu e de la o problema. Sofia tuseste asa demonstrativ, stie ca daca face asta ma uit imediat la ea si incepe sa rada....Sau cand o las singura in patut o aud ca se screme sa tuseasca asa din funful fundului si cand ma vede iar rade si ca prin minune ii trece durerea in gat
Mai nou a facut o descoperire: cand ii dadeam sa manance pireu cu lingurita, s-a intamplat sa stranute cu gura plina si m-a facut din cap pana in picioare....eu am inceput sa rad si ei i s-a parut extraordinar de amuzat si s-a gandit sa repede faza dar cu tuse Sa vedeti cata distractie. ii bag o lingurita in gura si o vad cum se screme si cand tuseste o data....apoi se prapadeste de ras, NAH!

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Sun si eu duc batalii cu pusul scutecului,dar la mine e alt fenomen,acela de a se rasuci pe toate partile

Mina si la noi e frichineala inainte de 3-4 de obicei.Adica ea adoarme pe la 21-22,pe la 12-1 se maraie putin,ii dau suzeta,adoarme,apoi poate se mai trezeste,poate nu.La 3-4 papa,dupa care nu mai aud nimic pana la 7-8 cand se apuca sa povesteasca si sa traga de o chestie cantatoare.

Si Timi ma trage de par,chiar il cauta cand sunt langa ea .Si adora sa ii fac masaj.La orice ora.Sau sa o scarpin usor pe spate,sau sa o mangai direct pe piele.Se relaxeaza si se intinde ca o broscuta

Mitzi eu ii dau mango crud,blenduit cu branzica.Avocado i-am dat o singura dta dar nu i-a placut.Papaya nu gasesc!

Am ajuns la cpitolul asta

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEEEE!!!

VICKY "Ile, Vio,precum si DIARUX, desigur stati linistite, glumeam . Nici eu nu am steamer :), si de aia nu pot sa-i ajut deloc."
(na pentru fetele care se tot supara ca nu sunt bagate in seama, ie-te asa se face!)VICKY

SUNULEEEE in continuare te admir, esti o mamica exemplu pentru mine.Cred ca am rezolvat si cu tusea.

MINA am inteles cum se face, daca ma apuc...o sa fiu calare pe tine sa vad ce si cum. De tuse, i-am dat pana la urma prospan, e un sirop homeopat de care am luat si eu cand am fost gravi si racita rau. sa vedem . e drept ca nu tusea asa sa ma arunc de la etaj, dar se distingea clar de tusea de atragerea atentiei sau de alt fel.

DIDI ma duc si eu sa ma uit acusica la poze.

ANKALAURA ms ult inca o data de sfaturi.

OANA pupam ...fratioru' lu' ANDREI.

DIA multumim de aprecieri.

asta a fost restanta de capitolul trecut. ma duc sa papa si revin.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Al meu cupil s-a decis ca sunt prea grasa si imi trebuie cura de slabire...asa ca...REFUZA LAPTELEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Mi-o iau razna incet si sigur! De doua zile baga si ea 2 mese cu 100 de grame de solide si a decis madam ca e deajuns!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ariadna incearca sa-i dai in timp ce atipeste. uite la mine a functionat...alaltaseara si aseara refuza sa mai pape inainte de culcare si am pacalit-o. am lasat-o sa adoarma si dupa 5 min i-am bagat bibe in gurasi a papat tot fara sa isi dea seama

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Bun, m-am descarcat...

Amu' ...io-s cam tauna de cap zilele astea, deci cu memoria stau fff prost. O iau pe rand si din ce imi aduc aminte...

Bujo cu multa placere pacat ca n-ai vazut-o cand trebuia n-a fost nimic extraordinar, le-am facut in graba mare, da' ma bucur ca au adus un zambet

cuscra te adaug azi

Multumim mult de aprecieri , am pus filme noi zilele astea cu noile activitati ale don'soarei "no milk" aici

--------------------------------------------------------------------------------------------------

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Marina ea mananca in somn de mult timp, acum pur si simplu scuipa laptele...si in somn! Am hranit-o azi dimineata iar cu seringa tampesc A baut in schimb vreo 60 de ml de apa...tot e bine macar e hidratata...

Freaking out people, freaking out!!!

Mergi la inceput