Pepenasi de iulie-august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
ileanna spune:
Tecky nici eu nu stiu ce sa zic ... Cred ca are dreptate sursu si cu oscilo si cu telefonul. Sau poate e vreuna din voi care isi poate suna dr asha bine merci si sa intrebe pt Tecky. Io pe a mea ... ma gandesc de 1000 de ori cand trebe s-o sun pt mine k e fitzoasa si azi fiind duminica (,) cred ca m-ar scuipa.
sursu io cred totusi ca la un moment dat l-a durut si burtica. dar acuma sigur nu mai e de la durere ci este ceva nou ce a descoperit. Rezultatele la analize - cred ca primele ies luni - marti. Am dus de 2 ori ca nu am stiut ca trebe 2 portii separate . Shi la pipilica la fel. Mai zicea Mitzi parca (,) ca si la ea a scremut o perioada lunga fara sa aiba nimic.
gally sa traiti cu numele
Tecky spune:
Sursula dr noastra nu raspunde inafara programului la telefon.Are cabinetul aproape de casa noastra si e foarte buna ca dr dar in weekend nu putem lua legatura cu ea.Mai rau e ca ma ia si pe mine raceala,am luat deja medicamente.Ralu doarme si vad ca in somn nu tuseste.Astept sa se trezeasca si merg la farmacie sa cer un sfar farmacistelor.
Didididi spune:
Buna dimineata!
Ileannaimi cer scuze ca ma bag in discutie, desi nu sunt de la voi de la odisee, dar si bb al meu are reflux. Din cate am citit pe net nu este bine sa se dea metaclorpramid decat sub supraveghere medicala. Noua ne a recomandat motilum suspensie, care pare ca nu se gaseste in Ro, dar avea dr de la o alta mamica. La noi a dat rezultate bune.
Dr spune ca se rezolva pb cand se trece la diversificare si mai ales cand sta in fundulet. La voi nu s a intamplat asa?
Didi
sursula spune:
Aaa...si uitai sa multumesc gashtii de curajoase(GINI,SUN & company)ca am iesit afara sub 0 grade si ne-am simtit fooooarte bine.Si,in afara de niste obrajori imbujorati si fericiti -nici o schimbare!!!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
anaco spune:
Ehee...inca pe atatea lunite si suflam in lumanarea de 1 an! Deci, sa spunem La multe lunite sarbatoritilor IOANA de AnnaBaby, Denisa de dara_d si Edi de alina25...
Nu uitam nici pepenasii scumpi de 5 lunite:Andrei de diarux si Toma Paul de Mitzi...sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi!
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
ileanna spune:
Didididi nu trebuie sa iti ceri scuze, dimpotriva - multumesc f mult ca intri sa ne spui ce stii.
Uite, eu nu i-am dat metoclopramid ca si eu is oleaca reticenta sa bag asa ... medicatie la greu. Dar daca ascult ce imi zici tu si ce a mai zis si Tecky, zau daca stiu ce sa mai cred de dr-ii astia. Iar zic ca imi vine sa fac io medicina putzin .
La diversificare am trecut dar am intrerupt dupa cateva zile pt ca mi s-a parut ca are colici. O iau din loc iar de azi.
sursula spune:
TECKY-eu pot incerca sa sun dr,dar spune-mi mai multe despre tipul tusei.I-ai luat temperatura?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)