Pepenasi de iulie-august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
Caprioara spune:
Helou,
Io azi (de fapt ieri ) nu am intrat deloc, pentru ca am serbat copiii , pe Matei si pe nepotica, si am avut musafiri. Am pus poze de la party pe picasa, daca doriti sa vedeti cum ne-am distrat .
Si cu ocazia asta am vazut poze noi : cu cupiii Minei,, cu Aida de Didi, cu Sara de Carissma, Casian al Andreei, cu Alexandra de Maitreyi, cu Xenia de Gallyb, cu Filip de Bujo, cu David de Rontzy.
Mai, toti sunt niste pepenashi superbi, dar si fratiorii sau surioarele sunt la fel de superbi .
De citit din urma, nu am citit . Poate maine.
Fata mea azi noapte m-a chinuit ca pe hotii de cai si nici acum nu doarme . Incerc cu disperare sa o adorm ca sa pot si eu sa , ca-s franta.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ileanna spune:
Neatzaaaaa
E gata ????
Bai nene!!! Cupiii vostri la ce ora se trezesc dimineata? Al meu e bec de la 7, intuneric afara ... eu m-am culcat pe la 1 jumate si imi vine sa il mananc .
Bujo ma bucur sa te vad. Merci de oferta. Daca simt nevoia, sar pe tine . Altfel ... avem designer si io trebuie sa stau mereu de 6 sa fac pace intre ea si barbate-meu. Acuma suntem blocati in corpurile de iluminat. Le mai avem pe cele de la dormitor care "nu ies" si Marius nu mai are rabdare.
Alta chestie - ce face fi-mio mai nou: se screme pana tuseste. Dar de data asta nu este de la nici o problema fizica a bietului copilas. Este de nervi, de kiki sau de fitze. Cred ca face si de proba ... pe principiul "pentru ca pot", sau cand nu-i convine ceva. De ex daca incerc sa il culc si el ar avea altceva mai interesant de facut (hm ... mai mereu ar fi altceva) incepe sa se screama pana tuseste si ... nu am ce face. Tb sa il ridic si sa il las sa se distreze omu'.
Bai nene!!! Ma intreb ce o sa fac atunci cand o sa poata sa mearga ... Am pus-o. Daca nu il conving sau pacalesc la ceva ... aia sunt. Nu mai am nici o sansa. Acu' macar il pun in pat si una peste alta ... inca nu se poate da' jos. Da' cand s-o putea????
De mancat abia ii mai dau de 3 zile. Da din picior si face cosuletul ...
Sunt abuzata si sub asuprire
Tecky spune:
Fetelor ce ma sfatuiti sa-i dau Ralucai ca s-a trezit cu o tuse urata?Alte simptome de raceala nu are doar tuseste.Abia maine pot ajunge cu ea la doctor si nu stiu ce sa fac.
gallyb spune:
ELLA ma bucur ca sunteti mai bine. Si noi suntem bine. Eu nu congelez nimic. Ii prepar supica o data la doua zile. Nu imi este greu.
La ora asta inca dormim de aseara de la 22:00, cu pauza de masa de la 4. Dar ne m-ai dureaza mult ca se foieste...
Azi este Sf. Xenia, asa ca va invitam la tort. Sper sa ajungem la biserica sa ne impartasim.
Zilele astea urmeaza si vaccinul de 6 luni. Iar intepaturi .
Va dorim o zi supeerba tuturor.
Xenia (9.07.2008)
Kimmy spune:
Neatza!
Sunt zombie!Azi noapte m-a trezit foarte des asta mica.
Recuperez cu cititul si revin.
La multe lunite pepenasilor nascuti in zi de 11!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
sursula spune:
BUNA DIMINEATA!
CAPRI-ce frumosi sunteti in sarbatoare!!!.Am citit PM de mult.Si,felicitari pentru brocoli!
MAYTREI-imi pare rau pentru finuta ta!...of
SUN-
ILEANNA-si eu am dat anlizele de KK din motiv de scremut.Deocamdata a iesit cel parazitologic-ok.Asteptam copro.La voi cum au iesit?Ceva ipoteze noi pt cauza scremutului???
TECKY-uf,m-am prins in sfarsit cu pozitia
ESTRELLA-
MARINA-ce vedeta frumusica!!
DIDI-si Tudor manaca noaptea la 2 h!
CARISSMA-ce tare e poza cu ganterele!
CASSIAN-frumos si pufos cum il stim,JULIA-sarmanta foc in costumasul mov!...cam atat am vazut pana acu"
Si cine pleaca la shopping la Viena si isi lasa barbatu' pe post de baby sitter???EUuuuuuuuuuuu!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Tecky spune:
gallyb LA MULTI ANI! pt Xenia!
Sursula spor la cumparaturi!
Caprioara se vede din poze ca ati avut o petrecere pe cinste.
sursula spune:
GALLYB-mmmmmm...foarte bun tortul !La multi ani,Xenia!!!
ILEANNA-aha-am citit noile ipoteze pt scremut...asa ma gandesc si eu,ca e mai mutlt o fitza si o panarama!De fapt si d-na dr ne-a spus ca e posibil sa se fi obisnuit asa si sa-i placa!
sursula spune:
TECKY-of,nu stiu ce sa spun...daca nu poti ajunge azi la dr.,eu,i-as da cateva bobite de oscillo diluate in apa si ceai...pana as ajunge la dr.Dar nu poti sa suni?