Pepenasi de iulie-august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Saliu mai diar gagix. Sarumana ca va facurati griji, dar cum a zis si Camy m-am apucat iar de proiecte asa ca timp ioc, ca sa nu mai zic ca le fac cand ma lasa Filip.
Am reusit sa recuperez da evident ca nu mai stiu cate am vrut sa zic.Irlandezia iertare draguta, io pana acum n-am stiut ca ai facut felicitari personalizate, asa ca iti multumesc acum.
Bun venit Adina si sa-ti traiasca comorile, in sfarsit avem si noi gemanute.
Banu si noi ne-am confruntat cu constipatia destul de nasol. Facea la 4 zile si atunci cu supozitor. Desi nu foarte tare. I-am dat o luna Humana Milchzuker si s-a reglat. Am incercat inainte si suc de para si n-a avut efect. Eu personal nu prea sunt de acord cu stimularea anala ca sa faca kk, si asa, supozitorul il bagam numai dupa cateva zile. Lactoza este cea care il regleaza cel mai bine. Daca nu gasesti Milchzuker cere la farmacie lactuloza si iti da un praf care se amesteca cu apa si se face suspensie si ii pui 5 ml in ceiut sau lapte. Sa stii ca Debridatul poate da constipatie. Noua ne-a zis dr cand avea colici ca-i putem da cand nu mai poate de durere dar cu masura ca se constipa.
Ile draga spor la amenajat, daca mai ai nevoie de sfaturi iti pot da si io ca e gratuite Nu sunt io doxa da mai stiu cate una alta.
Ziceati ceva de pareristi? Am fost in vizita la cineva care avea mai multi musafiri. Si vreo 2 tanti de varsta lu mama s-au bagat in seama. Cik: l-ai pus pe olita? Io zambesc si zic ca nici nu sta klumea in fundulet inca. Si ea de colo: acum e momentul, il pui cu olita intre perne ca sa se invete. Si apoi cu dintii, io zic ca-l cam mananca gingiile ca e posibil sa apara dintii si ea cik sa-i dau sa roada covrigi. Io mai toanta asa: covrigi din aia de cauciuc i-am luat da nu-i vrea tot timpu. Nuuuuu, nu de cauciuc ca aia n-au nici un gust, din astia uscati ca se mai inmoaie si mai si papa. Of of of, m-am abtinut ca n-am cu cine discuta.
Legumele nici noi nu le adoram. De fapt, nu pot sa spun ca e vreun fruct sau vreo leguma pe care sa o devoreze, poate morcovul sa-i placa mai mult. Borcanelele sa nu le vada, nush cu cine o semana ca io cu tac-su abia asteptam sa se strambe si sa nu mai vrea ca sa terminam noi borcanu
Banu noi am facut Rotarix. La noi a fost mai ieftin decat l-a luat Anka. Io am dat 256 lei pe doza, deci 512 in total dar le-am luat de la medicul de fam care le-a luat direct din depozit.
Am pus si noi ceva poze, mai revin daca imi mai amintesc ceva.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Tecky, legea cu 85% e Legea nr. 257/2008 (este pe mailul comul de yahoo), modificata si completata de Ordonanta de urgenta nr. 226/2008.

Cererea pentru optiunea 85% din venituri se depune pana la 30 iunie 2009 si se calculeaza retroactiv, incepand cu luna ianuarie 2009, nu cu data depunerii cererii (art. 30 indice 2 alin. 3 din norme).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Marina noi am amestecat branza cu para, ca e mai zemoasa si am facut-o cu mixerul vertical. A iesit exact ca un pireu obisnuit. Mirunicii i-a placut, ca para e dulce.

Bujo si mie mi s-a spus sa-i dau sa roada coaja de paine, ca sa n-o mai doara gingiile!!! Spor la proiecte!!

Fetelor, intrebare off-topic: cu ce se asorteaza movul?? Ma refer la pereti vopsiti mov...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare! Azi pot spune ca am fost in concediu ca a fost tati acasa si a stat mai mult el cu Alexandra.Pacat ca n-am putut sa-i dau si una bucata tzitzi, ca atunci chiar ca ma scoteam!
SUN, si eu duc lupte seculare pina reusesc sa pun pampersul, si dupa ce zic eu c-am reusit ma trezesc ca e stramb si-o iau de la capatNu mai povestesc ce patesc si pina-i pun pantalonii, ce sa mai e in continua miscare copilul asta.Mey si da din picioareee ceva de speriat, cred ca face zeci de kilometri intr-o singura zi
ANKALAURA, deci merge bostanu ca nu ingrasa nu?Atunci ma duc sa mai bag o bucata, ca m-am linistit
ALEXA_TEO, si eu tot la judetean am nascut dar cu Campeanu. De Irimia am o parere foarte buna, singurul lucru care nu-mi place la el e ca nu are cabinet particular .
BUJO, m-am stricat de ras! Auzi ce idiotenie, sa pui copilu cu olita intre perneAia cu covrigu' mi-a sugerat-o si mie o cunostinta, da m-am abtinut de la comentarii
DIA, cand intrebi cu ce se asorteaza movul de pe perete la ce te referi, la mobila, la perdele, la lenjerii etc? Si cred ca mai conteaza si de ce nuanta de mov e vorba. Da mai multe detalii, ca sa ne putem dam cu parerea.

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello in miez de noapte....

Acum am reusit sa termin de citit din urma, ca toata ziulica am colindat la mall, la unirii, la cora, la cumnata....

Au hainute frumoase de primavara (si mai au si de iarna) la Next (mall liberty) si reduceri atractive, zic eu...
La unirii la fox am gasit cate ceva, mai sunt multe magazine da' cat sa cumperi si cat timp sa ai sa te uiti la toata marfa....

Ella eu mai congelez piure de legume, de fapt supitza, ca imi iese mai multa si sa nu se stice prefer sa congelez. piureul se separa de lichid dar, una e sa stai sa prepari, alta e sa scoti de cu seara casoleta si sa dai un blend 2 secunde. Incalzesc, in vas cu apa calda si gata.

bujo hai ca unii sunt chiar nebuni, de ce nu-i dai si sorici, ca e tare si face antrenament la muscat?
Sotul i-a dat lui David odata un covrig ca maraia si l-a supt pana s-a inmuiat si nu mai zic ce a facut pe el si in jur...si cand i l-am luat s-a pus pe urlat....

Sun...aolo ce lupte duc si eu cu al meu pana ii pun chilotiiiii, al meu sare, isi ridica burtanu'

Marina poti blendui branzica alaturi de fructe.

Intrebare: in termosul meu de inox s-a format calcar, ce pot folosi sa nu-l stric???

Eu va zic somnic usor! La poze ma uit maine!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

va multumesc pentru sfaturi.

ANKA , eu am facut asa de proba fara sa stiu cantitatea exacta ca nu stiam, doar am auzit ca se poate. la o cana de lapte am pus sucul de la ~un sfert de lamaie si mi-a iesit cam o lingura mare de branzica. destul de ok la gust... Am auzit ca cea facuta cu Ca are gust de creta...dar o sa incerc sa vad si aia cum e...

PS. vreau si eu sa slabesc cu 6 kg....dar daca se poate 8 as lesina de fericire

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

FLO, cu otet! il lasi cateva ore

_

POZE

Mergi la inceput

scuze de suita de mesaje...

ELA, eu nu congelez nimic. ii fac cat mananca la o masa (un morcov, un patrunjel, o bucatica de telina, un pastarnac mic si o bucatica de dovlecel) Restul de legume incepute le pastrez intr-o punga alimentara la frigider (telina, dovlecelul, sfecla...)si le fac in urmatoarele zile

_

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sun, maine vreu sa fac gogsile minune si am o intrebare : praful de copt se pune stins sau nu?

Imi dau si eu cu parerea despre congelare, desi eu pana acum nu am facut nimic de mancare pentru Maya. Eu cred ca e super ok, nu vad ce nu ar fi. Ceea ce nu as face ar fi sa congelez mancarea facuta din legume congelate, dar cred ca asta e piticul meu. Cand Andrei a fost in concediu medical cu piciorul a avut un congelator de mancare ca sa aiba la pranz si totul a fost delicios.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

MCOCA , eu am pus praful de copt nestins, si au iesit f bune, au crescut foarte frumos. Am adaugat si esenta de vanilie.

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput