Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
carmendu spune:
diana- mi-am adus aminte ce spuneai de covoarele tale noi. acum ma gandesc ce m-o fi injurat prietena mea ca i-am facut cadou lu' fi-sa un set de acuarele ca sa-si picteze fata!
da' atunci nu eram mamica si nu ducea mintea!
eu ma uit pe eurosport la ski. anul asta cred ca raman doar cu balitul la ski. sper sa-mi scot parleala la anu'!
otilia- nu stiu ce as fi facut eu. nu ma pricep, neam, sa fac CPR. m-as fi panicat rau.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
criss703 spune:
Ceau fetele 
Elilov multumesc de raspuns cu manutele reci 
Otilia ce sperietura ai tras
bine ca ai avut inspiratie si s-a terminat cu bine .Desi nu a fost o intamplare fericita e bine sa ne zici si noua ca asa invatam unele lucruri .
Alra si noi ne incadram la bebeline suple si lungute
, eu dupa 1 luna am renuntat sa o mai cantaresc ca ma panicam grozav cand vedeam ce putin ia dar asa este zglobie , tine caputul sus destul de bine , vrea sa se ridice/intoarca si se vede in lungime ca a crescut ...doar ceva sunculite inca le mai asteptam .Lapte numai de la san bea cam de 6 ori in 24 h. Sunt curioasa la 2 luni cat iese la cantar cand vom merge la cabinet dr. fam.
Diamisha , Diana am vazut pozele cu bebeii vostri
, in afara faptului ca sunt niste scumpi seamana bine ...cu taticii
, banuiesc ca vi s-a mai spus , tre sa recunosc ca atunci cand mi se spune si mie ca seamana cu tati ...hmmm parca nu-s asa extaziata , doar eu am facut-o ![]()
Babyzapi sa sti ca eu nici cand eram gravida nici acum nu pot spune ca mi s-au inegrit/maronit sfarcurile si nici nu a crescut areola , doar sunt ceva mai mari iar linia neagra de sub buric s-a tras a mai ramas deasupra dar incepe sa se duca
Mirtha insanatosire grabnica
, Eva are nevoie de tine (nu ca nu ai sti si tu asta
)
Lauramiron waaw am vazut-o pe "micuta" ta , chiar e mare , auzi nu da vre-o 200 gr. si la a mea
?? ca in ritmul asta cred ca Paula va arata asa pe la vre-o 5 luni .Ce donisorica cocheta am vazut in poze si cum sta ea frumos cu surioara ei 
Na ca nu mai stiu cui vroiam sa-i mai scriu ..
AA bun venit noilor fete
si
pentru MariaK si burtoiul ei
, ma bucur ca ne-ai gasit si la scutece !
Intrebare : la aproape 2 luni didonelu meu mic
a descoperit ca ii place numai sanul drept care bineinteles ca e aproape dublu fata de stangul , nu stiu cum sa o determin sa mai suga si din stangul i-am schimbat si pozitia dar suge cam 2 minute si gata , am bagat pompa dar nu ies decat vre-o 30 gr. , ati mai patit careva ?? sa aibe preferinte pt. un san ?
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
malinas spune:
Ramo, eu il schimb pe David de cate ori papa, iar in timpul zilei il schimb mai des daca cumva sunt pe langa el cand face kk. Ca de obicei face cu sonor si atunci stiu ca am de lucru.Noaptea David doarme si 7-8 ore legate, si nu-l trezesc sa-l schimb.
Babyzapi,
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
babyzapi spune:
Diana si mie mi s-au micsorat sanii cum ti s-a intamplat tie dupa prima sarcina...si acum sunt mici rauuu
astept sa treaca o luna doua sa-si faca efectul anticonceptionalele minune si sa-mi mai mareasca sanii asa cum a zis dr.
Ramo bebe meu nu a facut niciodata kk noaptea, asa ca noaptea il schimb o singura data.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
diana21 spune:
Carmendu, noi am evitat dezastrul in casa facandu-i cadou un perete din fosta camera a ei. Cand locuiam dincolo, ea stia ca numai acolo are voie si nu am avut nici o pb. Acum, aici nu are voie, nici nu mai are un perete liber, de fapt, asa ca...se picteaza copilul pe picioare
! Eu nu cred ca te-a injurat prietena
, in cel mai rau caz i le-a luat!
Uite opera de arta din vechiul apartament
http://inlinethumb38.webshots.com/43877/2190253350067882232S500x500Q85.jpg
madutza_bra spune:
Buna fetelor,
Imi pare bine sa va regasesc aici. 
Noi suntem acasa de luni (aproape 1 sapt), dar nu am avut timp de nimic. Abia acum ne-am mai acomodat si noi cu bebe, am intrat intr-un program normal, iar aseara a foat prima seara cand am dormit si noi 2-3 ore legate. Bebe are colici, care am citit ca apar de obicei cam la aceeasi ora din zi; la noi apar dupa ora 2 noaptea
.
Am stat 1 sapt in spital cu bebe, a fost o nastere f traumatizanta pentru el si s-a acomodat mai greu la viata din afara uterului. Dupa 4 zile de contractii neregulate am foat pusa pe oxitocina in jur de 4-5 ore; am avuut contractii regulate la 2 min. care durau 45 de sec dar nu m-am dilatat deloc. m-au lasat sa dorm vre-o 2 ore apoi m-au bagat in operatie. Nu aveam cum sa nasc normal, bebe avea dubla circulara iar cordonul era scurt. A fost suspectat de si de o infectie, a facut injectii cu antibiotic vre-o 5 zile....in fine....
Acum au trecut toate si se simte bine acasa cu mami si tati. Alt ajutor nu am, soacra mea nu e in tara, iar mama e racita si oricum nu ar veni sa stea la mine....
Voi ce faceti ? Am de recuperat multe capitole 
Mada mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Ramo2007 spune:
Bubulina mea nu face niciodata kk pe ea, in pampers, doar cand o desfac.V-am intrebat pt. ca ea face pipi mult si nu stiu daca s-o trezesc noaptea sa o schimb.Mai avem o problema...nu sta sa-i pun pampersul si nu-l inchid bine si daca o pun sa doarma pe o parte se uda si pe hainute
s-a udat o data si cand dormea pe spate.
E o pisacioasa mica...bea cam 200 ml de ceai in 24 de ore
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
madutza_bra spune:
Datele pentru cozonacelul meu de decembrie: 3200gr, 50 cm, apgar 9, nastere prin cezariana la 41 sapt
Mada mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
ginye55 spune:
Anca Lauramiron 

Mirtha bine ai revenit in forta!
Amalia sa-ti traiasca micul crestin!
La multi ani bb Remus de Anes!
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Mirtha spune:
Multumesc Mav ! Sanatate si numai bine si Ionilor di familia voastra!
Chiar daca Antonio nu regurgiteaza in mod obisnuit eu zic sa nu intrii in panica. Uneori pur si simplu au momente cind mai scot surplusul...in jeturi. Poate a micat cu pofta , cu aer sau a fost ceva mai agitat dupa masa.
Nu pot decit sa banuiesc cit de obositor poate fi cu doi piciulici. Multa forta !
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Mirtha, acus am observat ca Eva e si Ioana, sa va traiasca! Ieri nici n-am apucat sa intru... asa ca... La multi ani tuturor Ionilor (Eli ) si Ioanelor noastre!... ah, sunt frantaaa.... ca pe langa ziua proasta a lui Anto, l-am avut si pe Seb azi acasa... ca n-a avut cine sa-l duca la gradi.... Edit: se vede ca-s obosita, ma balbai si in scris... Mirtha, Anto nu regurgiteaza de obicei. Asa ca intamplarea de azi e cel putin... ciudata... Ma rog, nu ma panichez eu dintr-atat.... Of, dar in privinta celor 2 pui... uneori simt ca as vrea sa ma dedublez, sa fiu 'mamica unica' pt fiecare copil in parte... ![]() Ma descurc binisor... dar oricum...e 'grele'... ce sa zic... Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Antonio(27 oct 2008)