Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

La multe luni bebe Remus de Anes!!! Sa fii sanatos si tu si mamica ta si fericiti o viata!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Mersi pentru lista. Eu tot incerc sa fac modificari dar nu apar, nu stiu ce probleme sunt.

otilia, daca esti prin preajma, te rog sa-mi pui si mie in listuta scorul apgar 9. saru'mana.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

neata! iara am dormit bine - am reusit sa o culc la 1 si apoi a dormit pana la 7.30 si de la 8.30 doarme si acuma. trebuie sa ma duc sa o scol sa ii dau sa manance.

am fost ieri la cantar: 350g in ultimele 2 saptamani, de la ultima cantarire a aceleiasi asistente. are 3500g acuma. e pe cea mai mica curba din carnet insa sta pe ea. initial in capul meu era ca a luat 350g intr-o luna ca pierdusem socoteala cu sarbatorile si ma panicasem dar in 2 saptamani e ok. nu e grasa, e lunga si teapana. da sa se rostogoleasca, ridica capul daca sta pe burta, si cand o tii sa ragaie in picioare face precum cateii aia de se puneau pe vremuri in dacii.

oricum, just in case, cica sa o scol la 3 ore ziua (ceea ce si faceam) si noaptea program de voie. mai vine asistenta la mine saptamana viitoare ca a vazut ca m-am speriat cu greutatea - si nu intelegeam de ce insista ea ca e ok! abia dupa ce am iesit din cabinet mi-a picat fisa ca erau numai 2 saptamani.

sanul drept nu e ok. cum prinde o pozitie rea la alaptat se strica la loc. e o inflamatie si nu stiu cum naiba sa scap de ea. varza ajuta insa nu e asa puternica. am sa sun luni la ginecoloaga o avea si aia o alta idee. - prb e ca in maternitate mi-a dat crema cu cortizon, care normal ca e super pt mine insa am senzatia ca nu o spal 100% si ca e aia mica agitata dupa ce ma dau cu crema asta.

otilia, si pe mine m-ai speriat cu aia mica! incepusesi tu sa zici cand m-a trimis al meu la nani insa nu mi-am imaginat ca a fost asa rau. bine ca ai trecut peste usor si ca iti tii cumpatul (mare lucru!) numa ca as sta cu ochii/urechile pe ea. nu degeaba zic astia ca pana la 6 luni e bine sa dormi cu el in camera.

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

andy, puseul de crestere de 3 saptamani a lui nicole a tinut cam o saptamana si a inceput pe la 2 sapt si ceva. seara manca si 4-5 ore in continuu. grija mare cu sfarcul sensibil! asa l-am zapacit din nou pe al meu.

unii bebelusi au reflux, mai ales baieteii - poate dura si pana spre 1 an.

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna fetelor. Sunt de la odiseea vecina, de la bobocei.
Mai am 3 pachete de pampers nr 2 , cei cu elastic la burtica si la pulpita. Poate e cineva interesat , la noi sunt bebicii mai mari si nu am cui sa ii dau. Astept Pm daca cineva ii doreste.
Ma scuzati ca am dat asa buzna
O zi buna

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Am pus si eu cateva poze in contul cozonaceilor.

...........

Babyzapi, mie mi-a disparut dunga neagra data trecuta, insa dupa aproape un an nu se mai vedea deloc. Culorile insa se schimba definitv. Uneori si dimensiunile sanilor se modifica de tot. Data trecuta mi s-au micsorat sanii imediat dupa nastere, desi alaptam. Acum, din contra, am sutiene cu doua numere mai mari.

Otilia, ce sperietura ai tras, bine ca ai fost pe faza. Uite de-aia dorm si eu cu bebe langa mine, regurgiteaza mult si nu am curajul sa-l mut in camera lui nici macar ziua. Rar doarme in patul lui.

Mersi pt. sfaturile cu medicamentele care mi-au fost prescrise, am sa renunt la tratament daca nu se gasesc alte antibiotice compatibile cu alaptatul. Asta e...n-oi muri cateva luni cu infectia, nu?

............

Ieri a fost super, patru ore prin magazine, mi-am si luat cate ceva si ma simt mai bine . Lui bb si Nasturicai le-am luat super hainute, de fapt, lor le-am luat cele mai multe chestii, ca de obicei.
Azi iesim la o bere ! Bine, eu la o limonada, da' tot e ceva !

Mergi la inceput

Diamisha, Sonia e leita taticul ei, pe bune daca vad ceva de la tine ! La inceput mi s-a parut ca are nasucul tau, dar...Si sa nu te mai aud ca nu e frumos copilul, e superba ! Are niste trasaturi asa de frumos conturate de zici ca e pictata! E o frumoasaaaa! Iti arat eu copil uratel , s-o vezi pe Naturica la o luna, pui de maimuta, era plinaaaa de par peste tot! Si galbena ca lamaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, la cate ore schimbati bebeii?
Eu o schimb de fiecare data cand papa, dar azi noape a dormit sii 5 ore legate si era pampersul plin de pipi.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

La multi ani bb Remus de Anes!!!
Uaaaau, au trecut trei luni deja???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Carmendu, Leeloo, Bertha mersi de raspunsuri...deci mai pot spera un timp ca poate vor deveni roz ca inainte. In timpul sarcinii erau maro inchis, acum sunt mai deschise la culoare, dar nu roz ...HMMMM si cu mine acum, ce pb existentiale am

Anes La multe lunite lui bebe Remus

Malinas scuze dar eu nu ma pricep, sper sa te poata ajuta vreuna din fete.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput