Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
babyzapi spune:
Alexutza multa sanatate copilasilor si insanatosire grabnica! Ce greu tre sa-ti fie cu amandoi bolnaviori...dar deja sunteti pe treminate cu antibioticele si acum trec si astea 2 zile. Auzi, da' femeia aia ce vrea sa faca? Sa stea doar la trancaneala si spalat vase atat? ce-o insemna pt ea menaj usor? Chiar sunt cuioasa, sa ne zici luni cum a fost 
Diamisha multumim ca dai o mana de ajutor cu listuta de pe prima pagina
.
Lauramiron deci esti doar cu bebelina in weekend, a? sa aveti o zi frumoasa si distractie placuta Rebeccai la bunici 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
Babyzapi, eu am ramas cu mameloane roz dupa prima sarcina. Am tenul f alb si abia daca s-au inchis putin la culoare. Dunga de-aia neagra n-am avut nici la Darius, nici la Ioana. Poate ai sanse sa se decoloreze treptat.
Diamisha, am vazut-o si eu pe Sonia si e frumusica foc si f expresiva.
Are niste ochisori f vioi si are paaaaaaaar! Odraslele mele au fost ambele chelioase, Darius avea parul cat Sonia dupa un an.
Otilia, vai ce sperietura ai tras! Bine ca ai avut asemenea prezenta de spirit si sange rece!
Alexutza, sanatate micutilor!
Of, dragii de ei!
Mirtha, bine ai revenit!
Mav, of, imi pare rau ca iar te supara nemernicii aia. Ce te-ai mai chinuit si tu!
Fetelor, cred ca bbii nostri s-au vorbit, si Ioana e agitata si plangacioasa de cateva zile, tocmai cand credeam ca am scapat de greu.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
leeloo5979 spune:
andreyutza aceeasi problema o am si eu cu Damian la ochiul drept, initial aveam la ambii ochi. Si am intrebat pediatra si mi-a zis ca de vina sunt canalele lacrimale care sunt infundate. Solutia este sa apesi sub coltul intern al ochiului, acolo unde se gaseste acest canal, ca sa stimulezi lacrimile si sa nu mai fie infundat. Si eu dadeam cu Tobrex, observam ca se ameliora un pic, iar a doua zi iar secretia aia urata. Acum presez acolo, destul de ferm, ca nu are influenta daca il "mangai" numa''...si apoi sterg cu ser fiziologic ca sa curat. Acum sa vedem, cred ca saptamana viitoare ma duc totusi la Medicover la Pediatrie sa vedem exact ce si cum. Multi pupici si sanatate puiului mic!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
leeloo5979 spune:
babyzapisi eu aveam ideea cu "mameloanele" ca se inchisesera maro inchis la sarcina si eu le aveam un roz foarte deschis. Mie mi s-au deschis la culoare, dar nu cum erau initial, este un roz cafeniu, iar sfarcurile cum sunt foarte solicitate sunt aproape albe la culoare ![]()
Leeloo
malinas spune:
Am si eu o intrebare la voi, poate ma luminati si pe mine ca sa-i dau si eu peste nas sefului meu.
Conform contractului colectiv de munca la nivel national angajatei aflate in concediu prenatal i se va compensa diferenta dintre salariul individual de baza si indemnizatia legala. Adica 15% din salariul de baza. Ei bine...am facut si io o astfel de cerere cand l-am nascut pe David, iar aseara m-a sunat sa-mi zica ca nu are cum sa-mi dea acesti bani. Zice el ca, desi din punct de vedere al legislatiei muncii poate sa imi dea acesti bani, din punct de vedere fiscal nu are cum sa scoata acesti bani pe statul de plata.
Prin urmare va rog sa-mi ziceti si mie daca voi ati luat aceste 15 procente si daca le-ati luat sa-mi ziceti, daca stiti, cum anume au fost trecute pe statul de plata, ca sa pot si eu sa-i zic sefului meu.
Nu e vorba de o suma mare, dar este vorba de zgarcenia lui.Cand am intrat in prenatal m-a intrebat cat il costa faptul ca eu stau acasa. I-am explicat ca nu-l costa nimic, el imi plateste initial indemnizatia dar apoi o recupereaza de la stat. Pai...ce sa va zic, a facut crize de nervi...ca statul incurajeaza statul degeaba, ca de ce sa alerge el sa-si recupereze banii, etc. Dar cand nevasta lui care a stat acasa 2 ani si in concediu de sarcina cu risc de la 4 luni a fost ok. Asa ca tare mult as vrea sa ma ajutati daca stiti.
Va pup si va doresc o zi buna.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
leeloo5979 spune:
Mav...pentru afurisitii de domni H, incearca Proctolog, are si aplicator. Cred ca am mai spus, sotul a avut probleme cu H dupa operatie (postoperatori) am luat crema si am plicat si extern si intern. Acum nu mai are nici o problema, sper sa se remedieze si la tine cat mai curand
.
Leeloo
leeloo5979 spune:
Bag mesaj dupa mesaj sa recuperez 
Otilia ce spaima...cred ca ma pierdeam cu firea, e grozav ca ai reusit sa faci exact ce trebuie in timp util si sa nu te maxipanichezi! 

pe tine si minunea ta!
Leeloo
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Fetelor, am si eu un pitic pe creier care nu-mi da pace...pana sa fiu gravi avem mamelonul roz, iar din perioada gravideniei pana in prezent este maro.... ...oare o sa mai fie roz vreodata? |
la mine a inceput sa se faca roz de vreo 2 sapt.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
diamisha spune:
Avem primul baietel de 3 luni!!!!
La multi ani, bebe Remus! Sa-ti traiasca, Anes, sa fie sanatos!!!!
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Otiliav spune:
Mersi de gandurile bune: Mav, Corina, Andy, Laura, Alexutza, Diamisha, Izabela, Bertha, Leeloo. Nu am vrut sa scriu sa va sperii dar se poate intampla si asa.
Mav, si eu zic ca-i bine sa verse in jet decat sa se chinuie cu el sau sa stea laptele branzit pe esofag si sa-l irite.
Andy, copii vomita, e ceva normal, stomacul da afara ce nu-i place sau excesul.
Naty, am trimis parola, o sa gasesti mai multe documente interesante pe acolo.
Laura, pai asta-i problema ca si ea papa repede ca haplea, in 5 minute goleste un san plin, de abia mai respira printre inghitituri.
Diamisha, eu cred ca trebuie sa astepti sa creasca stomacelul ei ca sa maresti cantitatea de lapte. Ce bine ca tipa imediat ce nu-i convine ceva. Elisa se frichine in patut in somn cand are aer si mai strange picioarele, dar nu plange decat de foame sau cand face kk dar nu mereu.
Mersi pentru lista. Eu tot incerc sa fac modificari dar nu apar, nu stiu ce probleme sunt.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

...oare o sa mai fie roz vreodata?