Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirtha spune:
Otilia bine ca ai stiu manevrele si ai putut inteveni la timp. Spre rusinea mea nu le stiu. Si uite cit de folositoare pot fi in asemenea situatii.
Cred ca pina sa ajungi la spital se putea inrautatii situatia.
Da , saracutza cred ca e ceva iritat pe esofag de la vomatul provocat pe linga faptul ca laptele i-a stationat o perioada in gat.
Sanatate si mult noroc !
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Si eu sunt zombie. Ieri dimineata la 4 a supt adormita si nu a scos aerul ca era prea obosita, asa ca am pus-o langa mine in pat. Si la 7 m-am trezit ca o simteam cum se inneca. Horcaia, nu reusea sa scoata nimic, nu deschidea ochii. Cred ca 5 minute am incercat cu frecat si batut pe spate, tinut cu burta de-a lungul maiinii (cum scrie in materialul trimis de Diamisha), am mers cu ea la mama, i-am arat-o ca-i palida. Am dus-o sa o spal la fund ca era murdara si nici o reactie, ea care tipa cand dadeam drumul la apa. In final am zis hai sa incer si CPR inainte sa sun la spital, desi nu-i recomandat la copii asa mici. Am facut vreo 15 compresii si am intors-o pe burta si atunci a vomitat laptele din gat. Cat pe ce sa ma panichez rau de tot. Nici nu stiu daca am facut bine ca am trecut la compresii dar stiu ca e voie in caz de blocaj respirator. Noroc ca am facut anul trecut curs de CPR la servici si saptamana trecuta a gasit sotul cutia primita atunci si a pus DVD-ul si a incercat si el pe papusa primita la curs, deci reimprospatat memoria de curand. Si multe multumiri Diamishei pentru materialul de pe mailul comun, cel scris de d-na Culcer. A adormit la loc dupa aceea ca era epuizata de atata scremut iar eu o tot pazesc de atunci. A ramas insa cu o frica de ragait si dupa ce rageie plange putin, probabil este iritata pe gat daca a stat cu voma atat in gat. Iar ziua am avut de alergat dupa actele ei ieri, am tradus certificatul de nastere si am mers cu el la prefectura. Acum pregatesc dosarul pentru ambasada. Nu spun cat m-am chinuit sa-i fac o poza tip pasaport, ochi deschisi, cap drept, fond pastelat in spate .Va urez o noapte calma, fug si eu la nani, de fapt la supraveghere ca iar nu a scos aerul .Brie, te rog eu mai scrie-ne perlutele Brianei. Cat eram eu de varza m-a facut sa rad de dimineata, e o scumpa. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Da, Andy regurgita aproape dupa fiecare masa. De vreo 2 ori a regurgitat in jeturi pina si pe nasuc. Acum insa regurgiteaza foarte rar comparativ cu prima sau a 2 luna. De fapt aproape ca nu mai regurgiteaza doar mai scote niste laptic pe la coltul gurii.
Eu zic sa nu te complici deocamdata cu un consult medical amplu pt. ca sigur ti se vor da nu stiu ce tratamente sofisticate. Pediatra mea de fiecare data cind ii spunea ma linistea aducindu-mi aminte de "pre plinul" pe care unii sugari il depasesc atunci cind maninca , de faptul ca unii bebelusi sunt mai activi dupa ce maninca altii mai lnistiti sau de faptul ca paratul digestiv pur si simplu nu este suficient de matur sa-si faca treaba de fiecare data pina la capatetc. Pina la urma am constatat ca a avut dreptate. Acum suntem ok si cred ca lucrurile vor merge spre mai bine.
| citat din mesajul lui Andy08 Mirtha: Deci si Eva regurgita mult? Eu am zis ca ma duc la dr. cu el, daca o tine tot asa....Marti mergem sa vedem daca a mai luat in greutate. Daca e ok, atunci cica nu trebuie sa-mi fac griji (zic asistentele). Daca nu....la dr. cu el! Eva ta are aproape 3 luni....ce mare e.... Andy, mami de Andrei |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
lorellay spune:
Salutare....
Si noi ne-am inecat o data dimineatza pe la 4 de ne-am speriat rau...dar nu s-a mai repetat...
De dormit in general doarme bine..de pe la 20 seara.Se mai trezeste la 1 si dimineatza la 7.Da cand e vb de colici...mai greu.Abea reusesc sa o culc pe la 2-3 noaptea...
Da nu ma plang..suntem odihniti toti.FFFF rar tati mai pleaca in alta camera peste noapte, cand e foarte obosit.
COdrin e racit bineinteles si nu are voie in camera Dianei.
Spuneti-mi ce va face dr de familie cand mergeti lunar ca la o luna pe Diana doar a cantarit-o.As vrea lungime, circumferinte..sa se uite la buric, culoarea pielii...
Sorana 
37+
si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">
sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!
Mirtha spune:
Sanatate muta Grasanei ! Sa-i treaca repede , repede.
Eu zic sa mai insisti poate totusi gasesti o femeie serioasa care stie ce inseamna menaj. Si cam care era menajul "usor" si care era costul menajului usor ?![]()
| citat din mesajul lui alexutza_26 Chiar in noaptea de revelion grasanu a racit groaznic, si programul nostru a fost din ora in ora aspirator in nasul lui ...am tot sperat sa nu ia si printesa...dar de ieri din pacate suntem pe antibiotic din cauza tusei care nu ne da pace...luam Zinnat 2,5 ml la 12 ore, zyrtec si Ambroxol....mi-e asa mila de ea saracuta cand tuseste din toata fiinta ei![]() ![]() ![]() Ce ma multumeste este ca totusi reuseste sa suga bine...ea noaptea are o singura trezire pe la 3-4 de vreo 2 sapt....asa ca sper sa treaca si tusea asta... Am cautat o femeie sa vina sa ma ajute macar fizic cu prezenta si treburile marunte prin casa....de 2 zile a venit cineva, daaar - ea nu calca, nu spala pe jos , nu freaca aragazul - dar in schimb cica face menaj usor - oare in ce o consta menajul asta usor????? Astept ziua de luni sa vedem ce menaj stie sau nu sa faca...ca mai degraba ma descurc de una singura decat cu o femeie vorbitoare non-stop in creierii mei Cam atata despre noi - voi incerca sa ma adun mai mult si sa fiu mai activa....desi e ff greu de una singura cu 2 rasfatati ![]() Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si Diana GabrielaPRINTZUL PRINTZESA Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Alina
mama de
lorellay spune:
Celor care alaptati v-a venit cumva menstruatia?
Mi-e mi-au aparut de vreo doua zile cativa stropi pe chilot..ce-o fi?
Sorana 
37+
si
Codrin 3 ani
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">
Mirtha spune:
Nu stiu daca realmente vorba din popor are corespondent in realitate , daca este sau nu confirmat stiintific , dar Pitica pot sa iti spun ca are 6.346 g . Adica avea miercuri seara (dimineata nu prea am timp sa o pun pe cantar pt. ca de regula sotul il pune sus, sus pe biblioteca unde Pitecantrocii ca mine nu ajung.)Pt. varsta Evei de nici 3 luni implinite eu zic ca e ok , cu tot cu regurgitari si varsaturi a asismilat bine.
| citat din mesajul lui lauramiron Andy, daca ia in greutate normal, nu are importanta ca regurgiteaza. Se zice in popor ca regurgiteaza mai mult cei care cresc bine ![]() _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Alina
mama de
lorellay spune:
Mirtha nu ti-e aiurea cu cantar acasa?Adica sa verifici mereu cat a luat in greutate si sa-ti faci griji?
Alaptezi sau lapte pref..ca a luat super in greutate....Diana ar trebui sa aiba vreo 4400 azi..marti merg la dr...si ma tot rog sa aiba atat...daca aveam cantar acasa cred ca ocantaream dupa fiecare masa...si o luam razna....
Sorana 
de Diana si
Codrin 3 ani
Ank83 spune:
Cecilia mea face maine o luna si am cantarito azi... Are 4.600 kg
... mi se parea mie ca ma cam dor mainileee
..A luat 1.250
daca se pune de la cat a scazut dupa nastere
... sau 1.100kg de la greutatea de la nastere si papa doar tzitzi
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
si Cecilia regurgiteaza destul de mult... defapt cam asa se incheie fiecare masa... ca nu se opreste din mancat pana nu da peste si nu mai e loc in burtica 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Bebeii vostri dormeau cate 5-6 ore neintrerupte la o luna???
... Cecilia mea mai imi face cadouri dinastea noaptea... nu des ... dar se mai intampla ... Daca mananca multttt multtt inainte sa se culce doarme destul de mult dupa.Aseara a dormit de la ora 23 la ora 4.30 fara sa ma deranjeze ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

.
Andrei
...am tot sperat sa nu ia si printesa...dar de ieri din pacate suntem pe antibiotic din cauza tusei care nu ne da pace...luam Zinnat 2,5 ml la 12 ore, zyrtec si Ambroxol....mi-e asa mila de ea saracuta cand tuseste din toata fiinta ei
GABRIEL (30.09.2006) si