Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Si Diana doarme asa....da nu a luat asa bine in greutate.A avut 3060g la nastere..si am iesit din spital cu 3080g.La 2 saptamani luase 170 g in greutate si la o luna avea 3680g.Am fost multumita.Acum sa vad cat o avea.
Pai draga Anka..bebelusa ta e super....CAt a avut la nastere?
Si Diana tot doar tzitzi papa.
Acum doarme de la 11.30...si asa bine..pe burta...mi-e greu sa o trezesc....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Si Diana doarme asa....da nu a luat asa bine in greutate.A avut 3060g la nastere..si am iesit din spital cu 3080g.La 2 saptamani luase 170 g in greutate si la o luna avea 3680g.Am fost multumita.Acum sa vad cat o avea.
Pai draga Anka..bebelusa ta e super....CAt a avut la nastere?
Si Diana tot doar tzitzi papa.
Acum doarme de la 11.30...si asa bine..pe burta...mi-e greu sa o trezesc....

3500 a avut la nastere si am iesit din spital cu 3.360

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

eu nu o trezesc ... cand a dormit prima data asa mult ...adica 6 ore.. am trezito ca m-am speriat... eu umblam cu tzitzi pe la gura ei si ea intorcea capul ca ar mai fi dormit ... si eu imi faceam filme ca se deshidrateaza si te miri mai cate ... bine avea 2 sapt atunci ...

Poze pitici

Mergi la inceput

ohhh ca la inceputul sapt am crezut ca pierd laptele... Tragea haplea ca disperata din tzitzi.. mai sa le rupa ca nu venea mai mult ..Am servito odata si cu bibe ...am pus laptic la congelatorrr ... Dar sa reglat cantitatea ... Am luat galafor si am tinuto si cate o ora jumate la san si si-a revenit lapticul... acum iar sunt pline bidoanele si da pe afara

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Eu am avut mica menstruatie la o luna dupa nastere (am nascut pe 13 octombrie si mica menstruatie a venit pe 13 noiembrie) si de atunci nimic, dar am impresia ca la sfarsitul lunii decembrie am fost la ovulatie pentru ca am gasit faimosul albus de ou pe tampon. Inca alaptez, si am de gand sa il alaptez pana ii dau dintii.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Leeloo nu am auzit de asa ceva "mica menstruatie"..La mine sunt azi 2 luni de la nastere.Deci sa ma astept sa imi vina de acum?Sau sunt la ovulatie?Cum stiu cand sunt la ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Mica menstruatie apare la un procent relativ micut de femei care au nascut, eu am avut mica menstruatie si cand m-am nascut de i-am bagat pe ai mei in sperieti.

In timpul alaptarii, nu exista menstruatie la majoritatea femeilor. Uneori, intre a 20-a si a 25-a zi de lauzie exista o sangerare, putin abundenta, care dureaza 1-2 zile. Aceasta poarta numele de mica menstruatie. Daca se intampla sa aiba menstruatie, atunci femeia care alapteaza o va avea neregulat si in cantitate mica. Uneori se poate produce ovulatie fara menstruatie, si ca atare, o femeie care alapteaza poate sa ramana gravida. Atunci, pe langa semnele obisnuite ale sarcinii, prezentate in capitolul sarcina, apare si scaderea puterii de alaptare a femeii.

Cam asta e...mica menstruatie. Eu de recunoscut ovulatia mi-am recunoscut-o dupa "faimosul"albus de ou, o secretie de consistenta, culoarea si asemanarea cu albusul de ou (eu asa am si ramas gravida cu Damian, am recunoscut ovulatia si am prestat la greu in seara respectiva). Deci nu trebuie sa ai menstruatie ca sa fii la ovulatie, multe femei folosesc ca si metoda de recunoastere a ovulatiei temeperatura luata jos (la pasa) in fiecare dimineata. Mie asta mi se parea obositoare...asa ca nu am incercat.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Cum pun si eu poze la "Cozonacei"?
Cine imi da si mie nickul si parola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Si eu cred ca laptele supt peste prea plin poate fi o cauza alaturi lipsa e maturitate a sistemului digestiv.

Am vazut pozutele cu Sonia , Scufitza Rosie - o artista dom"le !

Zilele astea o sa mi se comunice normele de aplicare vechi in care sunt incorpoate cele noi. Sper sa ma lamuresc cum este cu calculul si categoriile de venituri care intra in determinarea indemnizatiei. Imi este cam greu sa urmaresc cele 2 acte in paralel asa ca le astept "integrate".

Pe mine cel mai mult ma enerveaza nesimtii si inconstientii de la Agentia pentru prestatii sociale : "Sa nu veniti cu dosarul mai inainte de data de 22 februarie ca nu vi-l primim !"
Sunt iresponsabili , nu au nici un fel de cunostinte elementare despre calitatea lor de institutie publica : institutile publice nu au voie sa nu primeasca . Singura lor voie este sa primeasca , sa dea nr. de inregistrare si sa se pronunte in sensul admiterii , respingerii cererii sau daca nu e de competenta lor sa o inainteze compartimentului competent in solutionare. Ei bine , nu. Tanti nevrotica de la gheseheu una si buna : nu primim ! Parca ar pe mosia lu" tac"su si lu" ma-sa sa nu primeasca.
Evident ca voi trimite dosarul si prin posta , si le mai fac si o petitie cu privire la "neprimit" !
Nu ma intereseaza care sunt cauzele pt. ca se refuza , pt. care sunt aglomerati , sunt stresati sau obositi - sa puna mina sa si le rezolve - ca la mine la serviciu asa se pune problema.Am termene clare de solutionat lucrarile si daca le depaseam putin ii pasa cuiva ca eram gravida , obosita sau navetista .Lucrarile erau lucrari si dca intirziam sa vezi trasa de urechi eram.
Sa vezi ce le ard vreo doua la sf. lui ianuarie daca nu vor sa primeasca dosarul.

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Neatza, ladies!

http://good-times.webshots.com/album/569546856rKgRRL

Anca, Olivia, Dandusa, Babyzapi, multumesc pentru vorbele frumoase la adresa Soniei, sunteti dragute...eu nu o consider frumoasa, mai ales ca am vazut la odiseea noastra ce inseamna o bebelusha frumoasa, insa este dulce, intr-adevar, si delicata, cum bine a observat Dandusa. Este foarte expresiva, vesela si vie, daca pot sa spun asa. Asta ma bucura mult, ca a luat ce e mai bun de la noi, mai ales de la tatal ei, care este un vesel si un optimist prin excelenta.

O zi frumoasa va doresc,

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Asa spun cei din Clinica Mayo dar observ ca sunt mamici la care chiar a disparut. Deci putem spera...

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
si Mirtha, dunga verticala de pe burta in cel mai fericit caz se atenueaza? nici asta nu ma 'coafeaza'

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput