Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Elilovsi eu trebuie sa imi fac dosarul pt cic...adeverinta tip tb sa o iau de la scoala? Tot de la scoala tb sa iau si adeverinta cu salariul de pe ultimul an. Ce salariu tb net sau brut?
Ce inseamna ultimul an, pana in momentul actual, inclusiv concediul medical pre/postnatal?
As vrea sa ma lamuriti si pe mine pentru ca secretara mea e cam... in plop si cu birocratia asta....

citeste aici: http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/mamele-pot-depune-actele-pentru-indemnizatiile-de-cresterea-copilului-30790.html

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Deci daca am nascut in dec, se iau dec 07 - nov 08. Oare se ia si-al 13-lea?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Fetelor tocmai m-am muls ca-mi pocnea un san si la celalalt acum suge. L-am pus la fridge, oare maine daca tb sa golesc iar putin, pot pune peste?

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
si ai vostrii ganguresc nu-i asa ca al meu are un debit verbal ..de numai oboseste vb cate in luna si stele ...si incepe sa strige daca nu il bag in seama..ama...ama....sau daca trec prin fata lui cand e ati cu el in brate la fel...oo...oo..ua iti vine sa il mananci nu alta

a mea nu gangureste insa scoate niste sunete care te duc cu gandul la un magar batran caruia ii e foarte sete - se pune?

Ce bine rade omu cu voi, a noastra face ca un calut, ii spunem `calutza` si `nechezol`.

Pai daca ne intalnim prin parc in Bucuresti vor crede oamenii ca au venit la zoo
A mea scartaie si chitaie, ii spunem soricel .

ma bag si eu la o intalnire in parc via zoo. al meu face ca un carlan!

pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
si ai vostrii ganguresc nu-i asa ca al meu are un debit verbal ..de numai oboseste vb cate in luna si stele ...si incepe sa strige daca nu il bag in seama..ama...ama....sau daca trec prin fata lui cand e ati cu el in brate la fel...oo...oo..ua iti vine sa il mananci nu alta

a mea nu gangureste insa scoate niste sunete care te duc cu gandul la un magar batran caruia ii e foarte sete - se pune?

Ce bine rade omu cu voi, a noastra face ca un calut, ii spunem `calutza` si `nechezol`.

Pai daca ne intalnim prin parc in Bucuresti vor crede oamenii ca au venit la zoo
A mea scartaie si chitaie, ii spunem soricel .

ma bag si eu la o intalnire in parc via zoo. al meu face ca un carlan!

pozele noastre

Da carlanu cum face?

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

david inainte sa adoarma singur in patut (cand vrea..ca altfel la mine sau la tati pe burta) sau cand se joacas cu elefanteii de kla carusel...face ca o pisica in calduri...va jur....scoate niste sunete de ne tavalim...

abia astept sa ne intalnim

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

andutza nu stiu ce sa zic despre cheaguri1 Eu nu am avut nici o sangerare dupa ce s-au terminat lohiile (dupa max. o luna).

mar_ysa bine ai revenit! Cu kk la 3 zile si noi avem probleme. Dar nu este constipat pt. ca face moale. Cred ca asimileaza foarte bine laptele meu si raman putine reziduri.

mababei poate nu ar fi de ignorat sa iti faci analiza glicemiei provocate. Se poate sa iasa in limite normale si sa fie totul ok. dar daca nu, exista riscuri pt. copil. In unele cazuri un fat cu dimensiuni mai mari decat varsta gestationala poate fi rezultatul unui diabet gestational. Eu am fost suspectata si am facut aceasta analiza, dar a iesit bine. BB a avut 3,200 kg la 37 de sapt. Bafta!

Diana, sunt de acord cu Otilia ca nu plimbatul este cauza rosului in gatut. Si noi l-am scos afara la minus 6, minus 10 grade C. N-a patit nik. Mucisori nu are in exces. Foarte rar il aspir cu batista bebelusului. In resct ii pun Nazomer si il curat cu betisoare ORL cu opritor. Domnisoara Nasturel este o artista, nu stie ea de covoare noi!

brie, ma bucur tare mult ca fratele tau se recupereaza! Doamne ajuta! Noi la 2 luni am facut ecografie de sold (deh, neuronul paranoic) si a iesit ca totul este ok. Am fost ca sa ma conving ca totul este bine pt. ca avem iste prieteni care au o fetita operata de displazie de sold. Pliurile le vad egale. Maine ma uit si la "crucea" de la fundulet.

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,
Eu abia acum am reusit sa intru pe forum, asa ca urez acum La multi ani, Ioni si Ioane Sa fiti sanatosi cu totii, sa creasca copiii mari si frumosi!
Mirtha, sanatate multa!
Malinas, vineri ma duc si eu la dr. T N-am nici un chef, asteptarea ma omoara. Tu ai fost si cu bebe dupa tine? Ai putut intra in fata?
Diana21 nu te-am mai vazut demult...

Ana Maria a inceput sa-mi zambeasca, mai are perioade cand sta treaza, si se uita in jur, o aude pe sora-sa...
Chiar mi s-a parut intr-o zi ca ar fi zis si un "oaa"
Caraghioasa cum imi zambeste cu gurita aia fara dinti
Mai avem putin si facem 2 luni, ce trece timpul, parca ieri veneam cu ea acasa...si parca alaltaieri veneam cu Andreea acasa...
Luni mergem la vaccin cu cea mica, si cu cea mare la un control - 1 an jumatate - asa ca mergem cu toata trupa de copii.

Cand sunt cu Ana Maria, Andreea o pupa, ii mai da jucarii (cica - ca inca nu se joaca cu ele), cand mai tipa ii da de vreo 2-3 ori dintro sunatoare si i-o arunca la picioare in carut, vine ii aduce alta, pe prima o ia si tot asa...
Doar cu mangaiatul avem o problema, nu prea face deosebirea intre mangaiat si dat palmute...
Mai greu e cand Andreea e mai obosita, caci devine mai maraita si e mai dificil...

Pupici si multa sanatate tuturor!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Nu v-am spus despre noi...avem 6,250 kg si suntem luuung! Incerc maine sa il masor, dar, a crescut in 3 luni vreo 13 cm. Un lungan..parca nu arata a copil de 3 luni. Hainele nu ii mai vin de la o luna la alta . Isi tine capul si se sprijina pe maini...parca face flotari! Deja a inceput sa vocalizeze.. ca..ou...uu..nng..etc si urmareste cu foarte mare atentie in jur. La fel ca si ai vostri, se distreaza grozav la ratele de la caruselul pus la patut si asculta muzica de la carusel. Rade cu chiote si isi da capul pe spate. Imi recunoaste vocea imediat si daca se afla in bratele cuiva, se intoarce spre mine . Ce mai.... ma topesc!
Inca nu imi vine sa cred ce "am produs".

Mergi la inceput

Mirtha, habar n-aveam ca esti asa de bolnava si deprimata! Vaaai draga de tine...pot doar sa imi imaginez cum este! Eu am fost la patinoar de cateva ori (macar atat daca la ski nu pot ) si am avut un inceput de raceala (gat rosu, dureros, durere de cap si de corp si temperatura 37,7). Ma simteam ca batuta cu ciomagul! Am luat oscilococcinum si un singur Paracetamo;l si am dat cu propolis in gat si am fost ok apoi. dar tuuu...of. Nu ai ajutor, nu dormi noaptea deloc...de ce te-a rapus oboseala? Pup si sa treaca repede perioada asta!

Otilia, m-am crucit cand am vazut cum s-au distrat copiii la gradinita . La noi, daca se intampla asta, erau reclamate educatoarele la inspectoratul scolar pt. neglijenta. Hi, hi...pe de alta parte, asa devin rezistenti si nesimandicosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu mai pot da vina pe neuronul gravid, asa ca dau vina pe cearcanele care tot cresc.
Si m-am speriat putin ca si la mine in casa va fi cum spune Diana, mama mai sta pana la sfarsitul lunii cu noi si gata boieria.

Dandusa, Brie, multam mult despre explicatiile referitoare la pliuri. Musai trebuie sa verific cum spuneti voi ca pe fata nu sunt egale.
Mirtha, insanatosire grabnica si cat mai repede sa redevii activa.
Olivia, am vazut pozele, ce falcute a facut David si cum se vede fericirea ta in poza cu el in brate, esti asa implinita si radiezi. Inteleg ca ati facut botezul in Italia.
Mamiseli, am vazut ochisori frumosi de Miruna , sa nu o deochi. De abia azi de dimineata am intrat si eu pe contul cozonaceilor.
Bebecris, Anes, Elilov, Diana, Amalia, voi deja sunteti grupa mare, baieti voinicei.

Eu nu am folosit niciodata pompita de nas. Ana a avut muci prima data la 10 luni si nici acum nu am cumparat. Doamne ajuta nici sa nu am nevoie. Dau comerciantii faliment cu mine, nici biberoane, pompa, sterilizator, nici pompita.
Ca tot mi-am adus aminte, Elisa de abia mai are loc in cadita de la masuta de infasat, se impinge bine in picioare si ma deranjeaza forma ei anatomica. Eu clar prefer cadita cum am avut la Ana, am putut sa o folosesc pana a stat in fundulet bine, iar acum nu ma impiedic de ea in casa, o folosim la rufe ude sa le ducem in balcon.

Sigur am mai uitat ceva dar deh, trebuie sa fug la nani acum ca le-am adormit pe amandoua.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput