Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Brie multa sanatate fratelui tau!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Andutza, si eu am mai patit asa, adik lohiile m-au tinut cam 3 saptamani, dar erau perioade de cate 2 zile cand nu surgea nimik, ca apoi a 3 a zi sa fie mai abundent, chiar cu cate un cheag....apoi pe final si-au schimbat culoarea, au devenit tot mai roz-maronii pana s-au dus de tot, adik uite ca am o saptamana de cand nimik pe chilot. Atat m-au tinut si la prima cezariana, 3-4 saptamani maxim!

Citat:
citat din mesajul lui andutza_02

Dragele mele va pup pe toate si ma bucur sa va regasesc la scutece...Eu nu am mai intrat ca nu mai am cand, fetele imi ocupa tot timpul mai ales ca doar eu cu sotul suntem pe baricade ca mama saraca inca munceste si mai vine si ea cate o noapte si mai apuc si eu sa dorm dar sunt in urma rau cu somnul si nu ca ar fi colicoase sau altceva sunt chiar cuminti dar e obositor rau.In fine nu ma mai vaiet vroiam sa va adresez o intrebare am 3 sapt de cand am nascut si lohiile se cam dusesera adik erau o culoare rozalie si asta seara am gasit pe absorbant sange rosu si 2 cheaguri.Maine imi sun ginecoloaga dar ma gandeam sa aflu dc vreuna din voi a patit ceva de genu...Am incercat sa pup poze dar netul e varza o sa mai incerc in weekend...va pup ca scartaie Alexia...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)

Mergi la inceput

Mai fata, esti de coma, nu alta

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
si ai vostrii ganguresc nu-i asa ca al meu are un debit verbal ..de numai oboseste vb cate in luna si stele ...si incepe sa strige daca nu il bag in seama..ama...ama....sau daca trec prin fata lui cand e ati cu el in brate la fel...oo...oo..ua iti vine sa il mananci nu alta

a mea nu gangureste insa scoate niste sunete care te duc cu gandul la un magar batran caruia ii e foarte sete - se pune?

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)

Mergi la inceput

Fetele, ma bag si eu la zoo....doar ca n-am reusit sa deslusesc inca a ce seamana sunetele scoase de fii-mea, poate inventez eu un animal! Hhmmm, voi fi mai atenta

Mirtha, sanatate multa! Si eu am fost racita, m-a tinut vreo 10 zile chiar perioada Craciunului, deci stiu cum trebuie sa te simti, se pare ca tu esti mai grav afectata de virus. Cum reusesti sa alaptezi Pitica??

Diana, si noi suntem in echipa completa acasa, cea mare merge la gradinita de la 8 la 12, deci o am acasa toaaaata dupa amiaza, deci inteleg prin ce provocari trebuie sa treci E cuminte, nu ma plang, insa trebuie sa ma impart, si ce e cel mai greu e ca in continuu trebuie sa-i repet sa voarbeasca mai incet si sa nu strige. Ea are o voce destul de stridenta, asa ca la noi asta e cea mai mare provocare....Mare artist Ianca ta, la noi acuarelele se folosesc doar in curte afara, a pictat toata vara/toamna, iar acum ia o pauza pana in primavara. Plastelina n-o suport eu, asa ca nu m-am inghesuit sa-i cumpar, se joaca la gradinita cu ea.

Babyzapi, diseara fac poze la salteluta de baie, doar atunci intru in posesia camerei foto, care e la parintii mei s-o filmeze pe Rebeca cum patineaza singura

Asta noapte s-a trezit Rebeca de 3 ori (a visat urat banuiesc) si Ecaterina de 2 ori (foamea)......iar mami Laura de 5 ori .....cumuland trezirile fetelor, of course

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata mamicutelor!
Vroiam sa scriu ieri ca au inceput sa ne lase colicii, pentru ca de cateva zile nu mai avusese decat crampe mai mici si n-a mai plans atat...eh, de aseara am luat-o de la capat! Cu foarte mare greutate am reusit sa-l adorm...nu stiam de ce nu poate dormi saracu..pentru ca el tot incerca sa faca caca si nu iesea. Si cand s-a pus pe facut, a facut cu bulburuci...nu ma mir de ce urla asa.Buuun...se calmeaza, il schimb, mai papa putin si adoarme.
La 3:30 se scoala direct cu un urlet sfasietor si dai alta criza de colici. Acum la 8 a fost a treia de aseara....
Mi se rupe sufletul cand il aud ...cand il lasa putin se baga cu capsorul in mine, ofteaza, se cuibareste strans...dragul de el, puiut chinuit. Picaturile de colici nu le-am intrerupt deloc, nici cand n-a avut asa mult...doar ca nu avem unele care sa spunem ca-si fac efectul. Cred ca le am pe toate acasa..deja le alternam ca nu vad alta solutie.
N-a mers nici culcatul pe burta noastra. Cum il lasa durerea, adoarme singur in patutul lui...altfel, trebuie tinut sus, sa te plimbi cu el si-n anumite pozitii ca sa-i faci presiune cu mana pe burtica.
Ma uit in urma la astea 2 luni si ma si mir ca sunt asa relaxata in conditiile date. De data asta sunt perfect constienta ca toata aceasta perioada are o finalitate si trec cu muuuult mai putin stres peste plansetele lui. Dar mila pentru el ma rupe...daca l-ati vedea cat este de scump...puiul mamei de cioara..
In plus...cand citesc cum va luptati voi cu tzitzile.., cu mastitele, ma doare sufletul si ma gandesc ca este de 1000 de ori mai greu asta si ma rog pentru sanatatea voastra, sa fiti bine ca sa puteti avea grija de minunile astea mici.
Revin...ma duc sa strang pe aici...sambata e botezul si casa mea e vraiste...si chit ca e la restaurant, socrii si nasii tot vin pe aici..

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bebe meu nu a racit niciodata desi am iesit cu el, a mai fost si tati gripat si bebe Raphael nici macar nu a papat laptic de la san sa aiba anticorpi...deci pot spune ca suntem norocosi

Mar_ysa ce bine ca ai mai scris...chiar ma gandeam acu cateva zile ca nu mai ai intrat de ceva timp...ai un ID de mess ceva? mi-ar placea sa mai vb si pe mess

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Amalia offf ce rau imi pare ca se chinuie Luca cu colicile...sper sa scape de ele cat de curand ....si sambata aveti botezul? supeeeerrrr!

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Fetelor ziceati ca bebeii fac bubite pe fata de la caldura...cand ati zis asta ma gandeam ca la noi nu sunt bubitele din cauza asta pt ca avem in casa o temperatura placuta de 22 de grade...si pe urma mi-am dat seama ca numai la parter avem temperatura asta constanta...deci cu bebe tinut in sufragerie cu mine toata ziua, spre seara i se mai ameliorau bubitele, dar dupa aia in camera lui din 2 calorifere merge numai unul asa ca ii puneam mereu si un calorifer electric sa mearga...si se facea mult mai cald si temperatura nu poate fi mentinuta la un anumit numar de grade cu caloriferul electric....si asa dimineata iar il gaseam cu iritatia pe fata mai acerba...acum ca stiu despre ce e vorba nu ii mai pun deloc calriferul electric in camera lui, prefer doar sa il invelesc mai bine ...asta de aseara, deci mai avem pana scapam de bubite...dar cel putin stiu care e cauza lor...

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna dimineata mamici,

va invit la o cafea, ciocolata calda, ceaiuri calde ca-i tare frig si la o "barfa" mica.

apropos de "barfa", sotul meu aseara ne-a facut gaini. mi-a zis in romana lui "EXCELENTA" adicatelea va imaginati!! : voi sunteti ca niste gaini toate. v-ati depus ouale la cuib si acum va intalniti ca niste gaini la cotcodacit

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Mey da' voi ce faceti??? Inca mai dormiti? ma lasati sa vb de una singura pe aici?
Am dat comanda pe net de niste hainute pt bebe si azi dupa-masa o sa ma duc la posta sa ridic coletul ca a ajuns deja. Abia astept sa le vad...le-am comandat de aici, de pe forum, de la mica publicitate : anunturi vanzari...si la preturi super ieftineeee...asta daca mai intereseaza pe cineva

Naty tu ziceai de cutiuta muzicala downloadata de pe DC++? Tare buna ideea mi-ai dat, asa o sa fac si eu...numai ca astept sa-mi merga netul ca lumea ca sa pot descarca muzica...momentan nici pozele Oliviei si Alrei nu le pot vedea ca mi se incaraca prea greu pagina...

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput