Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
si ai vostrii ganguresc nu-i asa ca al meu are un debit verbal ..de numai oboseste vb cate in luna si stele ...si incepe sa strige daca nu il bag in seama..ama...ama....sau daca trec prin fata lui cand e ati cu el in brate la fel...oo...oo..ua iti vine sa il mananci nu alta

a mea nu gangureste insa scoate niste sunete care te duc cu gandul la un magar batran caruia ii e foarte sete - se pune?

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra am ras de numai! Incerc sa-mi imaginez ce sunete scoate bietul copil..

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
si ai vostrii ganguresc nu-i asa ca al meu are un debit verbal ..de numai oboseste vb cate in luna si stele ...si incepe sa strige daca nu il bag in seama..ama...ama....sau daca trec prin fata lui cand e ati cu el in brate la fel...oo...oo..ua iti vine sa il mananci nu alta

a mea nu gangureste insa scoate niste sunete care te duc cu gandul la un magar batran caruia ii e foarte sete - se pune?

ALRA 8kg+

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:

Citat:

ALRA 8kg+

Ce bine rade omu cu voi, a noastra face ca un calut, ii spunem `calutza` si `nechezol`.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Anca, Corina, multumesc pentru raspunsuri!

mihaela

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

La multi ani dragele mele si bine v-am gasit la scutecele...

Sper sa nu ma renegati ca nu am mai intrat de atata timp dar s-au intamplat atatea...de nu stiu cu ce sa incep...in primul rand am fost plecati cu bebelina la munte la parinti mei la Buzaue unde am stat 2 saptamani si ne-am simtit foarte bine si am revenit aseara...inainte sa plecam am avut probleme cu `sotul` si mi-a interzis sa intru pe forum ca il cam neglijam si pe el si casa si in loc sa ma ocup de ei eu intram pe forum...si uite asa nu am putut intra nici macar sa va anunt dar lucrurile s-au mai indreptat si incerc si eu sa fiu o super mami asa cum sunteti toate de altfel.

V-am dus dorul foarte mult si in fiecare clipa ma gandeam ce fac burticile si mamicile mele dragi si acum va si va imbratisez pe toate si pe toti cozonaceii nostrii.

Cu Leyre lucrurile evolueaza zilnic...am avut momente de neliniste cand nu a facut kk 4 zile..se pare ca i s-a schimbat tractul digestiv...ceva mucisori...de program nici nu poate fi vorba...are unul haotic, nu stiu la ce sa ma astept in nici un moment, bubitele nu i-au trecut nici acum...am ajuns chiar si la dermatolog si a zis ca are dermanita seboreica si nu dermatita exudativa asa cum a spus pediatra...nu stiu ce sa mai cred.

Peste 1 ora facem si noi 2 lunite si ne pregatim de vaccin.De gangurit a inceput de ceva timp sa scoata diverse sunete insa nu sunt foarte clare...face si ea ca un calut dar doar cand se trezeste si se intinde...cel mai mult imi place cand ofteaza este atat de dulce...

In rest despre mine ce sa zic...luni o sa ajung si eu la control...am reusit sa citesc doar putin din ultimul capitol si am vazut ca mai multe fete se confruta cu usturimi la pasa...stiti voi...si eu al fel dar e posibil ca nu am avut parte ce preludiu cum ar fi trebuit...a fost cineva la dr cu aceasta problema?

Mie mi se pare ca timpul trece atat de repede si in curand o sa incepem sa dam bebelusilor suculet si papita...DD ce faze...daca as putea sa opresc timpul in loc...ce bine ar fi...as vrea sa ramana asa micuta...

Din pacate tre sa incheia cum ca deja pitika doarme de 2 ore si eu am robotit pe aici si daca nu reusesc sa dorm acum...cine stie ce noapte ma asteapta.

Va sarut dulce pe toate si pe minunatiile din bratele voastre!!!

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Elilovsi eu trebuie sa imi fac dosarul pt cic...adeverinta tip tb sa o iau de la scoala? Tot de la scoala tb sa iau si adeverinta cu salariul de pe ultimul an. Ce salariu tb net sau brut?
Ce inseamna ultimul an, pana in momentul actual, inclusiv concediul medical pre/postnatal?
As vrea sa ma lamuriti si pe mine pentru ca secretara mea e cam... in plop si cu birocratia asta....

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Elilovsi eu trebuie sa imi fac dosarul pt cic...adeverinta tip tb sa o iau de la scoala? Tot de la scoala tb sa iau si adeverinta cu salariul de pe ultimul an. Ce salariu tb net sau brut?
Ce inseamna ultimul an, pana in momentul actual, inclusiv concediul medical pre/postnatal?
As vrea sa ma lamuriti si pe mine pentru ca secretara mea e cam... in plop si cu birocratia asta....

citeste aici: http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/mamele-pot-depune-actele-pentru-indemnizatiile-de-cresterea-copilului-30790.html

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Dragele mele va pup pe toate si ma bucur sa va regasesc la scutece...Eu nu am mai intrat ca nu mai am cand, fetele imi ocupa tot timpul mai ales ca doar eu cu sotul suntem pe baricade ca mama saraca inca munceste si mai vine si ea cate o noapte si mai apuc si eu sa dorm dar sunt in urma rau cu somnul si nu ca ar fi colicoase sau altceva sunt chiar cuminti dar e obositor rau.In fine nu ma mai vaiet vroiam sa va adresez o intrebare am 3 sapt de cand am nascut si lohiile se cam dusesera adik erau o culoare rozalie si asta seara am gasit pe absorbant sange rosu si 2 cheaguri.Maine imi sun ginecoloaga dar ma gandeam sa aflu dc vreuna din voi a patit ceva de genu...Am incercat sa pup poze dar netul e varza o sa mai incerc in weekend...va pup ca scartaie Alexia...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:

Citat:

ALRA 8kg+

Ce bine rade omu cu voi, a noastra face ca un calut, ii spunem `calutza` si `nechezol`.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Andrei

Pai daca ne intalnim prin parc in Bucuresti vor crede oamenii ca au venit la zoo
A mea scartaie si chitaie, ii spunem soricel .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

[b]Eu sunt atat de obosita, incat rad din orice, zici ca sunt beata ! Vineri vine mama si o ia pe asta mica la ea in vacanta ca nu mai pot!!! Bebe e putin racit, are gatutul rosu. M-a pus naiba sa ies cu el in lume, la cumparaturi ! Sper sa imi revin si eu cu somnul sapt. viitoare ca nu se mai poate asa. Azi-noapte, la ora doua, imi plangeau amandoi, fetita ca nu mai voia sa doarma pana la primavaraaaaaa , iar asta micu ca a auzit-o pe ea plangand! E ca la nebuni la noi, nu mai zic ca Nasturel mi-a pictat ieri covoarele cele noi cu acuarele. Bine, nu intentionat, ci pt. ca si-a pictat talpile si degetelele de la picioruse cu albastru inchis. Pe covoarele mele verde crud cu alb a iesit ceva senzatie ! Bine ca a iesit opera de arta cu Vanish!

mai draga si laura noastra s-a stricat cu somnul si circul nocturn a devenit obicei (cu predilectie la 2, ce coincidenta! ) ... pana a inceput fata iara gradinita (uuuraaaaaaaaa!!!!) ea bucuroasa ca se duce ca murea de plictis in casa, noi bucurosi ca scapam de ea si ca ne-o obosesc aia si nu ne mai mananca noua urechile, toata lumea multumita
la noi acuareaua e element prohibit, la fel si plastilina. i-a adus un prieten cadou plastiline care le-am ascuns urgent si l-am amenintat ca ii aducem cadou lu fi-su de 8 luni markere permanente, colorate pastel!

Si eu tot mama egoista, nu are acuarele, consider ca-si face destul de lucru la gradinita cu ele, isi pun frumos sort acolo sa nu se pateze. Iar plastilina mai mult la masa afara, chiar in seara asta am scapat sa nu o intinda pe masa din living. In schimb i-am luat markere si pentru hartie si pentru geamuri .

Citat:

frate, da la voi la romania acolo la colina lu baciu bucur prea umbla viruseala pe drumuri! eu am scos baba in scaun scoica la cumparaturi pe geruri si burnite si nu pati nimica. colac peste pupaza furam cu totii muciosi in casa, a mare chiar cu aerosoli si pufuri si aia mica nu a luat nici picior de virusache! (in conditiile in care laura o baleste cu consecventa, ii tuseste in fata si ii baga manutele alea grase cu degetele carnaciori in nas/ochi/gura si o strange in brate de te intrebi cat la suta e iubire din manifestarile astea ...)

ALRA 8kg+

Diana, nu te invinovati ca nu-i cazul. Rosu in gat poate face si de la diferente de temperatura, nu trebuie sa fie virus. Si eu am luat-o dupa noi peste tot ca sa nu ma mulg cand am avut nevoie sa plecam mai multe ore. Iar de Craciun a fost chiar in aglomeratie, nu mai spun de petrecerea Anei acasa, de mers cu ea prin vizite.

Ca sa vedeti de ce vreau sa o calesc. Pai ieri la gradinita Anei s-a infundat sistemul de scurgere. Si s-a facut o mare balta in curte iar educatoarele au scos copii sa se balaceasca in balta . Evident ca toti s-au udat pana la piele, am luat o mare punga de haine ude. Si chiar vroiam sa o intreb pe Ana cum a reusit sa se ude asa cand surpriza scria mare si frumos pe tabla ce bine s-au distrat copii in apa, cum au profitat ei si educatoarele de blocaj ca sa se simta bine. Iar asta s-a intamplat la 3 grade Celsius dar probabil lor li s-a parut cald si bine ca alaltaieri au fost -10 grade.

Parca si Corina spunea ca scos fata la magazine des, iar ea in Bucuresti sta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput