Raspunsuri - Pagina 3
RAMONELLA spune:
Felicitari inca o data!!!E un copil foarte frumos!!!Sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!Frumoasa poveste!Mi-au dat lacrimile!
Si mie mi se pare ca seamana cu tine,am observat chiar in poza de la spital,cand stati impreuna.Si eu ma bucur cand imi spune cineva ca Bea seamana cu mine,de obicei majoritatea spun:toata-i taicas-o...Nu conteaza,sanatosi sa fie!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
felicic76 spune:
sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos
bey, chiar seamana David cu tine
edit: mai bine scriai reteta de cioco, ca altfel astept PM
Semneaza: cealalta gurmanda a odiseei de bobocei de sept-oct 2008
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Giova spune:
Nusha felicitari inca odata!!!!
parca acum a fost ziua cand vorbeam pe mess, faceam planuri si ne ziceai de ciocolata ta. apropo....baga rapid un PM cu reteta, ca sunt tare pofticioasa oin perioada asta.
bb David e un dulce, un grasun si un zambaret. Nu-l cunosc pe sotul tau, dar si mie mi se pare ca aduce cu tine.
Sa va bucure viata in fiecare zi, in fiecare clipa si numai bucurii sa culegeti de pe urma lui.
si......astept reteta.
_
Gio12+ si Marco(06.01.2006)
poze
anangel_lexi spune:
Nusha, foarte frumoasa poveste, m-ai facut sa lacrimez! Bebe David e frumos foc, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucure inimile clipa de clipa!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
SunSmile spune:
Nushaaaa ce David frumos ai tu acolo! Am citit, am plans si am zis multumesc Doamne!
Eu ma gandesc mereu la voi pe 24 septembrie, asa cum am facut-o din 2005 incoace!
Felicitari mami de scumpete absoluta! (care DA, seamana si cu tine:) )
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Olivia26 spune:
Nushule, ieseanca mea, acum am dat si eu de povestea ta. Am si ras (m-ai distrat tare cu discutia pe mess cu sotul), am si plans de emotie, ai povestit foarte frumos, am simtit ca si cum as fi langa tine. M-am si regasit in multe pasaje (fericirea nemarginita de dupa nastere dar si teama cand ne-am vazut singurei cu bebe acasa desi la fel citiseeeem si noi inainte cica sa fim pregatiti).
Ce frumos ca a vrut el sa se nasca in aceeasi zi cu nunta voastra.
Ti-am admirat si pozele, sunteti frumosi, frumosi si David seamana cu tine foarte bine. Sa va traiasca si sa va aduca mereu fericire in suflete. Un pupic de la David pentru David
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Povestea nasterii
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
nushulica spune:
fetelor multumim pt mesajele frumoase pe care ni le transmiteti...din pacate eu intru cam rar din motiv de davidutz pe zi ce trece mai duracellsi mami pe zi ce trece mai obosita si incercanata
cred, nu sunt chiar sigura ca ne iese primul dintisor!!! e umflata tare gingia se vede alb alb si parca zgarie un pic degetul cand ating acolo, nu-mi dau seama chiar bine ca plange cand il ating si nu ma lasa sa pun mana
felicicgurmanda no.1 a odiseei!!! clar tu esti sefa, eu , cel putin dupa ce am nascut n-am mai facut mare lucru, mancam de la parinti mai mult....acum de ceva timp m-am mai apucat sa fac si eu cate ceva...trimit pm cu reteta
giova cred ca ti-or trecut poftele pana ti=-am trimis eu reteta de cioco, dar sper sa nu fie prea tarziu , pupici la burtica
alex pt mariuca ta care acum deja e domnisoara!!!
sunny stiu ca tu te gandesti la noi tot timpul ca si noi ne gandim la voi pe 25 deh...prietenie veke...ce face thea?pls trimite=mi niste poze pe mail s-o mai vad si eu ca am vazut doar cateva atunci la inceput dupa ce ai nascut
olivia am citit si noi povestea voastra, si m-am bucurat enorm ca sunteti si voi parinti!!! sa stii ca eu te-am spionat si pe la odisee
de David
Poveste
EvaF spune:
Fff frumoasa poveste, Nusha. M-a emotionat.
Sa iti traiasca baiatul, e o frumusheatza zambareatza.
Reteta aia de cioco cum era?
Va pup
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Fff frumoasa poveste, Nusha. M-a emotionat. Sa iti traiasca baiatul, e o frumusheatza zambareatza. Reteta aia de cioco cum era? Va pup Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |
multumim eva
dau pm cu reteta
de David
Poveste
Happiness_4_us spune:
Nushule, abia acum am descoperit povestea puiului mic.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati in fiecare zi de minunea mica!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!