Pepenasi de iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
alexa_teo spune:
ladymina eu le mai dau piure cu branzica calcica dimineata alternativ cu faina de orez..o zi cu o zi.ai inceput deja sa-i dai mat si banana?
ce-i mai dai bb tau...vad ca sunt cam de o seama.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
Marina_1609 spune:
raportam a doua cazatura!
mai, nu stiu cum a reusit, sincer. am lasat-o pe pat, pe salteluta de joaca si jos, in jurul patului perne....era un loc fara perna dar am zis ca acolo nu ajunge. ete ca fix acolo a cazut! eram la bucatarie si ii pregateam legumele, aud un bufff! si cand ma uit ea langa pat iar salteluta zburase cat colea, nu stiu cum a zburat si aia....
A plans putin, i-am dat repede sa pape si s-a linistit, ba chiar emai vesela decat era inainde de cazatura. se comporta normal... doar ca avem un cucui in frunte!

acum e pe punctul de a adormi
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
flo1980 spune:
ladymina eu i-am dat azi piersica din congelator, pusa din vara, poti folosi si din compot dar dupa 6-7 luni....am incercat gutui si mar, coapte....

noi
un fulguletz
un pepenash
alexa_teo spune:
vai marina...
sa treaca.
si teo a mea a cazut o sg data la 3 jumate luni..de atunci mereu sunt ff stresata de lucru asta si pun masuri de protectii peste tot...pun perne,plapumi,paturi ce gasesc la indemana numai sa nu mai cada niciuna ca la cat de neastamparate sunt...
marina suntem mai mari decat bebelina ta cu o zi?

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
vias spune:
buuuun...intru repede....simt...nu stiu ce simt, dar...azi am priit 2 vesti...una f buna (Monica Dicut are un bebe in burtica)
, iar azi-noapte bunica mea care m-a crescut a facut comotie cerebrala...este paralizata acum...
...am aflat acum vcreo 2 ore, am plecat de la servici sunt acasa...imi fac bagajele...si plec la Sibiu in seara asta...si maine la Arges...
...o sa va mai scriu...
la multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
Marina_1609 spune:
alexa vad ca fetele tale sunt cu o zi mai mari decat Sofia. dar cum faci cand vor de papa si esti singura? cand plang amandoua cum le tii in brate?
sa vezi ce te bombardam noi cu intrebari, ca tare suntem curioase :D
noi papam asa:
- dimineata prima masa (9:00)un biberon de 200-240ml
- 10:30 pireu sau suc de mar, morcov
- 12:30 pireu de legume (morcov, telina, patrunjel, pastarnac)+completare laptic ~ 100 ml
- 15:00 , 18:00, 21:00 laptic
am incercat seara orez dar nu i-a priit chiar daca i-a placut gustul
legumele le combin cand si cum...
azi i-am pus si o bucatica mica de sfecla
zilele astea o sa incerc si branzica. ma gandesc si la alte legume. o sa-i dau si banana ca a incercat o lingurita si a fost incantata![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Tecky spune:
Marina cred ca ai tras o sperietura.
Mada tin pumnii sa aveti succes cu Ari.
Camy of sper sa se faca bine bunica ta.
Eu sunt incantata pt ca de aseara nu i-am mai dat Ralucai deloc suzeta si vad ca nu ii duce lipsa,adoarme linistita,poate o dezobisnuiesc.![]()
alexa_teo spune:
raspundem cand ne intoarcem acum plecam la dr pt vacciunl de 4 luni ca l-am cam amanat ca am fost bolnavioare.pupam pepenashii si mamicile
diarux spune:
iaca-am revenit aici
special pentru un pici
care este-aniversat
mai ceva ca majorat!
Poti sa ghicesti daca vrei:
este vorba de MATEI!!!!
A facut si sapte ani
si e si dintre IOANI.
Deci dubla aniversare!
Sa traiesti si la mai mare!
Sa cresti mare si frumos,
cuminte, respectuos.
Sa ai numai note bune,
sa fii cel mai bun din lume.
[s/]LA MULTI ANI [s/], draga MATEI
si cadouri cate vrei!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Caprioara spune:
Buna fetele,
Sunteti niste minunate
! Va multumim din suflet pentru toate urarile adresate lui Matei! Am sa-i transmit tot si va fi precis foarte fericit
! La toate va trimit 

din partea lui!
Acu trebe sa soseasca de la scoala, dar nu stiu de ce intarzie... E cu maica-mea pe undeva si eu i-am facut ciorbita cum ii place lui si cartofi prajiti
.
Uram si noi La multi ani
tuturor sarbatoritilor de azi: de nume sau de lunite, sau de nastere
!
Adina, bine ai venit! Sa-ti traiasca gemenele frumoase
, le-am vazut in poze. Eu am o sora geamana
.
Fug ca a venit Matei.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)