Pepenasi de iulie-august 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CAMY

MARINA inseamna ca e calita pup sa treaca sperietura la amandoua.

Nu stiu cine intreba de dormitul singur. noi nu am avut probleme, in schimb trebuie neaprat sa ii facem baitza. de cate ori am sarit peste...nu a vrut sa adoarma si nu a mers nici in brate, nici leganat...cand e treaz e problema la noi ca nu vrea sa stea fara sa ma vada pe mine su pe taica-su. tre sa fim in raza de actiune.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, m-am intors. Am depus dosarul.
Deci lucrurile au decurs asa:
- copie CI mama
- copie CN copil
- adeverinta de la serviciu intr-o forma oarecare, continand veniturile NETE pe ultimele 12 luni, inainte de nasterea copilului, in care a 12-a luna este luna intreaga (cum eu am nascut pe 1 iulie, am pus veniturile din iulie2007-iunie2008 - ca sa fie clar...)
- cerere de mana pe care o redactati cum vreti, "Dl Dir... Subsemnata.... "- eu am pus domiciliul si CNP-ul, fara ddaca de intrare in CIC, fara sa mentionez copilul.... " aflata in Concediu de inrgijire si crestere a copilului, optez pentru 85% si va rog sa imi aprobati recalcularea indemnizatia conform legii... " Si mentionati legea, care am uitat ce numar are
- dosar cu sira (totusi mie nu mi l-a oprit, dar mai bine sa aveti)
Program in HAMBARULUI:
LUNI / MIERCURI / JOI - 9.00 - 15.00
Dosarele de recalculare se depun la camera 2, la parter (si nu la subsol, unde se depun dosarele initiale, ajutoare si altele..!)

Azi nu era nimeni, incat cat pe ce sa cred ca am gresit cladirea!
Eu zic sa mergeti repejor, pana nu se prinde tot poporul ce si cum... Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

In sfarsit am recuperat, mult timp mi-a mai luat...
In primul rand vreau sa multumesc tuturor pt urarile pt Ioana, si mai ales lui Diarux pt poezica, jos palaria ca de fiecare data! La noi se anunta petrecere diseara, ca pe langa Ioana mai am un Ion in casa, ca al doilea nume al sotului este ionut, si tocmai m-a anuntat ca vom avea iar in vizita toata gasca de prieteni...

Acum sa va povestesc si eu cum a fost de revelion - am stat acasa, finii nostri au fost la noi, s-a organizat o mare masa pe hol, adica pe casa scarii cu vecinii (v-am mai spus eu ca la noi e ca la camin, suntem toti prieteni) si ca sa nu ne inghesuim in casa la cineva s-a intins masa pe hol Eu insa eram super obosita, cu o seara inainte
nu prea dormisem din motive de Ioana, asa ca abia asteptam sa se faca 12, sa ciocnesc sampania si sa dorm. Insa Ioana a avut alte planuri, pt ca s-a trezit fix din ora in ora pana dimineata la 7 cand s-a trezit de tot, asa ca revelionul meu a fost cam nasol din punctul asta de vedere...a doua zi am dus-o la mama cu un ditamai bagajul, deh, pt 5 zile, iar seara am plecat la drumul cel lung (greu se mai merge frate pana la granita)

Cu excursia la Viena, a fost foarte fain, superb oras, o arhitectura spectaculoasa. Am mers pe jos cat nu am mers tot anul trecut adunat la un loc, si am si inghetat de frig, dar a meritat sa ma plimb ca am avut ce vedea... Preturile mi s-au parut cam mari pt buzunarul nostru, adica ne-am oprit si noi la faimosul Pandorf, orasul cumparaturilor, dar nu puteai sa te apropii de nimic de acolo, asa ca am ramas cu vizitatul. In schimb am fost la SCS, un mega-giga mall, uriat nene, de nici nu stiu cat timp iti trebuie ca sa poti intra in toate magazinele, si acolo intr-adevar erau reduceri si am luat si eu cate ceva, bineinteles mai mult pt Ioana. I-am luat o bluzita cu o fustita si o bandana toate cu Hello kitty, foarte frumoase, pt la vara...abia astept sa ma plimb cu ea de manuta prin parc imbracata cu ele Si am mai luat ceva, am gasit mama borcanelelor Hipp si ca nesatulul, am luat o sacosa intreaga!!! Bineinteles c a si pretul era super convenabil, adica jumate cat la noi, plus ca oferta era extrem de variata, tot felul de combinatii pe care la fel, nu le gasesti la noi, nici chiar pe Babypoint. Acu numai ea sa vrea sa pape, ca asta e alta problema, ma tot chinui si degeaba, abia de se atinge de piure, laptele a inceput sa nu-l mai bea asa cu super pofta, si de multe ori nu-si termina posrtia nici daca insist eu sa stau si in maini...in fine...

Vreau sa spun ca dupa astea 5 zile fara Ioana, in care mi-a fost un super dor de ea, am gasit-o schimbata, adica acum parca face mai multe lucruri decat cand am plecat eu...adica inainte abia se chinuia sa se ridice in 4 labe, acum chiar reuseste pt cateva secunde si se balanseaza in fata si in spate, si ii trebuie un punct de sprijin ca sa se impinga cu picioarele, ca altfel aluneca in spate si merge ca racusorul. Alceva, se ridica din ce in ce mai bine pe picioruse, evident sustinuta de sub brate, si ridica capusorul de pe planul patului aproape pana sus, nu mai vrea deloc sa stea intinsa pe spate. Mai are putin si se ridica singurica. Cam asta ar fi cu progresele Ioanei!

Am sa va urez si eu acum, cu intarziere, ca n-am apucat pana acum, un an nou de o mie de ori mai frumos, mai bun, mai bogat si mai plin de satisfactii decat toti anii de pana acum!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Multumesc de raspunsuri fetele.Am incercat si eu cu piersica,gutuie, para dar nu mananca cu placere asa cum papa piureul de cartof+morcov sau "burtica sanatoasa".O sa incerc si eu cu branzica de maine sa vedem.Am impresia ca prefera alimente cu gust mai spre sarat decat dulce pt ca de ex papa cu extrema placere orez+morcov de la nestle in schimb de la milupa,porumb cu orez sunt tare,tare dulci si nu e prea incantata.Aaa si i-am mai dat cartof cu dovleac care iarasi ia placut. Conopida se poate da?
Revin mai incolo

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Marina , asa se intampla cu astia mici, ajung unde nu trebuie....

Camy multa sanatate la bunica! si Monicai sarcina usoara pana la termen, nastere si mai usoara!

Anna Baby si o zi daca stai departe,o gasesti facand lucruri noi....frumos ati petrecut....wow Viena

Tecky va uita repede, chiar daca maraie dupa ea, nu te da batuta, ca eu acum la aproape 3 ani am reusit sa-l dezobisnuiesc de ea...bine ca de la mai putin de 1 an i-o lasam doar la nani...Bafta!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

De alex era vorba cu suzeta ...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Diarux jos palaria pentru creatiile tale! Un buchet imens de din partea mea, te !

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

La multi ani Andreutza de Mina!!!
MINA eu azi i-am dat conopida piure cu putin unt si a fost un deliciu
Anka multumim, si sotul meu a fost azi sa se intereseze si sa ia actele necesare, nici la noi nu e nimeni la cozi...curios, cica se poate depune pana in iunie si banii se primesc retroactiv1!!
Matei ia un gigapupic sa fii sanatos si sa cresti mare LA MULTI, MULTI ANI!!!!
Am vazut poze de ANA SOFIA cu caciultza ei "pe dos", o falcoasa, poze de Erika si Eliza, asa tine si Clara suzeta ca e mai buna de ros decat de supt,si tare dragalase ele cu tot cu mama lor, am vazut o si pe Julia cea cu buline, o ochioasa...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Danuta,multumim si la multi ani si voua pt 5-ule de ieri!
Incerc si eu maine cu conopida.Daca ii dau dimineata in loc de fructe legume are ceva?Ea mananca cam asa:
7.00-tziti
10.00-mar,banana,sau ce fruct am prin zona
13.00-piure de cartof cu sau fara morcov-si masa asta nu i-o dau zilnic doar daca nu papa dimineata fructele.
16.00-tziti
19.00-cereale+tziti
21-22-tziti
Voi cum papati?
Felicitari pt depunerea dosarului Anca,bine ca n-ai avut de stat la cozi interminabile.Apropos unde vad si eu poze cu fetele?ca pe picasa m-am chiorat si nu vad decat cele vechi.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankuta_1982

Pica eu vreau orajel de zi si de noapte!

ankuta

vezi ca daca nu scrii mare si rosu s-ar putea sa mnu te vada

Mergi la inceput