Pepenasi de iulie-august 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

am incercat seara orez dar nu i-a priit chiar daca i-a placut gustul

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Nu se da orez pana la 8 luni deoarece contine guten. Toate cerealele contin gluten. Asa ca daca vrei poti lua fulgi de orez (parca milupa are) si ii pui in fructe eventual.

Citat:
citat din mesajul lui the_andreea

celor care isi serbeaza ziua numelui
Matei
pepenasilor nascuti in data de 7

Adina,bine ai venit sa-ti traisca fetitele,ce fain trebuie sa fie!

Si eu mai sterilizez biberoane,dar la microunde direct.Asa le-am facut din prima.
Apropo de scutece,am luat luna trecuta Huggies,am fost placut surprinsa de prezentare,mi-a placut f mult ca au stretch in talie(am cautat de la pampers dar ... nu am mai gasit decat 5) si mi-a facut iritatie in dreptul elasticului,la spate .deci revenim la Pampers,ca la altceva parca nu am tupeu sa ma bag.Si Theo a avut iritatie de la alte scutece.Mai stiti altele cu stretch?

la toata lumea

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Eu am luat pampers nr 4 si au un arici in laterala, au schimbat putin si culorile, are mov si mai multe animale (fii-mea e super incantata).

Citat:
citat din mesajul lui diarux

TECKY

mai numai io sunt mama denaturata? io nu mai sterilizez nik de mult. adik am dat bani pe sterilizator, am sterilizta frumos biberoanele inainte de nastere ca na, asa trebuia, si cand am vazut in ce sticloantze le-a data sa suga in maternitate...mi-a trecut. de atunci nu le spal decat cu apa di pur. si la mine nu miros. e drept ca io nu folosesc foarte des, doar pentru ceai si cand am incercat sa il fac sa bea lapte praf. am reusit aseara s ail pacalesc cu 50 de ml. sa vedem ce o mai fi.

IRISS nu ma baga in boale, maica\!!!!!Ai mila, ca io sunt piticoasa rau. ce neurolog ai innebunit? ca nici Andrei nu face mare lucru. adik a avut chef d eintors de vreo 3 ori la 3 luni si ceva. acu nu face decat sa tzipe, sa rada si atat. de stat in fund nu prea, alte minunatii deloc, abia am ajuns cu manutza la glezna piciorusului si incercam sa il bagam in gura, fara prea mare succes. asa ca..te rog nu vb de lucruri sfinte ca ma apuca pandaliile si au de suferit asea mici pe mess, saracele. DIANAMI, mai ales, si bineinteles SOR'MIA, dar mai am o lista de asteptare si mi-e ca dispar fetele de aici din cauza paranoiei mele...da de veste rapid.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Nici eu nu mai sterilizez de la 6 saptamani!!

Acum povestea de azi. Am fost la pediatru, David face 5 luni si Yvonne aniverseaza o raceala asa ca s-a impus vizita. Vreo 3 siropuri pt Yvo, abia i-am dat picaturile pt tuse, concluzia "nu pasheeee" si s-a strambat de eram pe jos de ras.
La Dav, am trimitere la neurologie, a zis ca s-ar putea sa aiba tensiune intracraniana. Asta cica au 90% din copii (se vad vasele de sange pronuntate la cap), astia cica se enerveaza ff repede si sunt si ff destepti. Cica in Rep Moldova (ea e pediatru din tata in fiu, si e din Moldova) asta se trateaza cu magneziu, la noi chipurile nu s-ar trata. Si ea zice ca isi tine capul f bine. Dar ca sa nu se puna cu nebuna mi-a dat trimitere.
Mai ca nu mi-a zis ca-s nebuna ca ce pretentii am de la bietul copil. Cica de la 6 luni abia sa incepi sa ii pui in fund.

Asa ca dupa ce termin cu dosarul cu indeminizatia ma pun pe neurologie. Tre sa ma linistesc ca e bine baiatu ... is prea fixata. Mi se pare ca nu face nimic din ce fac ai vostri. Cand l-am mai vazut si pe Sebi al lui pica in premergator, am zis ca imi sta inima si ca ma buseste plansul!

Cica mi-au facut adeverinta de la srv. deseara ma duc sa o iau si vineri sper sa depun sa scap.

Aoleu, ca veni vorba de vineri. Am primit de la Z o scrisoare cum ca pe 9 ian au reduceri de pana la 50%. Si la Miniblu au reduceri si o promotie ca daca iei de la ei carucior, tarc sau leaga iti dau o cadita.
So, daca aveti bani, go! La mine mai sunt doar 200 pe card
Is asa de satula de bani putini, abia astept sa intru in 85% ca altfel ma apuca depresia.

pica ti-am scris mesaj, daca ai timp, sa te uiti.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Am uitat sa ma minunez pt gemenutele noatre: WOOOWW!! Asa da mamica, si tanara si cu 2 fete superbe. Sa-ti traiasca si sa iti aduca numai fericire! Uneori si eu m-am gandit ca mai bine erau gemeni, cu programe diferite este mult mai greu decat daca stii ca dorm cam in aceeasi perioada, mananca cam tot atunci.

Mai fetelor, eu uneori mai visez la un copil, credeti ca-s normala sau sa ma duc si eu la neurolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

cristina nu am fost la MedLife. Voiam la dr Stanciu nu Stamate. Stamate cine mai e???

Recoltare scaun - pot duce in orice recipient ori tre' sa ma duc sa cumpar si din ala. Cine stie???

pica merci. Vladutz inca topaie ca iepurele ...
Da, nu mai termin cu santierul si am asa o senzatie frustranta ca alerg dupa ... iepuri, ca tot veni vorba. Info imi trebe oricand ... mama lui de santier si de barbat la Ploiesti ca azi eram intre vreo 15 barbati si se uitau la mine asha ... lung si relaxat de imi venea sa le sparg capetele. Am zis ca acolo tre sa ma duc ori imprumutand o fatza de barbat feroce si doo oo ori in fusta de 20 de cm cu tocuri cui. Cred ca sunt singurele variante in care as putea fi eficienta si ascultata. Acuma de ex s-o umflat parchetul si o facut rosturi de la caldura excesiva uitata de ei pe perioada Sarbatorilor. Bine la noi in apt sunt numai rosturi fara umflat. Sunt dipusi la orice ora sa schimbe parchetul da io nu stiu daca s-o fac sau nu. Ca in stilul asta nu mai terminam nici in mileniul viitor si eu intr-o luna juma tb sa ma mut ca am termen de eliberare aici.
Cum se face ca te pricepi??? Ati avut si voi santier acasa sau ai pregatire oficiala??? Ai grija ce raspunzi ca nu mai scapi de mine .

iris n-as fi asa de sigura ca e in urma copilul. Pediatrul care il vede ce zice? Dar pana la urma mai bine te duci decat sa te frasui aiurea.

alexa teo adica avem si o mamica de gemeni??? WOWWWWWW!!! Bine ai venit!!!!

Asha. Abia am terminat capitolul precedent. Din asta nu am cetit nimic. Revin cu temele facute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu zic sa iei de la farmacie recipient steril, macar asa e sigur. Nu costa mult.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Vicky sa-nteleg ca pot lua carutul cu mine cand plec cu avionul si nu e considerat bagaj?

Marina Ana

Ile eu zic sa cumperi recipient ca o sa ajungi acolo si te va pune sa faci transferul si decat sa te plimbe alea...

anka multumim de informatii

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

LA MULTI ANI IONASI! LA MULTI ANI ANIVERSATILOR DE AZI! LA MULTI ANI MATEI! SARBATOARE MARE PE AICI!
Alexa_Teo sa-ti traiasca puiutele!
Dosar am fost azi la sector 4 si MA DOARE CAPUL!!!!!!!!!!!! NISTE TEMBELI!!! Nu pot sa mai detaliez aici ca deja am facut criza biliara si am o migrenaaaa! Cititi si voi la probleme legislative cand aveti timp, in special pentru FETELE DIN SECTORUL 4.
Si eu mai sterilizez, oare sa ma opresc???
Am intrat, v-am citit, v-am felicitat, acu plec, ma duc la pitocii mei. Sara buna!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

iriss ti-am scris pe mess dar vad ca ai iesit...
ziceam ca i-am dat fulgi de orez de la Nestle 4+ luni, am scris repede... Iar referitor la tratamentul cu Magneziu, asa este. Eu sunt din R Moldova si cand am fost mica am suferit ani la rand de tensiune intracraniana si am facut tratament cu magneziu cativa ani de 2 ori pe an. Numai ca la mine se manifestau mai nasol: un fel de convulsii, tremurat si dureri de cap nasoaleeeeee!!!! am stat internata in spital de 2 ori. o data in cl a 6-a (2 sapt) si in cl 7-a cam o luna. dar toata problema mi s-a tras de la o bataie de la o profesoara tampita de franceza(care mai era si matusa-mea) ca am facut misto de fi'sa (verisoara'mea) ca era grasa. si ma trecut in fata clasei pe mine si pe var'miu (ca eram toti intr-o clasa) si ne-a batut cu capul de pereti....
Poveste luuuunga..... Mama a vrut sa o dea in judecata dar au venit alte rude sa o roage sa nu faca asta si in felul acesta s-a ales doar cu "shuturi in fund" ca a trebuit sa plece din scoala, si nu numai atat, dar a fugit si din tara...

EDIT: deci putin probabil ca bebele tau are aceasta problema. mai bine mergi si la alti medici. fa o eco la capsor
_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani! sarbatoritilor de azi
si
La multi ani! tuturor pentru noul an cu intarziere

Am revenit si eu dupa vacanta de iarna. Eu si Cristi am fost plecati o saptamana in Austria de Revelion, ne-a fost enorm de dor de Aida asa ca zilele astea nu am mai prea facut altceva decat sa ne holbam la ea , asta pe langa faptul ca am fost si destul de ocupati cu treburi. Una peste alta nu am mai apucat sa intru pe forum, desii imi tot propusesem sa fac asta. Ei, iata ca mi-am facut putin timp si pentru asta acum ( impinsa de la spate de Sunisor, ce-i drept ).

In curand o sa vin si cu poze noi, insa nu am apucat sa ma ocup de asa ceva.

Aida e bine, vesela ca de obicei si cum zicea si Anna: am fost surprinsi la intoarcerea din Austria de progresele facute de Aida cat timp am fost noi plecati.

Camy, imi pare rau sa aud de bunica ta ; multa sanatate!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui!
avem gemeni la pepenasi. Adina, mamica tanara, bine ai venit, sa-ti traiasca fetitele.
Narcisa, nu stiu ce s-a intamplat, dar sa stii ca ma gandesc cu drag la tine.
Sun, imi pare tare rau de unchiul tau. Cuvintele sunt de prisos.
Ralu, a mea la 6 luni si o saptamana nu adoarme singura.
Iriss, Irina mea la 6 luni nu se intoarce (cred ca nu-i place chestia asta), in schimb sta bine in fundulet. Deci depinde de fiecare copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Asa, si sa mai adaug ca si eu sterilizez biberoanele.

Iriss, nu te panica prea tare, ca fiecare copil e diferit si evolueaza diferit, sti si tu asta . Uite, si eu eram putin pe ganduri ca Aiduta nu vroia sa impinga in picioare, isi lasa picioarele moi daca o tineai vertical, se lasa in genunchi. Si brusc s-a hotarat ea sa incerce si statul in picioare si ii iese de minune . Asa ca rabdare, lasa copilul sa le faca pe toate la timpul lor.
Daca e sa ma iau si eu dupa cate minunatii face Maria Anaxenei, de exemplu, si nu le face si Aida, pai mi-asi lua campii. Dar am mare incredere in ea si rabdare .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Noi am profitat de soarele de afara si ne-am plimbat vreo doua ore..

Camy, multa sanatate bunicii tale...Daca te incurajeaza cu ceva, si bunica mea a suferit acum 5 ani un AVC, cu toata partea stanga paralizata. Incet , incet si-a revenit...Acum mi-e si jena cand ma duc in vizita , in loc sa o rasfat eu pe mamaie, tot mamaie ma rasfata pe mine si, mai nou si pe Mihaita..

Mina, Mihaita mananca doar mar copt la 11.00 dimineata , (am inceput de sapt trecuta), in rest lapte 4 biberoane de cate 140 ml plus ce mai trage de la san.. Eu am pus niste conopida la congelator, cand voi trece la legume ii voi da si conopida.. Deea "lungana"..

Ileanna, dr. Stamate era cu eco...scuze, am incurcat eu borcanele... cauta un recipient steril si pentru corpocultura; se gasesc la farmacii .. Vladut sa se faca bine.

Anka, eu sper sa nu fie nebunie mare cu depunerea actelor. Ma gandesc totusi cate mame sunt in CIC??? Incerc sa vad partea plina a paharului...

Marina, Sofia...

Anna, daaa...si eu sunt innebunita dupa Viena!!! Hmmm..visez cu ochii deschisi..Nu te-ai intalnit si cu Adina ???

Didi, bine ati revenit!!! Asteptam poze...

Narci,

Am fugit, au venit ai mei parinti!!!..

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput