Pepenasi de iulie-august 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Sun nu stiam de ce esti trista, asa ca am luat la rand toate mesajele tale si am gasit. DD are grija de fiecare.
Adina dulci rau printesele tale. Mi se pare mie, sau una e mai energica si implicita ma slabuta? ca mie asa mi se pare din poze si din filmulete. Oricum..mare curaj sa va descurcati singuri cu 2 bebeline mici.
De Anaxena ce stiti? ca nu am mai vazut-o ce ceva zile pe aici. Si nici pe mess. Sper ca e ok.
Mada nu stiam cum sa trec gemenele, asa ca nu m-am bagat. te-am lasat pe tine.
Camy sper sa fie bine bunica ta si sa nu mai apara si alte complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

FLO

IRISSdeci sa nu ma arunc inca, nu? apropo de tensiunea asta intercraniana...nu am inteles nik....golanu si fata racita.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Mitzy, am citit ce ai scris la legislative. Care e problema daca ai avut medical inainte de CIC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Pai cica imi lipsesc zilele alea, dar ce are stagiul de cotizare care e inainte de nastere, cu medicalul??? Sunt ei nebuni! Oricum am cartea de munca incheiata cu 1 ianuarie si se vede asta si am si decizie de suspendare contract de munca...

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Si stiu un cantecel sado-maso...
Nani, nani, somn lin,
Copil dragalas
Fie-ti somnul senin,
Dragul mamei ingeras.
Somn usor, scump odor,
Langa tine voi sta,
TOATA NOAPTEA, CU DOR,
EU TE VOI LEGANA.

Ei? Nu e cam maso? Noi stim ce inseamna sa stai toata noaptea sa "legeni cu dor"

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Salutare

Kamelya, Diarux, Gini- va multumesc pt. raspunsurile cu dormitul

Iriss- imediat iti trimit pm

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Ne inscriem si noi in clubul iepurasilor. Ne iese si noua un dintisor, a crapat gingia si se simte. Eu ii fac masaj cu degetul meu chiar pe gingie si o ajuta foarte mult, stiti cum sta...nemiscata si cu gurita deschisa, cum ma opresc, cum maraie. Acum gasesc explicatia de ce 2 zile la rand a facut 4 scaune pe zi, nu prea manca, azi mi-a varsat dimineata si fructele si laptikul. Asa nu e agitata, doarme, ne jucam, nu a facut febra, speram sa fie totul bine.

Mie pediatra tot ma bate la cap sa-i dau mar cu biscuiti. Voi a-ti primit asemenea sfaturi?

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Gallyb, poti sa cauti biscuiti fara gluten, de la farmacie. Eu am citit ca atunci cand le ies dintii, copiii deseori fac si un pic de faringita, deoarece saliveaza mult si stau cu guritele deschise si de aceea uneori varsa, fac febra si scaune mai multe si moi, insa nu bag mana in foc. Mie Luca mi-a facut febra o singura zi cand i-au iesit caninii, dar a facut 39. David a avut la sase luni febra 40 o saptamana. A coincis vaccinarea cu iesitul dintilor, cei doi incisivi centrali de jos.

lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu nu prea vad legatura dintre scaune moi, febra, etc si dintisori. agitatia, inapetenta...ok...da' febra si scaunele?nu sariti...n-am facut inca pediatrie

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Vazut ingerashul purpuriu al ariadnei si m-am indragostit!!!!

Pofteste soroooo si zi-ne ce mai face!!!!

Sun ai sa-l ierti candva, el duce o povara mult mai mare, va veni timpul cand il va macina rau intamplarea.....ca sa ne ierte Dumnezeu trebuie sa iertam si noi la randul nostru, chiar daca durerea e prea mare....sincere condoleante....

Didi bine ai revenit! Astept si eu pozeeee,

Offf si al meu baleste la greu, mai varsa, nu prea mai papa bine, inca nu se vede nimic...

Mitzi ai dreptate cu poezica...hi hi hi...

Vazut si frumusetea danei81, cum il adoarme ea pe tati!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput