Pepenasi de iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
kamelya spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE SF ION 
ma duc sa citesc din urma
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
ladymina77 spune:
Referitor la ce zicea Andreea despre iritatie si noi am avut si ne-a trecut tare greu,e o zona rosie la "pasa" asa in partea de sus,nu sunt bubite ci e doar rosu,am incercat cu "en" creme ,acum suntem pe sudo-crem sa vedem cum e ,sper sa nu ne mai apara.Cred totusi ca e de la scutec ,alta cauza nu vad.
Am facut si noi vaccinul de 4 luni (la 5) n-a facut febra doar ca ii se intareste zona respectiva ca si la cel de 2 luni.Trebuie sa masez bine multa vreme sa nu ramana urma.Avem 8 kg si vreo 74 de cm.
Cam atat despre noi.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
kamelya spune:
flo da m-am maronit ca am vazut ca maro nu e nimeni
alexa_teo bun venit!!! wow ce mamica tanara de gemene 
LA MULTI ANI MATEI !!!
LA MULTE LUNITE PEPENASILOR NASCUTI IN DATA DE 7 

anka amandoua 

; ma imbrac si ma duc sa iau si eu praji
Ralu79 nici Daria nu adoarme singura ziua,iar seara o pun in patut si ii dau suzeta dar stau langa ea ca mai scuipa suzi si tre sa io dau
Bebe eu indemnizatia am primit-o dupa 2 luni jumate
gata ma duc sa iau prajituuuuuuuuuuuuuuuuriiiiiiiiiii
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
MissJJ spune:
Buna fetele!
Adina bine ai venit f frumoase printesele, sunteti pe listutza v-am pus impreuna sper ca e ok, mai trebuie cm si la cate sapt ai nascut.

La Multi Ani celor care se sarbatoresc azi!

La noi nimic nou sub soare ne mai chinuie niste mucisori gumati si greu de curatat dar suntem pe drumul cel bun asa ca in weekend vrem sa o mutam pe Ami in camera la Ari sa vedem cum va fi, ne-am cumparat si lapte de noapte sa vedem daca e vreo diferentza aseara a baut prima data si i-a placut e intradevar mai grosutz dar aseara era extrem de obosita ca nu a dormit bine la pranz ieri si atunci n-a terminat bibele a abut numai jumate si a adormit si s-a mai trezit o sg data la 2 si a mai papat niste laptic da mai putin si dim la 7 a mai baut iar, acuma sa vedem ce va fi de acum incolo. Si tot in weekend vrem sa incercam di nou cu Ari fara pampers numai in chiloteii sa vedem ce reusim ca pe 23 feb incepe pre school si tre sa fim toilet trained, asa ca ne straduim cat putem.
Na tre sa fug
ca tre sa merg cu Ari la nani si am si treaba la bucatarie mai am niste bibe si vase de spalat. Revin mai incolo ca am niste filmuletze cu Ami si vreau sa vad daca reusesc sa le pun sa le vedeti si voi, ca noi le-am vazut pe toate pus zilele astea.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ladymina77 spune:
Asaa ,in sfarsit am citit tot din urma si multumim pt urari tuturor,va dam un
dulce.
Il iubicim mai ales pe Mihaita si-ii dam 2
pe obrajorii bucalati.
Revin ca plange.
La multi ani!Matei
Mami de Bogdan 28.05.99
the_andreea spune:
celor care isi serbeaza ziua numelui
Matei
pepenasilor nascuti in data de 7 
Adina,bine ai venit sa-ti traisca fetitele,ce fain trebuie sa fie! 
Si eu mai sterilizez biberoane,dar la microunde direct.Asa le-am facut din prima.
Apropo de scutece,am luat luna trecuta Huggies,am fost placut surprinsa de prezentare,mi-a placut f mult ca au stretch in talie(am cautat de la pampers dar ... nu am mai gasit decat 5) si mi-a facut iritatie in dreptul elasticului,la spate 

.deci revenim la Pampers,ca la altceva parca nu am tupeu sa ma bag.Si Theo a avut iritatie de la alte scutece.Mai stiti altele cu stretch?
la toata lumea
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
flo1980 spune:
Buna ziua si
la multi ani fericiti la toti sarbatoritii de azi!
alexa_teo bun venit!!!
ce mamica tanara!!! si de gemene pe deasupra! Sunt superbeeee! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! 
Ladymina pupam vaccinata, e grasuna nu gluma, al meu are 8 acum la 6 luni....
Ma doare capul ingrozitor, iar e o perioada din aia stresanta, as vrea sa fug in lumeeee....
Ariadna come back cu mesajele tale incarcatoare de energie 
Mnoooo, revin mai tarziu...

noi
un fulguletz
un pepenash
ankuta_1982 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE-SI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME, SI LA MAI MULTE LUNITE SARBATORITIILOR DE AZI!
Alexa_Teo bine ai venit, ce frumoase sunt micutele tale, o intrebare, cum faci fata?
Ile si eu mai sterilizez dar numai din cand in cand.
Premergator avem si noi si stam cam 10 min si ne place la nebunie sa mergem cu spatele(deocamdata).
Pica eu vreau orajel de zi si de noapte!
Ne-am mai linistit dupa ce ne-au iesit cei 2 dintisori de jos, azinoapte am dormit de pe la 1 pana la 5 papa si dupa aia s-a mai trezit la 9 fara un sfert! misto nu? ca nu mai puteam!
Acum sper sa nu ii iasa si cei de sus prea curand!
ankuta
alexa_teo spune:
multumim de primire.
pai sa luam intrebarile pe rand:)))
ma descurc singura cu ele,nu am pe nimeni alaturi doar eu si sotul,ne este greu dar incercam sa facem fata pt printesele noastre.
da seamana fff mult una cu alta,doar sunt gemene,nu?:))
cm care i-au avut la nastere 48 Alexandra si 47 Teodora si am nascut la 36 saptamani.
si voi aveti niste scumpei de copilasi si bebe.
multumim inca o data pt primire si ca ne-ati adaugat in lista voastra
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
ladymina77 spune:
Flo,si mama mea zice ca-i grasuna da` io` parca -s chioara ca o vad slaba:))).Nu stiu,probabil din cauza ca e si lunga rau dar mama imi zicea cand am fost la ea "tu nu vezi ce slaninuta are pe spate?"
O sa fac azi poze si le pun sa vedeti.
Ai zis de Bogda ca seamana cu mine ,dar si Alex e bucata rupta din tine.Juniorul banuiesc ca seamana cu tati?
Voi ce le mai dati dimineata sa pape.Ca noua nu ne prea place marul si nici banana ,ce sa-i mai dau?
Mami de Bogdan 28.05.99