Mamici si burtici de Baia Mare(16)
Raspunsuri - Pagina 13
anca81 spune:

Amelia

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
mihor spune:
Ce bine descrii si situatia mea...cateodata tot ce vreau e sa taca....sau macar sa stiu de ce plange.....
Iar de dormitul in brate...si Sofia face la fel...pe pieptul meu doarme beton...daca o pun in patut incepe sa se stranga si sa planga...eu spun ca are colici la patut
imi tot spun ca nu mai e mult si o sa imi spuna de ce plange....
| Citat: |
| citat din mesajul lui Malinka nimeni nimic, azi n-aveti chef de povesti? ...la un moment dat azi am strigat la marc, el plangea, eu nu stiam ce are (saracutul ii era foame desi erau doar 2 ore si jumatate de cand mancase) si mi-am perdut cumpatul...l-am lasat in mijlocul patului si-am iesit din camera...dar cum el nu se linisteste singur a trebuit sa ma linistesc eu si sa merg la el, sa-l iau in brate, altfel nu tace atunci cand plange foarte tare...si pentru ca ma simteam tare vinovata ca am strigat la el l-am tinut in brate 2 ore si 15 minute, timp in care el a dormit ca un ingeras iar eu am citit un sfert de carte si-am amortit toata (apropo de somn, e interesant, nu? in bratele mele doarme peste 2 ore continuu, in pat maxim 15 minute)...si-asa am simtit ca mi-am rascumparat eu greseala fata de el... fetelor, voua nu vi se intampla sa nu mai aveti deloc rabdare, sa vreti doar sa taca? Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...Povestea minunii mele Aici vedeti poze cu noi Intre noi, baimarencele |
anca81 spune:
Portret
My little angel
I love you mommy
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
Malinka spune:
anca81..carla e o scumpete, cu ochisorii aia si nasucul ei...
si ce par blondut are, mi se pare ca i-a mai crescut, nu?
mihor...la tine e vb inca de colici, sofia e inca micuta...la noi e altceva, marc nu mai are colici de multttt...cand era mic nu-mi dormea deloc in brate, se agita intruna, acum vad ca ii place...si, ce-i drept, imi place si mie sa-l simt strans langa mine...doar ca n-as vrea sa devina obisnuinta, zi de zi...asa, cateodata, se poate...![]()
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
ancaurn spune:
Mai, sunt capiata. Lui Dragos ii ies trei dinti sus. Unul a iesit deja putin, unul a crapat doar gingia o idee si al treilea impimge de zor, e alba gingiuta, dar nu a reusit s-o crape inca. E al naibii de marait si simt ca fac ca toate alea. Pe deasupra Cezara vrea si ea partea ei de atentie. Noroc ca zilele ca astea sun mai rare, ca altfel as lua-o razna. Acum ca mi-am spus oful, sa trec la conspect.
Amelia

Anca81 sunt verde, verde de invidie pt ziua la schi. Eu am facut 8 ani de schi de performanta si mi-e un doooor... Dar n-am mai schiat de cand m-am maritat (nu din vina lui) si acum nu mai am nici echipament, nimic. Imi tot propun ca la anul sa-mi cumpar tot ce trebuie si s-o invat si pe Cezara. Voiam anul asta, dar cu Dragos mai greu.
Claudia de ce nu vrei sa schiezi? Dupa mine e cel mai fain sport posibil. Ati fost la vaccin? cum e Mada?
Ariana deci esti chiar mai bine decat credeam. Felicitarile mele. Si felicitari si pt progresul facut. Hai ca incet o sa fie bine. De uitat sunt sigura ca nu vei uita niciodata, dar durerea se va atenua. Si inca nu e tarziu pt inca 2 bebelusi.
AdrianaEstera e o scumpa. E foarte finuta. Seamana cu tine. Si cred ca ochii ii vor ramane albastri, ca parca s-au deschis la culoare.
Malinka eu sper sa ajung pe luni la sala, daca isi revine sirena mica. Referitor la povestea cu strigatul la Marc...nu-ti face probleme. Se intampla oricui. Cand era Cezara mica mi se intampla mai des. Acum ceva mai rar. Problema mea e ca de cele mai multe ori reusesc sa ma stapanesc pana il linistesc pe Dragos, ca sa izbucnesc putin mai tarziu si sa ma rastesc la Cezara, desi poate ca saraca nu merita. Aici am eu mustrari de constiinta. Dar ce sa facem, nu suntem perfecte. facem doar tot ce putem pt puii nostri, dar suntem oameni. Si ma gandesc ca ei nici nu au nevoie de mame perfecte. Noi suntem modelul lor si ar tinde spre perfectiune. Si cum perfectiunea e imposibil de atins ar fi vesnic nefericiti. Eu cred ca e bine sa-i lasam sa ne vada asa cum suntem, cu bune si cu rele, dar sa avem taria sa le cerem iertare atunci cand gresim fata de ei.
Ana tare dulce Alexandru.
Mihor da-mi voie sa te contrazic. Mai este mult pana o sa-ti spuna de ce plange. Vestea buna e ca veti scapa in curand de colici. Vestea proasta e ca vor urma dintii. Vestea buna e ca s-ar putea sa nu doara, cum am patit eu cu Cezara. Vestea proasta e ca s-ar putea sa doara, asa cum patesc cu Dragos. Si povestea poate continua asa muuult si bine. Suntem mame si n-o sa mai scapam de grijile pt puii nostri nici dupa ce s-or marita/insura. Asa ca trebuie sa ne obisnuim cu ideea.
de incurajare.
ancaurn spune:
Dragos doarme si Cezara trage de mine sa ma duc sa o invat sa spele vase, ca a vazut ea la Super Nanny o fetita de varsta ei facand asa ceva. Va dati seama ca ma duc, nu?![]()
Sper sa nu faca mai multe!
melly23 spune:
Buna dimineatza si scuzati ca nu am venit mai repede sa dau cafeaua dar am un motiv bine intemeiat!!!Am dormit pana la 10.30!!!

si apoi m-am trezit am schimbat fetitza, am bagat la spalat, i-am dat apoi de mancare, apoi am facut paturile iar acuma va scriu voua!!!
despre impacare...mda ne-am impacat...binenteles ca eu am avut initiativa, cica tot eu am fost si de vina la de ce mi-am permis sa-l trezesc asa brusc din somn, el nu si-a cerut nici scuze asa ca....deja ma cam dispera fazele astea...sa vedem cat mai rezist...
adriana felicitari pentru big kk!!!si nu iti face griji!!!si Amelia se stramba si se chinuie cand face kk!!!cred ca asa imi spune mie"mami vezi ca tre sa ma schimbi ca am facut kk" hihi!!!

ana_mun sedere placuta cu bunica la piticot!!!
iar despre trezirea lui alex ce sa-ti zic decat rabdare, rabdare si iar rabdare!!!vor fi nopti si mai bune!!!
ancaurn mai unde umblii!!!???iar nu te lasa piticii in pace!!!???
sper ca vii deseara la sala si nu te tragi pe cur!!!da?!
anca81 foarte fain pe partie si pozicile si tot!!!si io vreauuuuuu

dar piti asta nu vrea sa iasa din raceala!!!si felicitari pentru diversificare!!!vezi ca incet incet ai reusit cat de cat...![]()

ariana felicitari pentru vizita!!!noi o sa fim alaturi de tine!!!si despre sala nu e nici un bai ca nu potzi acuma dar vii data viitoare, da?!!??!!??
camelia ocupata cu serviciul sau cu bebei de nu ne mai scrii??!!oricum noi te salutam si iti trimitem un mare mare 
clauco azi nu ai venit nici tu la apel sau nu am vaz eu bine!!!
si bravo ca te-ai descurcat cu actele!!!uite de asta eu ma bucur ca nu mai tre sa umblu!!!macar am si eu o consolare
!!!
dflavia voi cum mai suntetzi!!cum mancatzi, cum dormitzi!!!??ca de fugit vad ca mintenas fugitzi!!!![]()

irlandeza mai da-ne si tu un semn!!!
lui Patty de la noi!!!
Malinka noi nu iesim !!!Amelia tine bine de raceala asta!!!ceapa ei!!!

dar va pupam si ne vedem poate data viitoare!!!
mihor multa lume se regaseste in vorbele loredanei dar tre sa invatzam sa ne stapanim in situatzile rele!!!si crede-ma vor fi multe!!!

nikolletta tu ce mai faci!!!adik ce mai facetzi???sper ca suntetzi bine!!!
olim, radcarmen, renataozana, suzy, hozy voi ce mai zicetzi!!!cum suntetzi???
ilinka tu cum te mai simtzi!!!hai mai scriene ca ne lipsesti!!!

rodicamaries cum suntetzi, ce mai face bb mic din burtik, ce mai face darius!!!haide si ne mai scrie si tu cate una alta despre voi!!
cladewel, mirelle voi nu ne mai scrietzi???v-ati suparat pe noi???va dau un buchet de 

si multi 

sa va treaca!!!
si asa cred ca am acoperit pe toata lumea!!!va doresc o plimbare nialcose adica frumoasa si bebei cumintzi!!!

edit: ca asa sunt eu uituca vreau sa ii doresc lu fii'mea la multe lunite!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare 
anca81 spune:
Anca, pai ia incarca picii in masina si faceti o iesire. Echipament poti inchiria si la Cavnic si la Suior. Ei, nu sunt eu o mare schioare, ma mai dau si eu asa. Imi place mai mult sa fac miscare.
Anca, Melly, Malinka, multumim pentru aprecieri 
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
Malinka spune:

pentru fluturica amelia care implineste azi 7 lunisoare...sa cresti mare si sa fii sanatoasa...

melly, deci ne vedem la 19 si 45, sper sa gasesc sala...:)
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele