Mamici si burtici de Baia Mare(16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

seara buna
Am fost si eu la control. In sfarsit dupa 2 luni. Si totul este bine.
Clau ce bine de voi ca ati fost la schii si la sanie. Bafta maine la vaccin ca nu mult mai avem si noi pentru primul vaccin.
Malinka las ca si al meu este tot asa de o saptamana. Nu ii place sa dorma numai in bratele mele. Dar sa ii tinem acuma in brate ca dupa ce incep sa umble nu mai stau in bratele noastre, si o sa ne fie dor sa ii mai tinem in brate.

Fetelor cum a fost la sala?

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Am pus si eu ceva poze.
Mai multe poze pe maine.
Noapte buna

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata...

Malinka, e normal sa ne mai pierdem rabdarea uneori...mie mi se intampla daca sunt obosita, sau daca mi-au ramas de facut prea multe prin casa...atunci nu mai am rabdare nici cu Estera...dar incet am inceput sa o cunosc...daca maraie ori ii e foame ori somn...dc nu vrea sa manace atunci in patutul ei si adoarme singura...si-a mai revenit cu programul de somn, mai doarme si ziua cate 2 ore legat...te intrebi cum de doarme asa bine in bratele tale...e normal; si noi domim mai bine dc ne tine cineva in brate, apoi ei micutii...nu?

Ariana, ma bucur ca ai facut pasul asta si ai mers sa vezi bebelasii...cu siguranta a fost o victorie...stii cum se spune: razboiul se castiga prin mici vitorii...ai reusit sa pui link-ul cu poze...pune totul in formatul acesta la semnatura si o sa apara de fiecare data cand postezi un mesaj...

Clauco, multumesc de aprecieri. Da, Estera are ochii lui tati...mi-am dorit mult sa aiba ochi albastrii...acuma sa vedem daca ii vor ramane asa...

In alta oridine de idei, Estera a fost putin constipata, nu a mai avut scaun de 2 zile...si in dimineata asta cand i-am schimbat pampersul am tinut-o cu piciorasele in sus...si a facut intr-un final, dar asa tare s-a scremut ca mi-a venit sa plang cand am vazut-o...bine ca a facut si asa...am incercat ieri sa ii dau ceai de musetel cu biberonul, dar nu stie sa bea din biberon..cum sa o invat?

Rares, Sofia ce mai faceti?
Gravidutele noastre cum se simt?

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari gagici

Ariana

Adriana, incearca cu lingurita. dragalasei Estera.

Malinka, si mie mi s-a intamplat sa-mi pierd firea, mai ales acum cu diversificarea. Nu cred ca exista mamica care sa nu fi cedat la un moment dat, fie si pentru cateva minute.

Melly, te-ai impacat cu soatza?

Noutatile noastre suna asa: diversificare - mergem inainte, dimineata bea cam 40 ml de suc (30 morcov si 10 mar) cu bibe iar la 30-45 minute diferenta ii dau lapticul. Dupa amiaza ii dau lapte intai iar apoi cereale de la Nestle, orez cu morcovi - le prepar din 30 ml apa + o doza apa + o doza cereale si le papa cu lingurita. Ieri a fost mai bine decat alaltaieri etc., deci avansam. Am gasit in sfarsit o lingurita care e buna, de la Chicco, din silicon, o recomand cu incredere. Deocamndata nu-i introduc altceva, nu e nici o graba, eventual maresc doza de suc. Pentru mine important e sa se obisnuiasca cu lingurita. Iar de suc de morcovi cu lingurita sa n-aud, e dezastru pentru hainute si pentru ea deopotriva. Asa ca lichidele doar cu bibe si solidele gen cereale, piure etc cu lingurita.

E inca in perioada de "greva sugarului", adica urla cand ii dau biberonul cu lapte, desi ii este foame. Aici cred ca am gresit si eu ca am tot incercat sa-i bag lapte pe gat desi nu-i era foame, ea saraca vroia sa-si scoate o masa si sa ajunga la 5 pe zi. Acum o las in pace, ii dau cam la 4-5 ore, invat din greseli

Se intoarce si ea intr-o veselie de pe spate pe burtica, isi scoate si manuta. A avansat rapid fata de saptamana trecuta cand se intorcea insa ii ramanea manuta sub burtica si incepea sa maraie. Parca e iepurasul de la Duracell, cum o pun pe spate se intoarce imediat sotul meu ma intreaba ce-i pun in biberonul portocaliu (adica in suc) de are atat de multa energie

De dormit doarme bine, de la 21-22 pana la 6 dimineata iar apoi pana pe la 8. Tot asa suntem, suzeta in gurita si nani, eventual uscatorul cateva minute daca risposteaza si nu vrea sa stea. Exclus adormit in brate. Kk in 3 culori, galen + verde + portocaliu. O singura data pe zi dar sanatos.

3 poze noi:

Looking at mommy
Back in shape
Love you sweetie

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

neata
Va invit la o .
Fetelor ce faceti?
Ce mai noapte. Alex al meu s- a trezit din 2 in 2 ore sa pape. Sunt foarte obosita, dar credeti ca vrea sa doarme, sa pot si eu sa ma odihnesc un pic?
Desi al meu este destul de cuminte si la o prima faza ma si plang. Daca ar fi plangacios toata noaptea oare ce m-as face?

Cum a fost la sala?

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

'neatza...
cine iese azi la plimbarica?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Malinka, noi iesim azi, insa nu stiu cand va manca, la 13 sau 14, depinde de ea. Pe la cat iesiti? Te sun dupa ce papa sa vad pe unde sunteti. Mi-e dor de voi

Ana, ufff, cunoastem... E doar o perioada, va trece curand. Multa rabdare mamico. Si mai paseaza-l dupa amiaza si in grija lui tati, sa te poti odihni.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

anca81...se pare ca ai facut deja progrese cu diversificarea... carla mancacioasa...
cum ati facut la ski, tu pe partie el cu carla si invers?

ariana...felicitari si pentru tine, e un mare pas inainte...

melly
...deci, impacati sau nu ? il mai fierbi?

flavia...cum mai e cu mancarea, s-a mai dat stefi pe brazda?

ancaurn...ce faci? nu te prea lasa copii sa stai pe calculator, nu?

adrianasm...pai cred ca doar cu rabdare poti sa o inveti cu biberonul...

ana...m-am uitat la pozele tale, alex e un scump...

clauco...ma bucur ca ai rezolvat cu actele...

eu ies pe la 13:30 si vin spre mara...cine mai vine?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Malinka, numai eu pe partie si Bogdan cu Carla

Eu la Mara sigur nu ajung, daca veniti mai inspre pizza H poate ajung si eu.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

si noi iesim.
Anca81 ma bucur pentru tine si carla ca ati reusit in sfarsit.
Clau a-ti ajuns de la vaccin? Cum a fost? Nu iesiti si voi azi?
Dupa masa mergem la tara si o sa stea cu bunica. Ca oricum se inteleg bine . Parca la tara ste mai linitit, altfel decat aici in baia mare, parca nu era nici asa de agitat, si se odihneste mai bine.
Melly Amelia sa-ti traiasca si sa cresteti mari, mari

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput