Mamici si burtici de Baia Mare(16)
Raspunsuri - Pagina 11
AdrianaSM spune:
Salut...
Melly, felicitari pentru initiativa cu tae-bo...cred ca e super un pic de miscare...dar din pacate eu nu prea sunt prietena cu sportul...nu ma atrage in nici un fel...asta e...
Anca81, cred ca a fost super la schi...Carla cum s-a simtit?
Malinka, super faina freza...aratati ca o adolescenta...sotul ce zice de schimbare?
revin ca ma cheama Estera...:)
sa pus niste poze noi....
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Malinka spune:
despre indemnizatie...eu am luat hartiile care trebuiau completate de pe dacia, pentru ca n-am stiut initial ca trebuie in piata pacii...deci, banuiesc, ca le puteti lua din piata pacii nr 10, biroul legislatia muncii...e acolo un tip si va zice el ce si cum...
piata pacii stiti unde e, nu? in spate la teatru, chiar pe partea stanga cum vii dinspre teatru, in capatul strazii, dupa mai multe pompe funerare... acolo e directia generala de asistenta sociala si protectia copilului...
multa bafta...
ariana,ancaurn...maine veniti la tae bo? melly, la 8 ai zis, da? ne intalnim si noi pe undeva sa nu intru de una singura acolo, ok?
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
Malinka spune:
adriana...m-am uitat la pozele tale...estera chiar seamana cu tine, are o poza din profil in care se vede foarte bine asemanarea...si, are niste ochisori superbiiiiii...

Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
melly23 spune:
da Malinka sigur ca ne intalnim!!!!si cine mai vine ca n-am fost pe faza!!!deci la 19 45 ne vedem in fatza la sala!!!nu intra nimeni pana nu ne intalnim totzi!!!ok???!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare 
Malinka spune:
nimeni nimic, azi n-aveti chef de povesti?
...la un moment dat azi am strigat la marc, el plangea, eu nu stiam ce are (saracutul ii era foame desi erau doar 2 ore si jumatate de cand mancase) si mi-am perdut cumpatul...l-am lasat in mijlocul patului si-am iesit din camera...dar cum el nu se linisteste singur a trebuit sa ma linistesc eu si sa merg la el, sa-l iau in brate, altfel nu tace atunci cand plange foarte tare...si pentru ca ma simteam tare vinovata ca am strigat la el l-am tinut in brate 2 ore si 15 minute, timp in care el a dormit ca un ingeras iar eu am citit un sfert de carte si-am amortit toata (apropo de somn, e interesant, nu? in bratele mele doarme peste 2 ore continuu, in pat maxim 15 minute)...si-asa am simtit ca mi-am rascumparat eu greseala fata de el...
fetelor, voua nu vi se intampla sa nu mai aveti deloc rabdare, sa vreti doar sa taca?
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
clauco spune:
Ariana2005, ai dreptate, ea plage 10 secunde, eu 2 zile sunt distrusa.
Dflavia, cu ocazia asta ne-ai luminat si pe mine si pe Ana. Tocmai azi ne intrebam oare cum se face chestia asta( adica sa apara un text nu http...)O sa incerc. Merci oricum.
AdrianaSM, au o fetita absolut superba. Ochii aia...doamne frumosi sunt. De la tati, nu?
Malinka, multumesc de informatii. Intr-un final am intrat si eu in posesia actelor. Pana la urma tot de pe Dacia, desi la tel au spus ca nu le mai dau ei. In fine... Si m-a luminat D-zeu ca nu de la finante imi trebuie adeverinta de venit pt activitatea independenta ci de la o societate de asigurari pt care am lucrat cateva luni. Ma duc maine dimineata si la ei. Doar ca o sa dureze ceva pt ca au sediul in Bucuresti iar firma la care am lucrat cu carte de munca, in Cluj. Asa ca ...
In alta ordine de idei, Si eu am momente cand imi pierd rabdarea. Mai ales ca in fiecare dimineata Mada se trezeste la ora 5 si o ora sau doua, caraie sau plange, orice numai sa nu doarma iar eu atunci asi dormi mai bine. Si o mai cert. Ieri dimineata a luat-o sotul pe la 6 si in 5 minute a adormit dupa ce cu mine a facut circ.
Ati fost la sala? Cum a fost?
Eu am fost la Cavnic cu sotul si cu Bogdi. Ei pe schiuri , eu pe saniuta. Dar m-am congelat. -13 grade. Am stat o ora si catre casa.
Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008
ariana2005 spune:
Malinka, si eu credeam la un moment dat ca o iau razna,..pana la 2 luni plangea intr-una, nu exagerez,..dar mi-a rasplatit rabdarea..de la 2 luni nu s-a mai trezit noaptea deloc,..iar acum e o cumintica foc..mai face ia prostioare mici ..doar e copil..asa ca eu zic ca e absolut normal sa mai reactionezi asa din cand in cand, ai si tu unele limite..
imi aduc aminte ca fugeam la sora mea , ..si ce mai plangeam ca nu mai pot..2 luni mi s-au parut un an..am luat toti medicii pediatrii in rand..pana m-a scuturat unu si mi-a zis sa imi revin ca totul va fi bine..si chiar asa a si fost..faceam comparatie cu fetita surorii mele cu 3 saptamani mai mare ca si ariana,..doar manca si dormea,..a mea manca ,dormea 10-15 min, 2 ore plans si tot asa..oricum as lua-o de la capat de 1000 de ori (hai ca am exagerat un pic),..postura de mama imi place..vroiam 3 copii, dar se pare ca Dumnezeu nu a vrut asta,..stie El mai bine de ce..
se vede ca a adormit pitica mai repede azi,..am timp si de scris ca de obicei am timp doar de citit, inca nu am ratat nici un mesaj
ariana2005 spune:
fetelor, eu nu vin la sala, noi mergem maine acasuca,..am intrat in sesiune si duminica am examen (la cluj)..
pe toate..si trageti tare si pentru mine ca sarbatorile astea si-au pus amprenta bine pe burta mea..
dflavia..
la Stefania,..si stai sa vad daca reusesc ceva..ca doar mi-ai scris foarte pe-ntelesul meu..
poze cu noi
ariana2005 spune:
era sa uit..pentru mine e foarte important..azi pentru prima data de 3 luni si ceva de cand lucrez am fost sa vad bebelusii,..si am rezistat..nu am plans..e un pas inainte in ,,vindecarea,, mea, am avut foarte mari emotii dar a fost bine..
noapte buna tuturor!
sa aveti vise placute!