Mamici si burtici de Baia Mare(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

poi daca vrei Malinka ne putem intalni la 19 40 in intersectie la Mara!!!la Sensiblue!!!si mergem deodata!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Hello fetelor.

Da, am scris rar in ultima vreme, e drept...dar motivat.Am tot avut probleme de toate felurile.Dupa ce am ajuns cu Andrei pe la urgenta si am primit un tratament aiurea, apoi la dr de familie unde ne-a modificat dozele la tratament, am reusit intr-un final sa scapam de racela, viroza..ce o fi fost.
Si ca sa nu ma plictisesc, ca doar eram in concediu....am ajuns si eu pe la urgenta, cu o hemoragie masiva, in urma unui ciclu aiurea, venit cu mare intarziere....ma rog...dereglari hormonale.Asta a fost pe 3 ianuarie.Tratamentul de la urgenta...asa cum va imaginati....ineficient.Asa ca m-am rugat sa nu mor pana luni, cand am ajuns la un cabinet de unde am primit un tratament calumea, niste injectii pe care sotul meu, dupa ce l-am instruit(eu fiind asistenta la baza...), mi le-a facut cu mare talent.In final, m-am reparat, de luni incep un tratament pt hormonii mei care si-au facut de cap si si sper sa ii linistesc oarecum.So, cam asta e povestea.Printre toate astea, am inceput si serviciul din ziua in care am inceput cat de cat sa stau pe picioare, nu ca m-ar fi fortat cineva, da nu mai puteam sta in casa. Asa ca sunt la munca si cetesc p-aici....de multa treaba cata am.

Si ca sa nu va plictisiti de mine, ma opresc acuma si mai revin eu zilele astea.

PS: am vazut pozici, botez, revelioane, craciunuri....de toate, copilasi si mamici superbe (nu va nominalizez ca sa nu vi se urce la cap)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

camelia...totul e bine cand se termina cu bine... multa sanatate si spor la munca...

noi ne-am intors de la plimbarica, piscator frigul asta dar am rezistat cu stoicism aproape doua ore...pupacim carla somnorila si ne bucuram mult ca v-am vazut...tare ne-a fost dor...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

da, melly, la 8 fara 20 sunt la sensiblu...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, si noi il pupacim pe Marc cel scump. Nici n-am simtit frigul la cat am povestit.

Camelia, bine ca a trecut totul

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

no bun draga!!!la 19 40 ne vedem!!!

camelia imi pare rau sa aud despre zilele astea negre ale voastre dar important e ca au trecut!!!pupicei de la noi!!!

ce as fi vrut sa ies si eu!!! Amelia e tare maraita, mananca rau, nu ii convine nik!!!cred ca ii ies dintii sau o fi ceva puseu de 7 luni!!!???

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Si noi am fost afara. Dar e fig rau de tot, brrrrrrrrrrr. Eu aproape ca am ingheta.
Malinka si Anca81 pe unde a-ti umblat de nu v-am vazut?
Noi am fost la 13.30 la mara, adica in fata la materna si nu v-am vazut.
Clau cum a fost la vaccin

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Va doresc un weekend superb.
Ne vedem duminica.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

buna seara fete vorbarete

cu al meu sot acasa parca nu am timp de nimic ce sa mai si citesc si postez? Stefi maraita da nu ma plang prea tare de asta, mai mult stau in bucatarie ca sa-i fac ei de mancare si sa nu manance
dimineata branzica proaspata cu cereale si compot si dupamasa ficatei cu cartofi si unt, delicioase toate numai ca le-a savurat tati si mami
eu ma bucur ca papa lapte ca altfel m-as urca pe pereti

melly23 Ameliei si sanatate sa treaca odata raceala
anca81 ma bucur tare pentru voi ca incet incet va dati pe brazda cu papa, waw si eu vreau la zapada sau orice numai miscare sa fie
malinka te inteleg perfect eu la fiecare masa incerc sa fiu cat mai destinsa si la final simt ca-mi plezneste capul ca nu ma pot descarca sa nu ma simta nervoasa, da ma mai scap si eu fireste, intr-o seara am bruscat-o ca nu vroia san desi ii era foame si maraia si incercam sa o adorm de 2 ore si a inceput sa planga saracuta, asa rau mi-a parut
ana_mun sa treaca colicile si daca se simte mai bine la tara stati mai mult timp acolo, e clar ca aerul si atmosfera din BM is de kk
camelia.t bine ca sunteti bine, of numai la urgente sa nu ajungi ca astia is catastrofe

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

multa bafta feletor care merg azi la sala, dati tot, lasati toate relele acolo in sala si nu le mai duceti acasa

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput