Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
babytza spune:
Pentru puiutii de azi
Laura de mimmi
Maria de cocutica
Maxx de illia
Si pentru cei de maine
Bianca de Laureta
Anthony de Christin
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
_irina_ spune:
Kid sportiva mare pustoaica ta. O pun si eu pe Maria mea sa exerseze, maine dimineata la prima ora ii pun filmul sa vada si ea cum se face.
ma distram acum singura de fazele astea cu filmatul, a propos de ce zicea si Roxana si mie mi s-a intamplat sa umblu disperata dupa aparat sa imortalizez tot felul de faze si parca vad moaca fica'mii, adolescenta, rebela, cum se uita la filmele astea si la poze si zice ca sunt nebuna.
A adormit si fica'mea ca prin minune mai devreme de miezul noptii si fara concert de plansete. Ma pun la culcare ca cine stie cand se trezeste.
O noapte linistita tuturor!
fericita de Andreea-Maria
Corrina spune:
giulianna te anunt cand ma hotarasc la scaun Fie vorba intre noi, ma gandeam sa iau Chicco Polly, dar ai venit tu repede cu prima pappa ala al tau, am cautat pe net si nu e rau, nu e rau deloc....si acum iar sunt nehotarata La naiba
Eva hihihi, sa nu uiti sa ii lasi lui Luca si cheia de gat
Babytza sa stii ca si flacaul meu a trecut la nr 4 (pampers). De 2 pachete deja Si tot nu imi plac aia cu elastic. Ma uit cu atentie prin punga sa vad frunzulite si fluturasi, nu norisori
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
sabinel spune:
vad ca vorbiti de scaune. noi am primit la botez un grosolan hauck, e cam greu si nici roti n-are. nu are spatar mobil deci abia dupa 6 luni o sa-l folosim cu spor. in schimb e ochios, desi nu ma incalzeste cu nimic. dar... calul de dar nu se cauta la dinti. somn usor
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
preety spune:
Buna fetelor.
Alta noapte aceeasi distractie. Tati doarme cu fata iar eu exilata in sufragerie ptr ca nu reusesc sa scap de tuse
Azi am fost la dr si cu fata si eu.
Bebe are usor suflu sistolic (cel putin asa i s-a parut pediatrei) si ne-a trimis la eco de cord la care mergem miercuri. Sper din suflet doar sa i se fi parut.
Pe urma mergem la eco de parti noi ptr galmita de la cap ca sa vedem ce textura are deoarece nu da semne de retragere...
In ceea ce ma priveste pe mine, am fost la dr si mi-a dat strepsils intensiv si bioparox. In rest stodal si oscilococcinum... nu stiu ce o mai fi ca tusesc oricum intr-una. Noaptea cel putin este infern. O sa incerc si eu cu ceai de ceapa si nuci poate poate...
Ref la spate se pare ca am scolioza dar mai fac inca si alte investigatii...
cocutica spune:
Saluatre fetelor!
La noi alta noapte cu ochii mari...desi s-a culcat frumusel la 23.00, iata ca de la 2.00 suntem tot chiote si distractie...preconizez sa adormim in jur de 5.30 si maine toata ziua somn, ca si azi de altfel.
Aveti vreo idee cum sa-mi aduc copilul sa doarma noaptea si nu ziua? Eu nu mai am nici una Mantionez ca nu am cum sa o tin treaza ziua, daca nu doarme noaptea...azi de exemplu am aspirat in toata casa fara ca domnisorica mea sa se sinchiseasca. Nu va imaginati ca nu reactioneaza la zgomote...ba da...deschide ochii, intoarce capul...zambeste...si apoi inghite somn iar. Noaptea in schimbe e cu ochii mari, face scandal daca nu ii dau atentie, se intoarce pe burta si asteapta sa o intorc inapoi pe spate, ca altfel e jale si uite asa ore intregi de zbengiala nocturna.
Abia astept sa creasca un pic mai mare, dar de fapt nu prea astept ca stiu ca ma asteapta altele...de fapt imi doresc o noapte in care sa dorm macar 4 ore legate...
Va pup...ma duc sa o intorc pe spate, ca trezeste vecinii si alta nu
felicic76 spune:
Bianca de Laureta
Anthony de Khristin
neatza si o!
asa frumos ninge afara, in sfarsit, un pic de zapada si la noi!
Vad ca piticul nu s-a trezit ptr bibe de noapte, doarme si acum, bine, si-a scos pantalonasii si caciula
sabinelul: cu darurile, te inteleg, si eu am patit-o, m-am trezit cu carucior de la nasi, bineinteles ca nu are nimic in comun cu ce vroiam eu, este www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=1&c2=0&c3=0&id=1&pid=128&cp=2&hash=5f8a07f5b919ce9c5e38d1a911352deb" target="_blank">asta. Este bun, dar eu vroiam peg perego si acum ce sa fac, sa-l arunc? Ma folosesc de el
preety: sper sa nu fie ceva grav
of, cu diversificarea, as vrea sa aman momentul cat mai mult, mi se pare ca bebe creste prea repede, de aia ma codesc sa comand scaun de masa si mi-ar trebui si storcator de fructe
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
anca81 spune:
Suntem matinale azi, eu as mai fi dormit da' ce sa-i faci daca piti are chef de joaca.
Simodina, Lala, multumesc mult pentru sfaturi. Nu-i dau inca dintii, adica m-am uitat si nu se vede nimic la gingie. I-am luat ieri cereale de la Nestle si i-am pus o masura in biberonul de seara, l-a papat fara circ dupa ce a dat de gust. Ciudat insa ca s-a trezit de foame pe la 4.30, ma gandeam ca cerealele sunt mai consistente si-i vor tine mai bine de foame. Anyway, azi ii mai dau totusi suc de morcovi si adaug si o lingurita de suc de mar - cam 20 ml in total, incep sa-i dau cu lingurita iar apoi ii dau biberonul.
Felicic, si Carla doarme la fel, o culc initial pe spate cu suzeta, ii dau sa pape iar apoi o intorc pe burtica. Ziua in schimb doarme numai pe spate cu suzi.
Kid, e super pustoaica ta cum se intoarce de pe spate pe burtica Carla a avut ceva tentative reusite zilele trecute (vreo doua) dar acum a abandonat.
Cosmy, Mayei sa pape iar bine. Carla e din nou in "greva sugarului"
Eva si eu umblu cu cizme cu talpa plata, ghete, jeansi si hanorace. Doar de Craciun mi-am luat cizme cu toc si parca aveam un bat in fund, asa mergeam. Deh, practica bat-o vina . Referitor la intretinere, noi avem centrala de apartament si am platit pe noiembrie 100 ron in conditiile in care avem apartamentul izolat iar caldura a mers non stop. Nu puteti sa va puneti centrala termica de apartament? Investitia s-ar amortiza in maxim 4 luni.
Baby_boy, imi pare sincer rau ca Raducu nu doarme decat leganat, cred ca s-a obisnuit asa. Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau
Andy.p, capul sus mamico
Luminita, ai toata admiratia mea
Musette, Joy
Preety, Doamne ajuta sa iasa bine ecografia
Am vazut veselie de Luca in scaunul de masa (Musette mai ramane sa-i dai papa ), frumusete de Sophia de Joy pe partia de schi si facand baita si ochisorii superbi ai Elsei de Piolica.
Danucu, mi-a placut foarte mult felicitarea Alessandrei, aveti o fetita minunata. Am tot uitat sa-ti spun zilele trecute, sper sa mai intri sa stai de povesti cu noi
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
sabinel spune:
neata!!
felicia tare te inteleg! barbac-miu voia sa-mi bage pe gat un carucior hauck de 10 tone si i-am retezat-o scurt: frumos si inutil, stam la etajul 4 si nu tu cari copil plus carucior, deci luam ce vreau eu. a pus bot, i-a trecut si acum e multumit cu alegerea pe care am facut-o eu am comandat brevi.
anca am vrut sa-ti zic de ieri, m-am tavalit de ras la vederea carlei portocalie. e o dulceata de fata!
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piolica Eva, saru'mina. cum e Luca o aschimodie la 7 kile jumate???? cit e de lung? Mamica fericita de bebelina Elsa |
ultima oara cand l-am masurat avea 71 cm, sa vedem cat are acu' la 4 luni.
Iar noi suntem in continuare la huggies 3, nu 4, si chiar 3 ii sunt larguti
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------