Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eva, Felicic are dreptate, spun din experienta iernii trecute cand eram plecati toata ziulica d-acasa, deschideam caloriferul numai in dormitor seara (e drept il tineam toata noaptea) si am platit la 2 camere 6 mil, il blocurile unde nu sunt contorizate si gazele, multi fac economie, tin caldura oprita si se incalzesc cu gaze, iar costurile se impart si devin mari pentru cei care au consumat si caldura, nu stiu daca ai inteles mare lucru. Sper sa nu fie totusi cazul si la blocul vostru

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva si eu la fel am auzit referitor la repartitoare,noi am avut mari dicutiii cu astia din bloc ,trebuia sa ne punem toti sau niciunul si pana la urma nu ne-am pus.

denisa daca vrei chicco polly sa-ti ieie ca e f ok,nu e masiv si se cara f usor dintr-o camera in alta,plus are niste imprimeuri mortale,abia ne-am hotarat la unul.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nah, fiindca s-a deschis subiectul, cu toate ca suntem off-topic rau:
-in bucat. aveam un calorifer mic, am pus repartitor pe el, dar nu l-am deschis niciodata, in fiecare luna aveam consum pe el. Ce se intampla de fapt: sotul meu statea sprijinit de calorifer, implicit de repartitor, iar de la caldura corpului se inregistra caldura asa ca am platit ptr faptul ca omul statea in casa lui, pe scaunul lui
- sa zicem ca se face vreo economie ptr cei care sunt plecati de acasa 8 ore/zi, la voi nu este cazul, dar nici la noi, care lipseam toata ziua, nu a fost vreo economie
-fratele meu il "zapacea" punand gheata pe el pana s-au dezmeticit cei de la firma, trecuse iarna(si, da. la el a rentat)
-daca ai calorifer nou, de otel, mai este cum mai este, daca ai de fonta, din ala vechi, chiar ca-i faliment curat
-am chemat un instalator sa-mi schimbe un robinet,a vazut repartitoarele m-a sfatuit sa nu las rufe la uscat si sa trag perdeaua de pe el, la fel se inregistra caldura
-sunt curioasa cum iti demonstreaza admin. ca pierderea de caldura s-a facut la tine in apartament si nu la ceilalti locatari sau pe spatiile comune

si da, cum spunea si CD, s-a dublat, triplat consumul de gaze

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Eva, Felicic are dreptate, spun din experienta iernii trecute cand eram plecati toata ziulica d-acasa, deschideam caloriferul numai in dormitor seara (e drept il tineam toata noaptea) si am platit la 2 camere 6 mil, il blocurile unde nu sunt contorizate si gazele, multi fac economie, tin caldura oprita si se incalzesc cu gaze, iar costurile se impart si devin mari pentru cei care au consumat si caldura, nu stiu daca ai inteles mare lucru. Sper sa nu fie totusi cazul si la blocul vostru

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Eu am intzeles perfect ce ati zis amandoua, insa acum se impart la toti, nu platim doar noi pierderile blocului. Noi eram singurii care nu aveam repartitoare de pe scara, restul nu a platit nimeni aceste sume, maximum la toti era 5000.000 pe luna, la noi 10. Daca restul din bloc nu aveau nu puneam noi, dar asa trebuia, e inadmisibil cat aveam noi si cat aveau cei cu repartitoare.
Iar ce ziceti cu incalzitul la gaze e valabil pt anumite persoane, in general in varsta, noi nu prea avem in bloc. Si mama si-a pus repartitoare de mult si se simte, plateste cat consuma, iar restul de pierderi se impart la toate apartamentele, nu ca la noi, plateam noi tot.

In fine, la noi trebuiau puse, clar si va spun deja ca factura pe ianuarie nu va veni 20 000 000 sigur, este nemaivazut. Tinand cont cat am platit pana acum, mai rau eu zic clar ca nu va fi. Sa mai plateasca si restul ce se pierde, nu doar noi. Administratorul a zis clar: bine ca v-ati pus ca va bagam voua tot si e pacat de asta micu', ii luati ceva de banii aia.

In plus, noi am platit sume astronomice fara sa platim gaze, avem plita electrica si nu ne baga gaze la intretinere. dedci venea de la caldura, clar. Ma rog, va anunt la intretinerea pe ianuarie cat mi-a venit.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

si mai e o chestie, noi avem 8 calorifere, care consumau toate ca la balamuc, la noi in camera sunt doua calorifere, innebuneam de cald, avem 25 -26 grade in camera, noaptea ma sufoc efectiv. Macar asa reglez caldura cumva, un calorifer il pot tine inchis macar. E insuportabil, avem sauna.

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

eva: ma dezamagesti, te stiam coltzoasa, chiar asa, sa dai tu 10 mil "in loc sa ii iei ceva lu" asta micu?"
exista cai de atac: ceri de la administratie modul de calcul al intretinerii respective, neaparat sa aiba stampila, si cu ea,frumushel, mergi si depui reclamatie la Primaria de Sector(au o sectie specializata ptr Asoc de Prop si prea il iubiti toate pe frumosul de Negoita, nu ca Piedona al meu) si s-ar putea sa nu mai platesti intretinerea pana in vara, s-ar putea ca Dl. Administrator sa "gaseasca o solutie", pana sa mergi tu pe undeva, mai ales daca aveti niscaiva spatii com pe la parter, reclame sau antene pe bloc.
Io una nu as da cu asa usurinta 10 mil ca pedeapsa ca nu mi-am instalat in casa aparate care nu sunt avizate metrologic(apometrle sunt)
si cu asta am terminat
edit: exista robineti termostat, costa 50 ron unul, poti sa-i montezi independent de repartitoare

falcone
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

eva: ma dezamagesti, te stiam coltzoasa, chiar asa, sa dai tu 10 mil "in loc sa ii iei ceva lu" asta micu?"
exista cai de atac: ceri de la administratie modul de calcul al intretinerii respective, neaparat sa aiba stampila, si cu ea,frumushel, mergi si depui reclamatie la Primaria de Sector(au o sectie specializata ptr Asoc de Prop si prea il iubiti toate pe frumosul de Negoita, nu ca Piedona al meu) si s-ar putea sa nu mai platesti intretinerea pana in vara, s-ar putea ca Dl. Administrator sa "gaseasca o solutie", pana sa mergi tu pe undeva, mai ales daca aveti niscaiva spatii com pe la parter, reclame sau antene pe bloc.
Io una nu as da cu asa usurinta 10 mil ca pedeapsa ca nu mi-am instalat in casa aparate care nu sunt avizate metrologic(apometrle sunt)
si cu asta am terminat
edit: exista robineti termostat, costa 50 ron unul, poti sa-i montezi independent de repartitoare

falcone
D'ale gravideniei

chiar asa, maine ii zic lu' fi-miu: Luca tzatza pleaca la plimbare, are petitii si reclamatii de facut!!! Tu stai frumusel in casa si nu deschide la nimeni.

Coltoasa sunt, ambitioasa si mai si, dar nu ma pot pune contra curentului in cazul asta. Si nici nu am incercat, nu suspectez vreo frauda speciala, cam asa se face la toate blocurile, in cazul repartitoarelor: toti sau niciunul (isi pun). Cine nu are, asta este...rabda!!! Daca si acump vom plati noi mai mult voi purta o "discutie" cu administratia!

Mergi la inceput

gata, am intors piticul pe burta, a adormit, ma bag si eu la somn!
chiar daca a fost prima zi de munca dupa o vacanta lungutza, am avut o zi grozava! La mai multe si sa ne mearga bine la toate!

falcone
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

andy,ma bucur ca ati rezolvat problema!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Azi in premiera David a apucat cu manutele un ursulet agatat de paturica si tragea de el ca disperatu'....si tipa la el , il certa , il ducea in gurita si apoi radea la el.... Eu , si mai disperata ca el , cautam prin casa camera de filmat sa imortalizez momentul...dar evident am gasit-o prea tarziu. Radea soacra-mea cu lacrimi ca a vazut si ea ceva live la soricel. A fost un dulce

Giulianna , il astept maine pe Ionut Multumesc mult

Ankussa astept poza mamico, sa apara in clip

Luminita e super clipul Imi aduc aminte cum te priveam si la spital si cat de mult de admiram, acum ca si vorbim ce pot sa zic jos palaria in fata ta cat de bine te descurci cu doi puiuti
David doarme tare bine. Am revenit la programul nostru dupa 2 saptamani in care il cam dadusem peste cap cu vizitele lungi...Acum facem baie la 8 seara, la si jumatate suntem gata si papam, apoi pe la 9 pica lat de somn. Se mai trezeste dimineata la 8-8:30, uneori chiar 9. Peste noapte ma dau jos cam de 4 ori sa ii dau suzi, dar nu mai cere papa. Mai nasol este ca a inceput sa ia foarte putin in greutate, adica de pe 24 dec a luat pana azi doar 150g. Sunt aproape 2 saptamani....Nu stiu ce sa zic. O sa vorbesc cu dr daca nu ar fi bine sa incep cu cerealele mai devreme de 4 luni, sa vad ce ma sfatuieste. Ca noaptea nu l-as scula sa ii bag un biberon in gura...

Laura offfff sa nu mai spui niciodata ca esti o mamica rea. Toti avem momente cand explodam, nu esti singura. Ai facut foarte bine ca ai stat de vb cu Andy. Ai vazut acum ca e destul de mare ca sa poti discuta cu el si ai vazut ce bine a inteles ce s-a petrecut. Imi pare bine ca totul a revenit la normal si nu mai esti suparata

Corina

Kid ce dulce e Mariaaaaaaaaaaaaaa

Piolica e o scumpica Elsa Clipul este pe prima pagina la Primul craciun al boboceilor

Andreutac pup puiutul pentru cele mai frumoase cuvinte

Joy bine ati venit Superbe pozele, v-ati facut de cap la munte....Auzi , Sofia poarta deja nr 4 la pampers ??? Asa mare e ? Si sa nu imi spui ca isi tine singurica biberonul...ca o musc

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput