Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
andreutac spune:
Am vazut poze/filmulete superbe cu Maria de Kid, Sofia de Joy, Elsa de Piloca, Luca de Musette si sper sa nu fi omis pe nimeni.
M-am luat cu altele si am uitat sa va impartasesc ceva foarte important pt. noi... ieri Eva a zis ma-ma-ma. Banuiesc ca involuntar, insa m-am udat toata, va dati seama. yupiii!!!!
Sanziana, super tare faza cu Dragos!!!
Felicic, mai mult ca sigur si noi vom instala o camera ascunsa la cat de paranoic e tati, cu toate ca voi si eu acasa cateva luni bune.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
claudinna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid2003 Andreuta stiu si eu daca o fi de la zodie...se zice ca (virgula) Copilul Balanta este vesel, sociabil, cuminte, echilibrat si cu chef de distractie...Este un semn bun ca zodie, singura faza e ca pot alterna, cat sunt cuminti, cand obraznici, cand suparati, cand veseli, deh...Copilul Fecioara, intr-adevar, cica e printre cei mai cuminti din toate zodiile, dar cine baga mana in foc? Si inca ceva..bebelusenia nu ne arata cum vor fi ca adulti. Bona mea are doi copii: o fata (in copilarie extrem de cuminte) si un baiat (in copilarie extrem de greu de crescut)... Acum sunt adulti si e fix pe dos, fii-sa e o zvapaiata si jumatate, iar baiatul e f cuminte si muncitor...i rest my case! Am pus si eu o poza cu maria in scaunul de masa Chicco Polly si un filmuletz facut azi cu ea intorcandu-se de pe spate pe burta Si iesiti fetelor din depresie...acu' v-ati gasit cand sunt boboceii asa frumosi si mari? Hai, pe Luminita as mai intelege-o ca tare greu mi se pare rolul ei de mamica la patrat! dar e si f norocoasa, nu ma inveti si pe mine reteta? Ca tare as vrea sa fac doi baietei asa frumosi dintr-un singur foc!!! |
suuuper! cum se intoarce ea! e mortala!
la mai mare!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
felicic76 spune:
musette: chiar ca-i place scaunul, sa-l stapaneasca sanatos!
eva: ptr a recupera masina ridicata, trebuie sa cotizezi 670 ron, trei sferturi la Rosal, firma care face ridicarea si un sfert la politie, plus ceva puncte asa ca se merita sa munceasca nenea politaii ti-ai pus repartitoare? ti se dubleaza intretinerea
piolica: elsa este o frumoasa, chiar ca este o bombonica (un pic fondanta)este dulce foc
joy: Sofia se obisnuieste cu conditiile de la munte de acum, tocmai bine, se pregateste de acum ptr ski
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Piolica ,Elsa e o scumpa...si mi se pare ca seamana cu Alexia
Kid ai o adevarata domnisorica
Musette ce-mi place de Luca
Joy ai o frumusetze de fetitza
Denisa chiar voiam sa-ti zic ce dragutz e Edi
AAAA ....si voiam sa va zic ca am masurat-o pe Alexia si are 64cm.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
tzitziri spune:
Laura,...sa nu te mai superi....mai bine trantesti si busesti virtual pe forum, ce zici?Ma angajez sa te suport
Musette, nu se mai invarte caruselul...canta dar nu se mai invarte..ai patit?...iar daca ii invart de maciulia aia se mai invarte dar canta aiurea....cu caruselul nu e de glumit.Si cum nu mai am garantia cred ca iau altul
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
claudinna spune:
citat din mesajul lui luminita2008 Babytza, asa tare mi-a placut clipul, ca mi-am facut si eu unul! Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008 Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… Ce nu te darama te face mai puternic! CLIP DE CLIP CRACIUNEII Mai recente poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Blog personal |
frumos clipul!
e minunat sa ai un bebelush, dar cu 2 cum o fi?:))
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
EvaF spune:
citat din mesajul lui felicic76 eva: ptr a recupera masina ridicata, trebuie sa cotizezi 670 ron, trei sferturi la Rosal, firma care face ridicarea si un sfert la politie, plus ceva puncte asa ca se merita sa munceasca nenea politaii ti-ai pus repartitoare? ti se dubleaza intretinerea piolica: elsa este o frumoasa, chiar ca este o bombonica (un pic fondanta)este dulce foc joy: Sofia se obisnuieste cu conditiile de la munte de acum, tocmai bine, se pregateste de acum ptr ski |
felicic, cum sa se dubleze? pe noiembrie a venit 10 MILIOANE la 3 camere, in cond in care restul cu 3 camere au platit doar 5 milioane, iar noi, neavand, plateam pierderile. Cum sa platim dublu? adica 20 milioane? eu zic ca glumesti...
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
musettepink spune:
Denisa multumim!
piolica vai ce bombonica ai tu acolo,f f draguta!Si scrie mai des!!!!!!
Andreutac felicitari pt ma-ma,chiar si involuntar,cred ca e minunat!
felicic,f tare faza cu camera si bona,buna investitie!
Joy bine ai revenit,f frumoase pozele!
Oana,nuuuu cumpara alt carusel,mai mult ca sigur s-au terminat bateriile.pe noi ne tin cam o luna apoi cand incepe sa cante fals si sa nu se mai invarta e clar,s-au terminat.Schimba-le si vezi daca merge.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
CD27 spune:
Bravo Laura
Baby_boy, cu dormitul in brate nu am ce sa zic, la fel e si la noi, oricat ar fi de obosit, nu adoarme singur, numai in brate si daca nu il iau la timp, maraitul se transforma in urlat. Zici ca da din cap noaptea intr-o parte si alta, asa face Mikul meu, cumva foarte rapid(daca incerc sa imit ma doare capul) si atunci ma trezesc si il intorc pe o parte si gata se potoleste, in multe nopti treaba asta cu miscatul capului incepe pe la 4 si dureaza pana dimineata, timp in care il intorc de pe o parte pe alta de xxxxx ori, dar stiu ca daca il intorc mai doarme un pic pana la runda urmatoare de foiala. Incerca si tu sa il asezi pe o parte cand face asa, bafta
Am vazut intoarcerea mariei, wow, piciul meu nu se intoarce pe burta, nici daca il pun eu nu sta
Am vazut-o pe Anna Sofia la sky si pe Luca fara sosete, hi hi si acum ma uit la Elsa.Niste bebelusi minunati
pentru lungana Alexia
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
felicic76 spune:
eva: cand ai timp, studiaza www.fapr.ro/FAPR/info_utile/repartitoare.php" target="_blank"> aici eu m-am impotrivit din rasputeri la vechiul apartament, am atestat de administrator imobile si invatasem despre asta, pana la urma am pus de gura administratorului, ptr ca stiam ca vindem. Aici unde stam acum am centrala, merge non-stop si platesc 150 ron gazul si 80 ron apa rece (avantaj constructii noi, nu exista pierderi) In orice caz, daca exista pierderi, stiu ca acestea se repartizeaza cf cotei parti indivize, nu se pun in carca celui care nu are apometru sau repartitor. Oricum, vezi tu cu prima luna de intretinere
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei