Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
julax spune:
Oana,dcaa afli ceva in acest sens,da de veste,daca aflu eu prima fac la fel
Kid,frumoasa intoarcere.O adevarata domnisoara
Plec ca ma cheama bebelinaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy eu cred ca o sa ajung la depresie cat de curand daca nu se potoloste al meu. simodina multumesc de raspuns...o sa incerc si eu cu carutul ..radu doarme bine noaptea de la 9 la 1-2 apoi cu ochii inchisi isi da capul dintr-o parte in alta ..eu zic ca-i e foame si-i dau tzitzi dar..nu suge mare lucru si adoarme..apoi iar o ia de la capat..am impresia ca nu poate dormii si simte nevoia sa se legene singur..ca de mancat nu se trezeste..e cu ochii inchisi. Azi a fost o zi de chin..a dormit f.putin..si fiind si singura cu el..toata ziua in brate..am un teanc de haine de calcat..dar cine a apucat.. DAca mai are cineva vreo idee va rog sa-mi spuneti..nu stiu ce sa mai incerc. Lala multumesc pt. linkul acela.dar problema noastra este leganatul..doar asa adoarme..si sta prea putin in pat.se plictiseste repede offf mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008) in asteptarea lui Raducu Radu povestea pisoiului Raducu |
Pt faza cu leganutul nu stiu ce sa-ti zic,Luca adoarme la san,dar pt faza cu tinutul in brate si facut si alte treburi eu l-am invatat pe Luca sa-l iau cu mine de exemplu cand calc sau gatesc.Il iau in bouncer in bucatarie si il pun sa se uite la mine in timp ce ii povestesc tot ce fac,si sta cumintel cu mine acolo,casca niste ochi mari cand vede ce fac si nu trebuie sa-l tin in brate,nici nu plange ca sta singur in camera si imi fac si treaba.Daca tu l-ai obisnuit numai in brate e normal la inceput sa planga dar eu cred ca incet incet o sa se dezobisnuiasca si va deveni interesat de ce faci tu prin camera.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
baby_boy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Pt faza cu leganutul nu stiu ce sa-ti zic,Luca adoarme la san,dar pt faza cu tinutul in brate si facut si alte treburi eu l-am invatat pe Luca sa-l iau cu mine de exemplu cand calc sau gatesc.Il iau in bouncer in bucatarie si il pun sa se uite la mine in timp ce ii povestesc tot ce fac,si sta cumintel cu mine acolo,casca niste ochi mari cand vede ce fac si nu trebuie sa-l tin in brate,nici nu plange ca sta singur in camera si imi fac si treaba.Daca tu l-ai obisnuit numai in brate e normal la inceput sa planga dar eu cred ca incet incet o sa se dezobisnuiasca si va deveni interesat de ce faci tu prin camera. Minunea a venit! de Luca Nicolae |
sper sa se dezobisnuiasca..stau numai cu el..toata ziua..vorbim..cant..ce nu-i fac..eu nu pot sa fac nimic in casa..si tot degeaba..cand se plictiseste sau ii e somn incepe urlatul
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu
denisa.g spune:
Piolica –suuuuper Elsa – o scumpete de fata. Imi plac la nebunie ochisorii ei. Pupici multi pt voi .
Musette – tare-I scump Luca in scaunelul lui. Cred ca tot catre el o sa ne orientam si noi.. inca mai sondam terenul.
Joy – se vede treaba ca ati intrat bine in noul an. Foarte frumoase pozele de la munte iar Anna Sofia este o dulceata de fata.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
piolica spune:
denisa, esti o scumpa. merci mult. am vazut si eu pozele voastre, super Edwin in postura de ren.
musette super simpatic Luca in scaunelul lui. m-am uitat si eu dupa acest model de scaun, arata super bine. aici e destul de scump, insa vad ca-l pot cumpara din germania de pe ebay.
Mamica fericita de bebelina Elsa
EvaF spune:
Denisa, si eu voi sonda treaba cu scaunul asta de masa, desi parca vad ca din spirit gregar, a se citi ca o oaie, ajung tot la Chicco, dragostea dintai! Deocamdata nu vad de ce as lua scaunul asta, inca un obiect pe care sa il sterg toata ziua de praf! il iau la 6 luni cand ma bate un gand sa incep si eu faimoasa diversificare!
Piolica, Elsa e o scumpete de fata! Ce grasunica s-a facut! Sa nu o recunosc...dar ochii imensi albastri sunt greu de omis!
Joy, si tu ai bombonica, acum ca o vad la baitza realizez ca fi-miu e o aschimodie fata de copiii vostri si nu pricep deloc! Are 7kg500gr, totusi. Bine, e si foarte lung dar nu e vreun silfid pe cantar. Ma rog...
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
piolica spune:
Eva, saru'mina.
cum e Luca o aschimodie la 7 kile jumate???? cit e de lung?
Mamica fericita de bebelina Elsa
andy.p spune:
Fetelor
Dupa ce vi-am scris voua ,mi-am luat masina si am plecat la o plimbare de limpezit creierii..m-am intors si mi-am chemat baietii,le-am cerut scuze si le-am explicat ca sunt ff obosita cateodata si de aceea am reactionat asa...Andy mi-a spus ca el nu vrea sa patesc ceva,i-am explicat ca nu mi se intampla nimic si ca mamicile se mai si supara cateodata ,dar copii nu au nicio vina.
Ne-am si acum totul e k..i-am sugerat sotzului cand ma mai vede asa sa ma lase in pace ca inseamna ca sunt
Va ultumesc tuturor...sunteti lucrul cel mai bun care mi s-a intamplat vreodata
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
kid2003 spune:
Eva in poze oricum par mai grasutzi decat in realitate...Mai ales la baie...am si eu niste poze cu Maria si sa vezi ce copane si ce burta are...si ea chiar nu e deloc, dar deloc umflatzica, nu a ajuns nici macar la 6 kg desi la cm sta f bine, are binisor peste 60.
Piolica Am vazut si pozele tale! E superba Elsa si ii sta bine cu coiful de sarbatoare
Andy_p bravo! Ma bucur ca le-ai spus baietilor ce ai avut pe suflet si ca te-ai linistit! Oricui i se poate intampla sa aiba o zi proasta, mai ales mamicilor cu bebei asa de mici