Pepenasi de iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Irlandezia s-a suparat si d'aia nu mai intra pe forum? draga mea, ia pofteste tu aici ca eu, din cate stiu, nu am gresit cu nimic si nu merit sa fiu privata de mesajele tale

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Intrebari:
1.Exista un termen limita de depunerea adeverintei de venit in cazul in care eu am depus deja actele?
2. Daca fac comanda la Babypoint, comanda de unde trebuie sa ma duc sa o ridic, ca pe site nu am gasit nici o adresa a colaboratorilor lor sin Bucuresti?

Flo, trixera - 200 ml - 66,95 RON (am luat-o acum citeva zile de la Sensiblu daca nu ma insel)

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

pica, eliza, merci pt info

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Flo de la mothercare, scuza-ma, am uitat. La fel si pt Moni.

Vic ahaaaa, amorez mai mare, tot tacamu! Bravooo, fata hotarata Maya!:)

Danuta esti tu draguta da' 53 kg fata de 44 kg inseamna balena. Strict in cazul meu. Dar o sa-mi revin la schijenia mea si abia atunci voi fi multumita! Oricum, eu in locul tau mi-as tine gura, da?

Vio ce grasane dulci sunteti, bravooo!

Cami caaat e de dulce Victorasu!

Andreea sanatate va doresc si maraiala cat mai putina pt Casi cel falcos si scump!

Andreutz ai niste fete ca doua flori. Dar stii asta! Sa fiti sanatosi si puternici!

O sa vaz si pozici mai incolo, acu' nu mi se deschide picasa!

Moni ehehe, MULTUMESC! Cat despre Mada da, si eu simt de multe ori ca suntem poate nedrepte si nu-i raspundem asa cum se cuvine. Mada e o tipa autentica, o prietena de nadejde, o pisaloaga fara pereche pt mine si asta e in cel mai frumos sens. Mereu e acolo ceea ce mi-a aratat ca e un om fantastic! Eu i-am multumit mereu si sper sa nu uit vreodata s-o fac! Ete ma duc sa f.u.c.k ceva cu ea acum, ca prea mi-e draga! Te iubesc buei Mada nebun, pisalog, prieten, zuz, minunat, dulce si frumos ce esti!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta29

IRISS, si eu ma gandisem sa nu folosesc premergator, dar sotul meu tot insista sa luam.Pina ajungem la faza aia sper sa il conving.Nu pot spune ca am ceva impotriva premergatorului, pur si simplu n-as vrea sa il folosesc.

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Eu zic ca o problema de sanatate este destul de importanta pt viitorul copilului. In Canada este interzis, probabil ca si din cauza asta. Oricum cand am fost cu copilul la neurologie a facut aia niste ochi, de credeam ca in urmatoarea secunda suna la protectia copilului sa ma denunte. Si mi-a facut o terorie, a care concluzie era sa-l arunc.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

TRULI, ce scump e Victoras cum se distreaza el de balon...

MARINA, eu i-am facut sfecla la aburi. Dar totusi te sfatuiesc sa nu-i dai inca Sofiei decat daca nu e sensibila la burtica. Si pe mine m-a luminat Ooka. Eu i-am dat o sfecla intreaga din prima, ca i-a placut si mi-a facut ca trenul ziua aia, era asa plangacios de numai, ca l-a durut tare burtica. Nu-i mai dau decat peste vreo 2-3 luni.

ELIZA, dieta merge ca.... in a 2-a zi. Adica tot grasa sunt si tot deprimata ca nu pot manca dulciuri. Da na, mergem inainte. Cat despre greutatea mea, acum ce sa zic, nu sunt chiar grasa din aia ca la americani de ii scoate cu macaraua pe fereastra. Am 1,69 si 67 de kg. Insa surplusul de kg mi s-a pus pe burta si pe fata, am barbie dubla de nu ma suport cand ma uit in oglinda. Sunt altele cu mai multe kg care arata mult mai bine ca mine, pt. ca li se raspandesc uniform kilogramele.

SUN

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetelor!
Noi am petrecut cel mai frumos revelion de pana acum, in 3. Irina parca a stiut ca e revelion si nu a adormit pana la 12, asa ca am iesit toti 3 in balcon sa ne uitam la focurile de artificii. Chiar ma gandeam ca e primul meu revelion petrecut in Bucuresti.
Irinucu e o dulceata de copil, ca toti pepenasii, e vesela, jucausa. Nici nu stiu cand au trecut 6 luni (multumim celor care ne-au transmis urari). De la Craciun pana acum a fost si sotul meu in concediu si a fost foarte bine, ne-am bucurat impreuna de fiecare clipa cu ratusca. Acum 3 zile am facut si vaccinul de 6 luni si a fost foarte bine, nu a avut nici o reactie. La 6 luni avea 6,450 kg; e mai micuta decat alti copii, dar avand in vedere ca s-a nascut cu greutate mica, eu zic ca e foarte bine.
Noi iesim afara in fiecare zi, indiferent de vreme iar Irina, ca si alti copii, adoarme imediat de la aerul rece. Sursula, cand mai iesiti la plimbare, noi suntem disponibile.
Irinuc mananca dimineata mar (care ii place foarte mult) si la pranz legume (la care face mofturi ca nu prea sunt pe placul ei). Peste vreo saptamana o sa introduce si masa de cereale, spre seara.
Eu inca nu am depus cererea de CIC, cred ca ma duc saptamana viitoare. Caprioara, o draguta si o sufletista, multumesc si La multi ani sarbatoritilor familiei!
Marina, vreau sa-ti zic ca m-ai terminat cu retetele tale in imagini, asa ca m-am apucat si eu mai serios de bucatarit. Am facut salata “poiana cu ciuperci”, minunata. Eliza, am salvat si retetele tale. Am redescoperit si site-ul asta, desi mai degraba ar trebui sa ma uit la cure de slabire, decat la retete culinare.
Mada, multumim pentru filmulet, a iesit super.
Turturica, Eliza, bafta la servici. Rontzy, ai inceput si tu lucrul?
Iriss, eu am luat costum traditional pentru Irina de la magazinul Titan (la etajul 2 parca, intr-un colt este un magazinas cu obiecte traditionale). Am luat o rochita care a tinut loc de ie si poale, iar fota am facut-o eu dintr-un servet traditional.

Pupam pepenasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetelor!
Noi am petrecut cel mai frumos revelion de pana acum, in 3. Irina parca a stiut ca e revelion si nu a adormit pana la 12, asa ca am iesit toti 3 in balcon sa ne uitam la focurile de artificii. Chiar ma gandeam ca e primul meu revelion petrecut in Bucuresti.
Irinucu e o dulceata de copil, ca toti pepenasii, e vesela, jucausa. Nici nu stiu cand au trecut 6 luni (multumim celor care ne-au transmis urari). De la Craciun pana acum a fost si sotul meu in concediu si a fost foarte bine, ne-am bucurat impreuna de fiecare clipa cu ratusca. Acum 3 zile am facut si vaccinul de 6 luni si a fost foarte bine, nu a avut nici o reactie. La 6 luni avea 6,450 kg; e mai micuta decat alti copii, dar avand in vedere ca s-a nascut cu greutate mica, eu zic ca e foarte bine.
Noi iesim afara in fiecare zi, indiferent de vreme iar Irina, ca si alti copii, adoarme imediat de la aerul rece. Sursula, cand mai iesiti la plimbare, noi suntem disponibile.
Irinuc mananca dimineata mar (care ii place foarte mult) si la pranz legume (la care face mofturi ca nu prea sunt pe placul ei). Peste vreo saptamana o sa introduce si masa de cereale, spre seara.
Eu inca nu am depus cererea de CIC, cred ca ma duc saptamana viitoare. Caprioara, o draguta si o sufletista, multumesc si La multi ani sarbatoritilor familiei!
Marina, vreau sa-ti zic ca m-ai terminat cu retetele tale in imagini, asa ca m-am apucat si eu mai serios de bucatarit. Am facut salata “poiana cu ciuperci”, minunata. Eliza, am salvat si retetele tale. Am redescoperit si site-ul asta, desi mai degraba ar trebui sa ma uit la cure de slabire, decat la retete culinare.
Mada, multumim pentru filmulet, a iesit super.
Turturica, Eliza, bafta la servici. Rontzy, ai inceput si tu lucrul?
Iriss, eu am luat costum traditional pentru Irina de la magazinul Titan (la etajul 2 parca, intr-un colt este un magazinas cu obiecte traditionale). Am luat o rochita care a tinut loc de ie si poale, iar fota am facut-o eu dintr-un servet traditional.

Pupam pepenasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Intrebari:
1.Exista un termen limita de depunerea adeverintei de venit in cazul in care eu am depus deja actele?
2. Daca fac comanda la Babypoint, comanda de unde trebuie sa ma duc sa o ridic, ca pe site nu am gasit nici o adresa a colaboratorilor lor sin Bucuresti?

Flo, trixera - 200 ml - 66,95 RON (am luat-o acum citeva zile de la Sensiblu daca nu ma insel)

SEBASTIAN (31.07.08)

salut

produsele de la babypoint eu le-am ridicat, adica mama nu eu, de undeva de pe calea giulesti, dupa piata giulesti. Atunci cind iti va sosi comanda, te suna cineva si iti spune si adresa exacta, str. nustucum nr. 48 de la o tanti cu un bebe mic ca stiu ca am incurcat-o cu iesitul afara cu bebe ca mama a intirziat..

daca vrei caut adresa exacta

cred ca numai eu am dat 75 ron pe trixera

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

PICA, in norme zice ca in termen de 6 luni de la intrarea in vigoare a legii se pot depune completarile la dosar. Deci ar veni pana pe 30 iunie 2009.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput