Pepenasi de iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Uitati www.youtube.com/watch?v=SwlS-Y1kJWo" target="_blank">aici cam cum face Sebi cind nu doarme

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

vio, mada, ma bucur ca nu-s singura in clubul de "doar lapte", macar s-am si eu cu cine schimba impresii cind incepem diversificarea.
Vazut poze noi, foarte faine, nu nominalizez nici eu din lipsa de timp.
sun, am tot vrut sa te intreb si-am uitat, am vazut o data in pozele voastre o chestie albastra in care o imbaiati pe thea la dus. Cum se numeste si de unde ati luat-o? Ca Mara ne umple de apa cind ii facem baita, tre' sa trecem de la cadita la alt dispozitiv, ca nu mai merge.
Subscriu si eu opiniei generale ca Thea e copia fidela a lui taica-sau, neaparat tre' sa mai faceti un bebe, ca altfel esti in minoritate
marimar, nu sint inca full-time la servici, doar 40%, adica 4 dimineti. Din aprilie o lungesc la 60% si tot asa. Incerc sa trag de procentele astea ca sa pot continua cu alaptatul pe cit posibil.
Mersi de sfaturile legate de somn, Mara doarme bine noaptea, in jur de 10 ore, doar in timpul zilei e problema cu adormitul la sin, dar n-am ce sa fac, ca suzeta nu o ia oricit de obosita ar fi. O sa vedem cum o sa adoarma cind incepem si noi diversificarea.
vicky, ce meniu diversificat aveti, sa inteleg ca Maya a acceptat foarte bine alimentele noi, nu? Felicitari pt pusul in greutate.
Cind ati zburat cu avionul i-ai dat sa suga Mayei la decolare si aterizare? Ca asa mi-a zis pediatra sa fac pe cind venim in tara. Am emotii cu zborul asta.
tecky, felicitari pt premiu, chiar ca a fost consistent.
flo, voi ati cistigat ceva? Concursul vostru a fost tare suspect, ca eu n-am reusit sa va votez decit o data.
pica, mersi de info legate de pasaport, si noi facem pasaportul cind venim in tara, sper ca pentru rezidentii din alte tari sa nu ne mai ceara alte acte in plus.
slabit: pentru ca-i la ordinea zilei, va rog frumos sa ma certati, sint o slaba (la vointa), am mincat o ciucalata, o gogoasa si-acuma ma mustra constiinta Deseara merg la step aerobic, promit.
iesit afara: si io o scot pe mara in fiecare zi, in jur de o ora. Desi sintem numa' noi doua acuma p-afara, nici macar vacile nu mai sint prin zona

cam asta de la mine, fac si io ca si siby, scriu un mesaj pe zi ca sa nu ma uitati.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multm fetele de raspunsuri: Eliza, Ooca, pica...mai era cineva? Deci la marmacie, ca de, daca nu ma interesa n-am bagat pe ureche cu ce se mananca

Sun mie imi lace cum arati acum, iti sta mai bine, hai 5 kg minus da nu mai mult,

Pica ce frumos se plimba sebi , cand am deschis fereastra sa scriu se auzea un copil si nu stiam de unde Eu nu am voie sa folosesc la David ....

Kamelya te maronisi?

Edit: Turtu, am ajuns pe locul 2, din pacate nimic nu am castigat, s-a premiat doar primul loc...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Moni multumesc mult pentru raspuns. Probabil o sa amin deocamdata depunerea completarilor la dosar ca sa se dezmeticeasca ce si cum astia.

Ooka iti multrumesc si tie de raspuns. Probabil ca o sa coman si eu la ei, daca nu gasesc in alta parte ce vreau, dar altfel sunt o comoda si jumatate si mai bine ies cu copilul afara decit sa il plimb pina acolo... in traficul din Bucuresti.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Intrebari:
1.Exista un termen limita de depunerea adeverintei de venit in cazul in care eu am depus deja actele?
2. Daca fac comanda la Babypoint, comanda de unde trebuie sa ma duc sa o ridic, ca pe site nu am gasit nici o adresa a colaboratorilor lor sin Bucuresti?

Flo, trixera - 200 ml - 66,95 RON (am luat-o acum citeva zile de la Sensiblu daca nu ma insel)

SEBASTIAN (31.07.08)

1. Stiu ca dosaru normal de cic trebuie depus in termen de 3 luni (banuiesc ca de la data la care vrei sa intri in cic, nu stiu exact), acum nazdravania asta de adeverinta nu scrie nicaieri cand se depunde.

Fete care ati mai comandat la BabyPoint, cum vi se par peodusele, sunt mai bune ca dele dupa piata romaneasca? Oricum mai ieftine sunt.

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

moni se poate da sfecla la bebe? cum o faci? fiarta sau coapta? si de la ce varsta?
[/br]

Eu i-am pus toate legumele la fiert in aburi, asa se pastreaza vitaminele mult mia bine. Am o oala sub presiune si un suport de fiert in aburi. Le puneam acolo sa se fiarba o gramada. Cate o felie din fiecare leguma. Faceam un piure din toate, cand puneam la blender adaugam si 2-3 frunze de marar sau patrunjel. Daca sunt mai mofturosi puteti sa le puneti si o masura de cereale cu lapte sau lapte praf.
Eu am pus de toate legumele, le-am introdus treptat, dar apoi puneam cam tot ce gaseam pe piata: telina, morcov, pastarnac, cartof, ardei, sfecla, conopida, brocoli, dovlecel. Din toate cate putin si iesea excelent. Rosia era cam acra si nu i-a placut. Ea a fost fun dovlecel, cred ca a mancat saci intregi

Citat:
citat din mesajul lui a.cicel

Neatza
Denisa mi-a facut o iritatie urat de scutec. Nu o doare, nu o ustura. Dar cand o vad cum arata imi vine sa urlu. Am schimbat pachetul de pampers. Or fi schimbat astia subtantele din el? Nu stiu, dar pana acum n-am avut probleme. Sambata si duminica am incercat o multime de creme si nmc n-a avut efect. Ieri dimineata am fugit la dr si ne-a dat ceva pe baza de antibiotic, darvad ca nici asta nu are efect. Asaca l-a rugat pe sot sa cumpere triderm ca are si cortizon. Sa vedem cu aia. Ca sunt disperata deja.
Andreea Denisa Ioana 29.06.08 si Bianca Maria 30.07.06

Am mai scris in urma, pt iritatia de scutec, este excelent bicarbonatul de sodiu. Eu cred ca am inercat vreo 10 creme (aveam mostre de la baby expo). Pui intr-un pahar cu apa o lingura de bicarbonat, amesteci bine sa se dizolve. Inmoi o carpa curata sau un tampon demachiant in lichidul asta si ii tamponezi toate zonele rosii. Lasi in fundul gol pana se usuca. In 2 zile garantat nu maiai nimic.
Poate i-ai introdus in alimentatie vreo fructa sau leguma noua care sa ii fi dat aciditate. Am vazut si eu ca au schimbat modelul la Pampers, dar ai mei nu au avut nimic (amadoi folosesc nr 4).

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Neata fetele. Am ajuns si noi acasa azi dimineata la 5, lung mai e drumul, de la Viena pana in tara la Oradea, adica jumatate de drum, am facut 5 ore, iar de la Oradea la Bacau, 12 ore Tara noastra si drumurile ei foarte bune!!!
In fine, va mai pove eu cand am timp. oricum a fost superb, Viena este senzationala!!!
Nu am citit de o saptamana, asa ca am ceva de recuperat... va pup si va urez o zi buna!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Vai, ce m-ai atacat la coarda sensibila. Viena este orasul meu de suflet, m-as muta acolo si maine, ca oriunde in Elvetia, Germania sau Austria. Am fost cu Yvo cand avea 2 luni jumatate, nu va imaginati ct de usor mergi acolo cu carutul, cu masina, cu orice. La muzeu mai ca ne-au obligat sa ne duca cu liftul, atat de amabili au fost. Ca sa nu mai spun ca e orasul cu cel mai mult spatiu verde pe cap de locuitor.

Voi ati fost in vacanta acolo sau aveti rude?

Oare cand o sa ajungem si noi sa traim intr-o tara civlizata?

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Am uitat sa-i multumesc lui gini pt raspunsul cu costumul po****r. Vara asta osa le caut la amndoi sa ii imbrac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Na mai na ca am pus si eu poze, ca sa nu mai ziceti ca sunt zgarcita!

MARINA - zau daca mai stiu... Cre ca buletinele noastre, certificatul ei, toate si copie si originale... Important e ca tre sa fiti amandoi de fata ca semnati acolo o declaratie... Stiu ca eu am dat telefon si mi-au zis si ce acte imi trebuie si ce program au, ca sa nu bat drumul aiurea...
Un avantaj e ca de-acuma se fac pasapoarte la toate sectiile.
Taxele se platesc la CEC-ul de sector!
Poze nu i-am dus ca i-am facut pasaport separat.
Nu am platit taxa de urgenta ca era gata intr-o saptamana si fara urgenta. Iar la ghiseu nu era absolut nimeni.
Vad ca Pica s-a dus chiar in Iorga - Pica, poate pentru ca aveti domiciuliul in Ilfov??

TRIXERA e vreo 80 de lei. Scumpa in draci! OOKA - nu esti singura, chiar s-a scumpit. Eu din vara o tot iau cu 78 de lei sau asa ceva...

LU MADA DE IRLANDA II DEDIC www.youtube.com/watch?v=3eod34J2pL4" target="_blank">URMATORUL DANS

PICA - te suna ei si iti zic si adresa, e pe undeva pe langa Giulesti. Parca Frunzelor e strada sau asa ceva. Pusesem eu si numerele pe undeva, da' tre' sa le mai caut o data...

PICA - mie mi s-a parut dragut la BabyPoint ca in cutie au pus si ceva mostrute spre deliciul Elizei... Imi mai place ca preturile sunt mai bune ca in hypermarket (la borcane de 190g), combinatiile mai variate, si au pasta Nenedent la pret foarte mic (nu stiu daca e si pt sugari, eu iau pentru Eliza, ca am eu un pitic cu fluorul - v-am zis eu, DE CE e nene fluor in otrava de soareci???), iar pe un Nenedent de 20g am dat 23 de lei la farmacie, ori la ei tubul de 50 g e numai vreo 5 euro sau asa ceva...

Mergi la inceput

Marina vazut pozicile sa cresteti mari si sanatoase! Da am o nelamurire...de ce pusesi fetii caciulitza pe dos????

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Anka ce freza i-ai facut la gogoshica! Tine pe suzi sau asa se joaca?

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

M-am dus direct in Iorga ca la noi la sectia de politie e de obicei aglomerat si nu imi place, pus ca era inainte de sarbatori si toata lumea era prin piata de nu ai loc de parcare, iar sectia de politie de care apartinem noi este fix in piata Moghioros.
Taxele nu trebuie platite neaparat la CEC-ul de sector, eu am platit la sect 6 pt Sebi (noi avem adresa pe sect 6), iar pt baiatul nasilor am platit tot acolo si ei stau in sect 5. Doar trebuie sa ii zici la tanti de la ghiseu sectorul ca sunt conturi diferite pt fiecare sector in parte.

Daca v-am aratat cum face Sebi cind e treaz, acum va arat cum face cind doarme ....

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PICULE - mie asa mi-au zis disperatii la telefon, ca sa platesc la CEC-u' de sector... Am patit-o si cu buletinul, ca nu vroiau sa imi primeasca actele, da' m-am certat cu ei tare de tot, sa imi arate unde scrie, ca pe afis afara scria taxa la CEC nu scria CECu' de sector
Edit ca am uitat sa spun ca am observat ca SEBI e tare cuminte!
Erika www.youtube.com/watch?v=-zp4PQWRy40" target="_blank">face asa

FLO - asa ii place ei, sa manance suzeta de capatul celalalt...

Mergi la inceput