Pepenasi de iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
serbanica spune:
Buna fetelor!Azi Serban a fost cuminte cit am afost eu la lucru dar cind am ajuns acasa a inceput miriala.A fost constipat si cred ca de aceea a fost agitat.Miine mergem la tara la mosica asa ca miine nu intram pe forum.
Cu cura de slabire o duc rau imi este foame tot timpul dar rezist nu stiu cit ca nu s-a spart mosul mare de ciocolata asa ca ......
MADA DE IRLANDA si eu am fost suparata dar daca ti la amintirile pe care le-ai avut aici si in odisee nu renunti intri asa sa ne mai spui ce mai faci cum o duci.Asa cum am zis eu ca intru si o sa strezez in contiunare.
PUP FETELE SI PEPENASII!!
Gini75 spune:
Nah, ca din cauza netului am trimis de doua ori. Si nu am pus nici pagina la care am facut referire, adica www.culinar.ro/forum/categorie/21/Retete-in-imagini/" target="_blank">asta.
Marina_1609 spune:
FLO - nu e pe dos. caciulita am primit-o din r. Moldova si acolo asa se fac toate hainitele astea de casa pt bebei. cica cusaturile astea care ar fi in interior le-ar lasa urme pe piele cand sunt mici ca au pielea fina![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
flo1980 spune:
Marina sa stii ca ai dreptate
toate caciulitele lasa urme pe caputz, oricat de largi ar fi. Ete ca desteptii de romani ai nostrii nu s-au gandit la asta...

noi
un fulguletz
un pepenash
Mitzi76 spune:
Buna seara, am intrat sa va salut!
Viena asta am zis si eu cand am vizitat-o. E superba, as sta acolo o viata. In aceeasi vacanta am fost la Bologna si Venetia si totusi Viena m-a fermecat... Venetia e frumoasa, insa poate goala, fara turisti.
Mi se pare mie sau e o atmosfera cam sumbra pe aci?
Uitati aici un buchet de
ca sa uitati de suparari. Ma duc sa vad pepenasii.
O seara buna!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
rontzy spune:
Buna seara,
eu am inceput serviciul de ieri si nu prea am timp de forum.am program de 6 ore ca inka alaptez
.
e totul ok cu noi,David creste,zice ma.....ma
,ta-su e tare gelos![]()
am de recuperat doar capitolul asta...
pupam toti pepenasi....si pe mamici!
ariadnabr spune:
Intru scurt si telegrafic.
Moni stiu ca ai avut o intentie buna si
pentru asta, dar nu trebuia sa scrii. Preferam sa ma retrag in liniste. Asa...si-asa sunt antipatica la destui, pare ca iar cer atentie si sincer nu asta e cazul aici. Multumesc oricum...
Sun 

![]()
atata am de zis 
Anka fata
data viitoare cand vrei sa ma omori zii pe fata, a trebuit sa ii pun Soniei de 5 ori hipopotamu'!!! 
Am pus si noi poze noi pe picasa.
O zi buna sa aveti.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Gini75 spune:
Mada de Irlanda, nu stiu cand ai pus pozele, dar eu acum o vad pe bulinata mov, cand fluturas, cand chitarista. Pupam fata dulce si frumoasa.
moni_or spune:
MADA DE IRL, nu pare ca ceri atentie, cine vrea sa dea cu rosii sa dea in mine ca am scris fara acordul lui Mada. Tu tocmai ca esti prea discreta si ce am invatat e ca aici de multe ori trebuie sa "tzipi" cu rosu sau cu majuscule daca vrei sa fii auzita. Iar pozele sunt super, Julia e o frumoasa expresiva, imi place la nebunie costumasul cu buline (in special bascuta) dar si ingerasul... Iar comentariile tale sunt beton, ca si ale lui Sun sau Xenei. ![]()
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
mcoca spune:
Turtu, i-am dat sa bea numai daca era treaza, daca nu, nu. Maya a dormit oricum mare parte din drum, si la Munchen am stat vre-o 5 ore aiurea intre avioane. Trebuie sa ai grija sa nu aiba nasul infundat ca atunci o dor urechile. Nu iti fa probleme, totul o sa fie super bine. Carutzul nu e considerat bagaj (nu stiu daca stiai). Noi am pus scoica pe cadru (la noi putem sa punem landoul, scoica, sau partea aia sport) si asa am avut in ro scoica.
Vicky si
Maya (27.06.2008)